BattleField 3
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Tak som skusil rozne nahravacie softy - Fraps, PlayClaw a teraz BandiCam. A mam pocit, ze ten je taky najoptimalnejsi. Ale stale mi nie je jasne, ze na mojej zostave Fraps napr., ked dam nahravat na 30fps, Half-Size, tak mi hra dost dropne FPS. Nechapem. Aj napriek tomu, ze dam napr. nahravat na externy disk.
-
lekoklatik
VIP
Nie je praveže horšie riešenie nahrávanie na externý disk, cez nejaký USB (prípadne firewire)?
-
Michaelo
Hardcore addict
Nemyslel skôr druhý disk a nie externý?
Viem že Action! si asi skúšal (ak sa nemýlim bola to ale jedna z prvých verzií) no dosť ľudí ti povie že je lepší ako Fraps
Viem že Action! si asi skúšal (ak sa nemýlim bola to ale jedna z prvých verzií) no dosť ľudí ti povie že je lepší ako Fraps
-
p4ra
Redeemer
Skusal som externy HDD (cez USB), skusal som na SSD, skusal som na RAID 0 pole. Nechapem. Hram na ultra v pohode. Sa mi nechce verit, ze moj komp toto nezvladne..
aj mne to iste roby kus blbost
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako hovorim.. Skuste Action! od Mirillis. Dost ludi (aj tuto na fore) si ho pochvaluje.
Aj u mna ide ako hodinky, preto ho chcem aj kupit.
Aj u mna ide ako hodinky, preto ho chcem aj kupit.
-
p4ra
Redeemer
OK, vyskusam. Diki.
Ved ked nastavis nahravanie na 30fps tak ti to dropne na 30-. cize hrat budes na 25-30 co je nehratelne na FPS. Tusim ze ty mas ten i7 2600k + 580? To by ti malo davat jak nic ten fraps.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 1:15)
Nove DLC bude zachvilu vonku. Je moznost ze pojde aj o spekulovane "All American" ktore bude obsahovat 4 nove mapy:
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway
6. feb vyjde voip fix pre PS3.
http://www.videogamer.com/xbox360/battl ... _york.html
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 1:15)
Nove DLC bude zachvilu vonku. Je moznost ze pojde aj o spekulovane "All American" ktore bude obsahovat 4 nove mapy:
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway
6. feb vyjde voip fix pre PS3.
http://www.videogamer.com/xbox360/battl ... _york.html
-
p4ra
Redeemer
frajerik, tak skusim teda zvysit cap na 60, ze co to spravi. 
-
Michaelo
Hardcore addict
Skus hlavne Action! 
Konecne mi ide net. Fun bol v tom ze mama vypla predlzovacku kde bol zapojeny taky maly divny funoch z ktoreho sli kable do routru. Bohuzial ta predlzovacka je tak blba ze nesvieti ani ked je zaplnuta ani ked je vypnuta taze clovek nevie kedy vlastne ide.
Konecne mi ide net. Fun bol v tom ze mama vypla predlzovacku kde bol zapojeny taky maly divny funoch z ktoreho sli kable do routru. Bohuzial ta predlzovacka je tak blba ze nesvieti ani ked je zaplnuta ani ked je vypnuta taze clovek nevie kedy vlastne ide.
-
p4ra
Redeemer
Ano, planujem aj ten. Dnes sa k tomu dostanem, ked pridem domov.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ok. Ak by sa ti aj zapacil tak sa mozes pridat k nam trom co ho chceme. Cim viac ludi kupuje naraz tym vyssia zlava (3ja maju z 25€ na 13€ za kus).
-
p4ra
Redeemer
Michaelo, Action! je naozaj paradny. Aj som hned zakupil. Diki.
A este ako previest .fic do nejakeho normalne formatu musim zistit.
hmm.. skusil som dnes action! a zdá sa mi byt lepši ako fraps
užasny program
-
Michaelo
Hardcore addict
P4ra nemal si kupovat sakra. 30 dnovy trial je dost. My zatial cakame na Fortune kym narabe prachy.
A v kategorii SOFTWARE mas temu o tom programe a ukazoval som tam ako konvertovat videa v tomto programe
A v kategorii SOFTWARE mas temu o tom programe a ukazoval som tam ako konvertovat videa v tomto programe
-
p4ra
Redeemer
Mne bolo jedno, 30 USD hore-dole. 
A aj export som nasiel sam. Diki kazdopadne este raz. Tento soft je najsofistikovanejsi, jednoznacne.
A aj export som nasiel sam. Diki kazdopadne este raz. Tento soft je najsofistikovanejsi, jednoznacne.
-
xH4wK
ten action som skusal nahral rovnaky usek hry s frapsom a action a fraps je proste lepsi video z action malo rovnake 'seky' ako videa z MSI afterburneru
za dalsie neda sa mi nahrananie nabindovat na klavesy ktore ja chcem je to obmedzene, preto ten soft nechcem.
za dalsie neda sa mi nahrananie nabindovat na klavesy ktore ja chcem je to obmedzene, preto ten soft nechcem.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ano momentalne to je obmedzene to bindovanie ale bude sa to dat onedlho nastavit. Vyckaj casu ako husa klasu. Staci im napisat na forum ze to nekupis kym to nebudu mat a mas to do par dni 
Osobne som s tym programom ale spokojny. To co ma robit robi velmi dobre.
Osobne som s tym programom ale spokojny. To co ma robit robi velmi dobre.
-
xH4wK
Neviem, po nahrani je treba konvertovat do nejakeho formatu inak to neberie ziadny video editor - sucks.
Nejde nabindovat co ja chcem ani to velmi menit - sucks
Kvalita videa vo full hd - je to cele nejake zasekane a neplynule, myslim ze to nie je mojim PC ani diskom... - sucks
v com je to teda take super, chcel by som nieco menej narocne ako FRAPS ale hore uvedenych veci sa vzdat nemienim a zatial som nic ine ako FRAPS co to zvlada nenasiel.
Nejde nabindovat co ja chcem ani to velmi menit - sucks
Kvalita videa vo full hd - je to cele nejake zasekane a neplynule, myslim ze to nie je mojim PC ani diskom... - sucks
v com je to teda take super, chcel by som nieco menej narocne ako FRAPS ale hore uvedenych veci sa vzdat nemienim a zatial som nic ine ako FRAPS co to zvlada nenasiel.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo jasne. Radsej mat 150 GB velky subor z Frapsu pri ktorom mi takmer klakne PC ked sa ho snazim otvorit v Sony Vegas ako pekny 43 GB subor ktory sa v pohode da upravit a kvalita ako u Fraps.
Ano to s bindom uznavam. Ja osobne im napisem nech to tam pridaju aby si bol spokojny
Ako ze ti to seka? Asi si si moc zvykol na tvojich 150 FPS v BF3
U mna ide bez problemu. Je to 720p video a nevidim zeby to nejako trhalo.
Ano to s bindom uznavam. Ja osobne im napisem nech to tam pridaju aby si bol spokojny
Ako ze ti to seka? Asi si si moc zvykol na tvojich 150 FPS v BF3
U mna ide bez problemu. Je to 720p video a nevidim zeby to nejako trhalo.