Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Niektorí hovoria, že nasycovacia fáza nie je potrebná, vyskúšaj a uvidíš.
martinez13
nezabudni ze kreatin sa neda urobit dopredu, tj hned ako ho rozmiesas tak to treba vypit, lebo uz za cca hodinku sa zmeni na kreatinin a nefungoval by..
Point
no neviem, ja ked idem spat tak proste si lahnem do postele a najneskor do par minut spim.
a ohladom posilnovania si nieco nezbadal? napr ze si pribral 10kg, alebo zdvihas zrazu nenormalne vahy
no sry ze som ta podpichol, ale za tie prachy je to asi fakt konina, ale dakujem za recenziu 
/ale aspon je na obale pekny podpis Ronnieho a ten nemoze byt zadarmo
/
nezabudni ze kreatin sa neda urobit dopredu, tj hned ako ho rozmiesas tak to treba vypit, lebo uz za cca hodinku sa zmeni na kreatinin a nefungoval by..
Point
no neviem, ja ked idem spat tak proste si lahnem do postele a najneskor do par minut spim.
a ohladom posilnovania si nieco nezbadal? napr ze si pribral 10kg, alebo zdvihas zrazu nenormalne vahy
/ale aspon je na obale pekny podpis Ronnieho a ten nemoze byt zadarmo
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
gogo ja som mal s tym spankom, resp zaspavanim dost problemy ..hlavne po nocnej som sa nevedel normalne vyspat, aj v noci som sa budil..rano som sa zobudzal rozbity, niekedy este viac unaveny .. mam podla mna rozhodeny organizmus kvoli tym nocnym .. teraz je tp fajn..dam si ten ressurect a zaspim pohode. co sa tyka prirastkov .. 10kg to este nie je.. nechapem preco 
-
mato951
Star
Nechcem to dávať do inzerátou ale keby ste náhodou objednávali cez bodyworld.sk tak my napíšte mám tam kupon na 10% zľavu možno to niekto využije.
-
martinez13
Light Professional
dávam 2x5 v tréning a 5g v netre.
gogo: hej viem, som predtým aj rozmýšlal akoby som to robil cez školu, šak by ma tam zavraždili že som sypač
.. darmo im to človek vysvetlí
v pon. som načal MyoFusion > chuť, rozpustnosť
gogo: hej viem, som predtým aj rozmýšlal akoby som to robil cez školu, šak by ma tam zavraždili že som sypač
v pon. som načal MyoFusion > chuť, rozpustnosť
-
17
Light Professional
Opat raz kladiem otazku z pohladu uplneho laika: je dobre cvicit v pravidelnych intervaloch (kazdy 2. / 3. den) alebo kazdy den?
Cielom mojho usilia by malo byt zhodenie par kil a dosiahnut, aby telo nabralo trosku krajsie kontury. (Nie, neberiem ziadne proteiny, gainery ani nic podobne. Nejdem a ani nechcem byt "kulturista" s neviem akymi svalmi. Chcem len svoje telo trosku vytvarovat.)
Dakujem. ☺
Cielom mojho usilia by malo byt zhodenie par kil a dosiahnut, aby telo nabralo trosku krajsie kontury. (Nie, neberiem ziadne proteiny, gainery ani nic podobne. Nejdem a ani nechcem byt "kulturista" s neviem akymi svalmi. Chcem len svoje telo trosku vytvarovat.)
Dakujem. ☺
-
Point
Professional
telo potrebuje aj oddych, regenerovat ... urcite nie je dobre cvicit kazdy den .. zalezi ale aj od zvoleneho treningu ..
chystam sa prvykrat kupit Hemo Rage
http://www.protein.sk/e-1162-hemo-rage- ... r---nutrex
nemate s nim niekto skusenost? povodne som do toho nechcel ist, ale pocul som na to len samu chvalu
tak ci niekto zvas nahodou..
17
kazdy den je urcite prilis vela, staci obden.
nemate s nim niekto skusenost? povodne som do toho nechcel ist, ale pocul som na to len samu chvalu
17
-
Point
Professional
nemam skusenost konkretne s hemo rage .. ale pocul som, ze lepsie je ten hemo rage concentrate .. mam ale skusenosti s xpandom, vaporom a momentalne mam no explode.. expand bol tabletkovy .. bola to ale usa ktora sa u nas uz neda zohnat..vapor a no explode ti ale odporucam vyskusat.. pri vapore som sa trosku viac potil, po prvej serii drepov som mal rosu na celom cele .. nabudenie dobre aj ked napumpovanost podla mna slabsia .. no explode nabudenost vyssia, menej sa potim, citim take jemne pichanie po celom tele, napumpovanost dobra
-
Hellboy248
Guru wannabe
ako uzivate gainer v necviciaci den? rano a potom pred spanim?
Point
ze vraj ten Hemo rage black obsahuje latku ktora je na zozname zakazanych latok pre profesionalnych sportovcov, nejaky hokejisti z extraligy maju kvoli tomu distanc na rok, ci tak nejak
Hellboy248
ja osobne gainer neopuzivam, ale podla mna ma vyznam iba tesne po cviceni, ak sa nim budes nalievat furt tak to pojde vsetko do tuku. Dolezity je kvalitny protein, gainer je v podstate iba energia a tu zozenies zo stravy velmi lahko.
ze vraj ten Hemo rage black obsahuje latku ktora je na zozname zakazanych latok pre profesionalnych sportovcov, nejaky hokejisti z extraligy maju kvoli tomu distanc na rok, ci tak nejak
Hellboy248
ja osobne gainer neopuzivam, ale podla mna ma vyznam iba tesne po cviceni, ak sa nim budes nalievat furt tak to pojde vsetko do tuku. Dolezity je kvalitny protein, gainer je v podstate iba energia a tu zozenies zo stravy velmi lahko.
-
mato951
Star
Hellboy248 napísal:ako uzivate gainer v necviciaci den? rano a potom pred spanim?
Daj ráno a potom hned po cvičení a nedávaj ho večer pred spaním je tam dosť sacharidov ktoré sa premenia na tuk.
Caute čo je podľa vás lepšie ak je človek tlstejší nabrať nejaké tie svaly na začiatok alebo sa pustiť rovno do diety ? Pretože ak človek má viac svalov tak aj toho viac spáli nie čiže by bolo potom chudnutie ľahšie .
-
axxis
Addict
potrebujem radu. vo vyzivovych doplnkoch som uplne novy. co presne je doplnok s takymto zlozenim a ako by sa mal uzivat?
vzhladom na velke mnozstvo cukru je to gainer? ake je spravne davkovanie?COMPOSICIÓN: Cada 100 g de PVM® SIN LACTOSA contienen:
Proteínas 31,2 g
Grasas 1,9 g
Carbohidratos 60,9 g
Minerales (cenizas) 1,9 g
prosim vas potrebujem poradit kupujem protein on ON a chcem sa spytat ci mal niekto z vas prichut Strawberry
edit este chcem kupit Serious Mass 5450g Optimum Nutrition a neviem ktora prichut je dobrea Vanilka, Jahoda alebo banan
edit este chcem kupit Serious Mass 5450g Optimum Nutrition a neviem ktora prichut je dobrea Vanilka, Jahoda alebo banan
-
mato951
Star
axxis napísal:potrebujem radu. vo vyzivovych doplnkoch som uplne novy. co presne je doplnok s takymto zlozenim a ako by sa mal uzivat?
vzhladom na velke mnozstvo cukru je to gainer? ake je spravne davkovanie?
Vyzerá to tak že je to gainer s dosť vysokým obsahom bielkovín až 31.2g čo je na gainer dosť. Dávkovanie by mohlo byť tak ráno alebo doobeda a potom hneď po tréningu alebo skús si to rozdeliť nieako tri krát denne ale jednu dávku daj určite po treningu.
-
vendo
Guru
uz len vdaka tomu zlozeniu by som to do seba nedal, ale ak potrebujes nejaky extra stimul vyskusaj uvidis, to ze ostatni to chvalia je nie vzdy smerodajne, vzdy to tebe nemusi zafungovat atd...gogo956 napísal:chystam sa prvykrat kupit Hemo Rage
17
a pre 17, ak chces cvicit s tym ze nie pre svaly, ale pre dobry pocit a "krajsie" telo, menej tuku a tak dalej, tak v tomto podla mna najviac pomaha pravidelnost, takze nic moc intenzivne treningy mozes sypat kazdy den, a cez vikend pauza napr zameranie na kardio stroje
http://www.ole.sk/2016-sikma-lavicka-du ... able-.html
Čo na ňu poviete v kombinácii s jednoručkami? Teraz viac menej robím iba cviky na biceps, triceps, trapézy a trochu chrbát.
Sľubujem si od toho samozrejme brušáky a možnosť cvičiť hrudník ("benchpress" s jednoručkami) + ešte niečo.
Oplatí sa investovať?
Alternatívy:
http://www.ole.sk/2001-posilnovacia-lav ... gn=heureka
http://www.ole.sk/927-body-solid-rovna- ... fb350.html
Čo na ňu poviete v kombinácii s jednoručkami? Teraz viac menej robím iba cviky na biceps, triceps, trapézy a trochu chrbát.
Sľubujem si od toho samozrejme brušáky a možnosť cvičiť hrudník ("benchpress" s jednoručkami) + ešte niečo.
Oplatí sa investovať?
Alternatívy:
http://www.ole.sk/2001-posilnovacia-lav ... gn=heureka
http://www.ole.sk/927-body-solid-rovna- ... fb350.html
-
Point
Professional
ja by som zobral tu sklapaciu.. predsa len mozes si ju zdvihnut a dat aspon ramena, mozes ju sklopit a dat jednorucky na vrchne prsia, mozes sa otocit na brucho a dat zadne ramena .. na brusaky si kup fitloptu
Myslíš tú DUVLAN Variable?
No ale je zas o dosť nespratnejšia, aj to hrá rolu. Tá Duvlan Adjustable vyzerá taký solídny kompromis... V každom prípade, ďakujem za názor.
No ale je zas o dosť nespratnejšia, aj to hrá rolu. Tá Duvlan Adjustable vyzerá taký solídny kompromis... V každom prípade, ďakujem za názor.