Nástupný plat
Nástupný plat
zdravím,
aký nástupný plat si má vypýtať človek v AT&T bez predchádzajúcej praxe ccna certom a takmer skončeným ing? dik
aký nástupný plat si má vypýtať človek v AT&T bez predchádzajúcej praxe ccna certom a takmer skončeným ing? dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nástupný plat
dosť "blbé" je že nemáš prax ani dokončenú školu, takže ber to čo ti ponúknu oni. Nemáš moc možností vyjednávať, veď si (bez urážky) nič. Takých je na slovensku veľa, cisco sa dnes už aj na strednej škole dá robiť
cez liter hrubeho
-
p4ra
Redeemer
1.200 EUR v hrubom zapytat mozes. Vzhladom na to, ze je to nadnarodna korporacia to nie je prehnane. Ci ti to realne daju je otazne. A VS, ani CCNA ti nepomozu, ked nemas realne skusenosti.
tak tak.. nastup je cce tych 1200
men je jasne že skusenosti su omnoho viac ako ccna a titul, preto som sa pytal. 
-
Soviet
Darca
Veru tak ako vyssie. ATT si ta aj tak na zaciatku najprv zaskoli podla seba, takze tam ti certifikat nieje moc prinosom. Stravis prve tyzdne na skoleniach. Ale 1200 je tak akurat bez skusenosti.
Pri tych ciastkach co sa tu spominaju pre absolventa, si pripadam ako baca na dochodku z hornej dolnej... 
-
master23
Light Professional
at&t je na Slovensku? alebo si v zahranici ?
Je aj na slovensku. Ale zase mu nemusite motat hlavu, lebo tych 1200 vobec nemusi dostat. Vsetko zalezi od miesta a konkretnych podmienok. Lebo napr. moze cakat US (od 14-15H do polnoci, plus minus 1 hodina) pracovny cas.
Pred casom ked preberali ludi inych firiem pre svoj rozbeh, tak ponukli o 100 eur viac. Ale 1200 to vtedy nebolo ani pre cloveka s 3 ci 4 rocnou praxou.
Pred casom ked preberali ludi inych firiem pre svoj rozbeh, tak ponukli o 100 eur viac. Ale 1200 to vtedy nebolo ani pre cloveka s 3 ci 4 rocnou praxou.
-
master23
Light Professional
vobec sa nevyznam v platoch, som este len prvak na VS. ale musim povedat, ze 1200 eur mi pride ako dobra suma na poziciu bez potrebnej VS.
ci mylim sa, ze 1200 eur je slusny plat? fakt neviem. i ked na cloveka zijuceho v BA s rodinou by to bolo asi malo.
tak ma teda uvedte na spravnu mieru ako si mam predstavovat dobry plat?
ci mylim sa, ze 1200 eur je slusny plat? fakt neviem. i ked na cloveka zijuceho v BA s rodinou by to bolo asi malo.
tak ma teda uvedte na spravnu mieru ako si mam predstavovat dobry plat?
pre prvaka na VS je 1200€ vynikajuci plat
Známy šiel do AT&T robiť keď sme boli 2háci na VŠ. Po prijatí skončil zo školou a ostal tam pracovať, nástupný plat mal niečo okolo 1000euro a často robil US pracovný čas, nočné služby a pohotovosti. Štúdium je popri tom stíhať ťažké, jedine ak externé pretože to je jednak ľahšie a jednak zaberá málo času.
-
master23
Light Professional
chezter, asi si ma zle pochopil. ja som sice prvak. ale to mi je jasne, ze tolko nezaraba prvak na VS, ani nemam take plany/predstavy 
len mi ide o to, ze sa mi zda, ze 1200 je pomerne dobry plat na pozicii kde netreba VS.
len mi ide o to, ze sa mi zda, ze 1200 je pomerne dobry plat na pozicii kde netreba VS.
1200 je vyborny plat s tvojou praxou a vzdelanim, podla mna ti ale tolko nedaju.
ok, takže som sa dozvedel že €1200 je výborný plat, ale zároveň že je nereálny
takže vie mi niekto povedať ktorá hodnota je reálna?
-
uplink
VIP
Len pre nfo nástupáky pre podobné prac. pozície v nasledujúcich firmách:
iBM - 500-700 brutto [no kidding, true story bro]
DELL - 960 brutto
HP - 800-1000 brutto
Samozrejme že je v tých firmách kopec zamestnaneckých výhod a bla bla bla, ale tak who gives že? Po troch mesiacoch sa to v DELL a HP urovná na "ľudské" sumy [zvýši] a iBM...well, that's for another bedtime story...
iBM - 500-700 brutto [no kidding, true story bro]
DELL - 960 brutto
HP - 800-1000 brutto
Samozrejme že je v tých firmách kopec zamestnaneckých výhod a bla bla bla, ale tak who gives že? Po troch mesiacoch sa to v DELL a HP urovná na "ľudské" sumy [zvýši] a iBM...well, that's for another bedtime story...
400-500 v ibm ma student co robi part time. Ale 500-700 nebol nastupny plat ani pred takmer 5 rokmi ked som tam nastupoval. 800-900 je realnych. Ked pojdem na obed spytam sa novych kolegov. Avsak aj tu bude zalezat na mieste. Admin support je s platom nizsie ako napr. it support.
-
Soviet
Darca
Tak tak v tom ATT americky cas je na vacsine pozicii, takze zo dna mas povacsine velke H. Nato treba davat bacha
Takze asi bacujeme spolu 
Nie vzdy je to o peniazoch, tiez mi o ne nejde az tak, ako o dobry kolektiv v roboteKoCi napísal:Pri tych ciastkach co sa tu spominaju pre absolventa, si pripadam ako baca na dochodku z hornej dolnej...
Dobrý kolektív? Ten mi isto zaplatí všetky výdavky. Pokiaľ nie si aspoň ako-tak spokojný s platom, tak dobrý kolektív je na dve veci. Určite je to jeden z faktorov vďaka ktorým v práci zotrváme, ale určite nie rozhodujúci.