monitor a tv zapojene na pc
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
monitor a tv zapojene na pc
potrebujem poradit...mam graf kartu ati R6950 2gb..a mam napojeny normalne monitor cez HDMI ale mam napojeny aj samsung tv cez DVI vystup a chcem sa spytat ci sa da urobit aby automaticky rozoznavalo ci je zapnuta TV alebo monitor lebo teraz viem medzi nimi prepinat len v nastaveniach a to sa mi stale prepinat nechce, hladal som to aj v Catalyt Control Center ale nikde som tam nic take nenasiel 
Re: monitor a tv zapojene na pc
Ze nechce ozaj je to operacia na dlho... najme ked aj tak vzdy spustas z PC video...
-
dobi235
Light Professional
ked budem chcet pozerat video tak asi zapnem len pc a TV..monitor necham vypnuty...logika omg...
Kto uz dnes vypina monitor, pripadne ho este vytiahni aj zo zasuvky! OMG
Neda sa to...
Neda sa to...
-
hrban
Addict
ccc je zbytočné, a automaticky ti to musí rozoznať...
len nastav v nastaveniach obrazovky, clone (klonovanie obrazu) alebo extended desktop (rozšírená plocha)
zapni aj jedno aj druhé, a hoď sem sereen z nastavení obrazovky (windowsové, nie CCC)
len nastav v nastaveniach obrazovky, clone (klonovanie obrazu) alebo extended desktop (rozšírená plocha)
zapni aj jedno aj druhé, a hoď sem sereen z nastavení obrazovky (windowsové, nie CCC)
na TV nastav rozsirenu plochu a ked budes chcet kukat video, tak na telku len pretiahni okno
-
dobi235
Light Professional
ked dam duplikovat alebo rozsirit tak vypise "Nastavenie zobrazenia nie je mozne ulozit"
vid. screen
skus pouzit iny vystup z grafiky
afaik mas 2x DVI a 1x HDMI, tak prehod kabel z jedneho DVI do druheho DVI a HDMI nechaj
afaik mas 2x DVI a 1x HDMI, tak prehod kabel z jedneho DVI do druheho DVI a HDMI nechaj
-
dobi235
Light Professional
ano mam 2xDVI ale do vrchneho ten kabel nezapojim pretoze mi tam zavadzia taka blbost na bedni takze sa tam nemesti jedine ze by som graficku dal do druheho slotu ale neviem ci by to pomohlo 
teoreticky, ak by si mal redukciu z DP...
-
dobi235
Light Professional
myslis ze keby som to napojil cez mini DP tak by to islo?
predpokladam, ze plocha ti nejde rozsirit preto, lebo HDMI zdiela s hentym konkretnym DVI signal, preto si myslim, ze ak to prehodis do ineho DVI alebo zapojis cez DP, tak to pojde rozsirit
-
dobi235
Light Professional
a napr keby som kkupil rozdvojku na HDMI napr http://www.alza.sk/rozdvojka-hdmi-d94924.htm ??
pride mi to zbytocne, jednoduchsie a lacnejsie je skusit to spravit tak ako som popisal
-
dobi235
Light Professional
no idem to teda vyskusat do toho druheho DVI a napisem ci pomohlo 
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2012, 20:55)
graficku som nemohol dat nizsie lebo tam mi potom zavadzali ine konektory ale nejako som nasilu tam napchal ten DVI do prveho a uz to funguje
:) takze dakujem 
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2012, 20:55)
graficku som nemohol dat nizsie lebo tam mi potom zavadzali ine konektory ale nejako som nasilu tam napchal ten DVI do prveho a uz to funguje
som rad, ze pomohlo