Ladislav Meliško
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ladislav Meliško
Strasne to Janko posral.
-
p4ra
Redeemer
Moderator je trapny dost.
-
uplink
VIP
...jak stierač na ponorke tam bol.
ale aspon si to priznal...
http://kyberia.sk/id/6476511
http://kyberia.sk/id/6476511
Kód: Vybrať všetko
moj moderatorsky vykon bol Ghannamovsky zlyRe: Ladislav Meliško
Ten moderator je strasny, az som uvazoval, ze to ani nedopozeram, ale potom zacal Laco a ukazal sa ako pohodak, ktory vie davat dobre hlasky 
Keby som bol medzi divakmi tak by som moderatorovi vytrhol ten sampler a zaje*al ho do pi*i.
"Ja vypravam a ty sa potis"
Keby som bol medzi divakmi tak by som moderatorovi vytrhol ten sampler a zaje*al ho do pi*i.
"Ja vypravam a ty sa potis"
To spúšťanie hlášok, to bol vrchol.
Podľa mňa je to tiež len ďalšia ukážka dekadencie slovenského vkusu...
Však samozrejme, cibuľu a mravce som vypučol aj ja, rovnako ako viem, kto je Martinka z Turca, zasmial som sa a život ide ďalej.
Nerozumiem však tomu vytváraniu ikon z podobných indivíduí a motivácii navštíviť ich.
Niekto tu napísal krutú pravdu - Meliško je alkoholik, v podstate tyran a skrachovaná osoba. Toto je nejaký vzor pre teenagerov? A môžete si nechať kecy o tom, že nie je... ak sa raz na ňom dlhodobo zabávam, obetujem čas aby som ho navštívil a vyhľadávam si o ňom informácie, tak sa s ním identifikujem a je to môj vzor. Bodka.
Smutné.
Však samozrejme, cibuľu a mravce som vypučol aj ja, rovnako ako viem, kto je Martinka z Turca, zasmial som sa a život ide ďalej.
Nerozumiem však tomu vytváraniu ikon z podobných indivíduí a motivácii navštíviť ich.
Niekto tu napísal krutú pravdu - Meliško je alkoholik, v podstate tyran a skrachovaná osoba. Toto je nejaký vzor pre teenagerov? A môžete si nechať kecy o tom, že nie je... ak sa raz na ňom dlhodobo zabávam, obetujem čas aby som ho navštívil a vyhľadávam si o ňom informácie, tak sa s ním identifikujem a je to môj vzor. Bodka.
Smutné.
-
audiotrack
VIP
R.I.P. Lacko (alebo zase len fake? Uvidí sa časom...)
Potvrdila to Bojnická nemocnica, najskôr to bohužiaľ bude pravda.. Česť jeho pamiatke.. Melisko bol alkoholik, nadaval, ale ukazem ti dalsich 5 milionov slovakov, ktori su milion krat horsi, ako bol on.. takze nasrat do huby tym, co sa tvaria ako spasitelia a hlasaju boziu pravdu..audiotrack napísal:R.I.P. Lacko (alebo zase len fake? Uvidí sa časom...)
-
audiotrack
VIP
určite sa spraví aj exkurzia na jeho pohreb, s foto a video dokumentáciou ako sa robili výjazdy do PD do trezoru za ním 
22. nemal doma cibuľu tak ho z tej Etely j*blo
R.I.P Laco
Lets Rock in Heaven Maestro! 
Legenda, Maestro a neviem co este, mi ozaj nepridu ako slovne spojenia, ktore by mali patrit k takemuto cloveku... 
nuz, kazdemu podla jeho preferencii...
-
Andi_Cibula
Addict
Bol to zaujímavý sociologický jav, čo ma na tom zaujalo je že existovali hlúpi aj inteligentní ľudia ktorí ho odsudzujú a zároveň hlúpi aj inteligentní ľudia ktorí ho mali radi.
Za popularitu môže to, že sa vyjadroval na zdanlivo triviálne témy nesmierne vulgárnym spôsobom prednesu (avšak názorovo konzistentným) a originálnymi vetnými konštrukciami s neobyčajnými slovnými novotvarmi. V dobe keď som objavil nahrávky to bol pre mňa iný svet a ak niekto bude argumentovať že takých je na Slovensku veľa, tak nuž áno, je ich veľa, ale Meliškove nahrávky boli prvé a inovatívne, je to niečo čo tu ešte predtým nebolo.
Priblížil nám (mne) život najúbohejšej vrstvy spoločnosti najautentickejším spôsobom.
Za popularitu môže to, že sa vyjadroval na zdanlivo triviálne témy nesmierne vulgárnym spôsobom prednesu (avšak názorovo konzistentným) a originálnymi vetnými konštrukciami s neobyčajnými slovnými novotvarmi. V dobe keď som objavil nahrávky to bol pre mňa iný svet a ak niekto bude argumentovať že takých je na Slovensku veľa, tak nuž áno, je ich veľa, ale Meliškove nahrávky boli prvé a inovatívne, je to niečo čo tu ešte predtým nebolo.
Priblížil nám (mne) život najúbohejšej vrstvy spoločnosti najautentickejším spôsobom.
Podla mňa to bol zaujímavý človek už len preto že dokázal zaujať a zabaviť takým "primitívnym" spôsobom
a nie pár ludí ale vaľa ludí zo slovenska.
Merco_: Nie. Meliško bol alkoholik, ako tísícky slovenských mužov (ale aj žien) - vystihol ho begbee. Líšil sa tým, že ho jeho susedia nahrali, a dali na internet, a teda sa "preslávil". Nič viac, nič menej. Nedokázal zaujať, nebol zaujímavý. Bol to tuctový alkoholik, ktorý možno dokáže byť vtipný, ale nič to na tom nemení. Je ho škoda ako človeka, (koniec koncov, ako kadého, aj on bol niekoho otec,brat, kamarát), ale pretvarovať sa, ako je to niekomu ľúto, mi príde odveci.
Prosím, neskúste to prirovnávať nebodaj k nedávnej tragickej smrti Walkera, pretože toto je naozaj iný prípad.
Na jeho videách som sa pobavil, ale o tom sa nebavíme.
Prosím, neskúste to prirovnávať nebodaj k nedávnej tragickej smrti Walkera, pretože toto je naozaj iný prípad.
Na jeho videách som sa pobavil, ale o tom sa nebavíme.