Tlačenie obalov

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tlačenie obalov

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Ahojte, nevedel som kam to hodiť, skúšal som aj niečo hladať no márne. Potreboval by som menší help alebo skôr radu, najlepšie niekto kto má osobné skúsenosti. Chcel by som si doma vytlačiť pár obalov no nechcem to tlačiť na klasický kancelársky papier. Chcel by som tlačiť na taký papier ktorý sa používa pri origináloch, problém je v tom, že neviem čo to je za papier a ani kde by som ho mohol zohnať. Nechystám sa nič falšovať, bude to čisto len pre moju potrebu. Tak ak by niekto vedel poradiť budem rád, ďakujem :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Tlačenie obalov

Príspevok od používateľa Kibo »

Myslíš obaly na DVD? Taký papier skôr nezoženieš, keďže to je origo z tlačiarne. Ak chceš kvalitne vyzerajúci obal, popozeral by som sa po fotopapieri s čo najmenšou gramážou, nech to nie je ako výkres. K HP tlačke som mal tenké a ľahko ohybné, takže sa určite dajú zohnať. :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Ano myslím obaly na DVD. Ja som aj spolu s tlačiarňou kúpil booklety od MediaRange s nádejou, že to bude mať nejaký lesklý povrch ale sú to v podstate obyčajné papiere 130g/m2. Výhodou je len to, že sa obal nemusí orezávať, nevýhodou zase to, že sa musí presne nastaviť pozícia kam chcem tlačiť. No ďakujem za radu, doma mám nejaký a4kový fotopapier ktorý nemám ako využiť tak vyskúšam :wink:

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 19:08)
Takže Kibo ďakujem, skúšal som tlač na 180g/m2 lesklý foto papier a je to neporovnatelne lepšie k+ :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mozno skor polomatny by viac pripominal ten kriedovy, ktory sa pouziva pri originaloch.
Napísať odpoveď