Potrebujem jednu radu pouzival som softik menom TNod User & Password Finder 1.4.1 Final na automaticke stahovanie free licencii na program Eset Smart Security5. Doteraz mi to fungovalo bez problemov az teraz cca tyzden dozadu mi tento soft automaticky ESS 5 oznacil (exe subor) za infiltraciu a nedokazem mu nijako priradit vynimku aby mi ho stale nehadzalo do karanteny (tym automaticke obnovovanie licencii nejde cize ani aktualizacie atd)
Viete mi niekto poradit??? Rady typu kup si od nich licenciu za peniaze si nechajte pre seba...
Diki
TNod User & Password Finder 1.4.1 Final prestal fungovat!
Re: TNod User & Password Finder 1.4.1 Final prestal fungovat
Tú poslednú možnosť/radu, ktorú si napísal bude asi jediná odpoveď, akú tu dostaneš 
P.S.: prečítaj si pravidlá
P.S.: prečítaj si pravidlá
Re: TNod User & Password Finder 1.4.1 Final prestal fungovat
No tak sa mi to nakoniec podarilo spojazdnit ten TNod User & Password Finder 1.4.1 Final a to tak ze som po stiahnuti instalacky musel subor obnovit z karanteny a cely instalacny folder (zlozku) som musel pridat medzi vynimky a este raz som toto musel absolvovat ale so samotnym instalacnym exe suborom.
Po naistalovani mi zase hodilo do karanteny spustaci exe subor ktory sa naistaloval do foldra Program Files.
Zopakoval som predchadzajuci postup cize najprv dat medzi vynimky cely naistalovany folder (nachadza sa v Program Files) a potom este jednu vynimku uz na spustaci exe subor. (Nezabudnut ho obnovit z karanteny!) Trochu zdlhave ale zatial mi to slape a nemusim crackovat cely ESS 5.
P.S. TNod User & Password Finder je program ktory sa da volne stiahnut na internete a licencie ktore vyhladava su tiez volne dostupne na internete takze nejde o ziadny crack programu ESS5.
Takze si myslim ze som neporusil ziadne pravidlo platne pre toto forum kedze sama spolocnost Eset poskytuje free licencie na svoj produkt ktore mozete od nich ziskat...
Po naistalovani mi zase hodilo do karanteny spustaci exe subor ktory sa naistaloval do foldra Program Files.
Zopakoval som predchadzajuci postup cize najprv dat medzi vynimky cely naistalovany folder (nachadza sa v Program Files) a potom este jednu vynimku uz na spustaci exe subor. (Nezabudnut ho obnovit z karanteny!) Trochu zdlhave ale zatial mi to slape a nemusim crackovat cely ESS 5.
P.S. TNod User & Password Finder je program ktory sa da volne stiahnut na internete a licencie ktore vyhladava su tiez volne dostupne na internete takze nejde o ziadny crack programu ESS5.
Takze si myslim ze som neporusil ziadne pravidlo platne pre toto forum kedze sama spolocnost Eset poskytuje free licencie na svoj produkt ktore mozete od nich ziskat...