Programator C#
Programator C#
potrebujem naporgramovat 1 program... blizsie info v sprave... poslem.... za ODMENU
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Programator C#
A preco nenapises blizsie info rovno sem? Mal by si viac zaujemcov.
WinForms/WPF/Silverlight/DLL kniznica/console aplikacia? Detaily zadania? Velkost ponukanej odmeny?
WinForms/WPF/Silverlight/DLL kniznica/console aplikacia? Detaily zadania? Velkost ponukanej odmeny?
Mám rovnaký problém, potrebujem pomôcť so zadaním naprogramovania v C# v windovs forms aplication. Malo by ísť o jednoduchý program Automobil - 5 tlačidiel - štartuj, prejdi KM, tankuj, parkuj.
Po naštartovaní zadá užívateľ počet km ktoré chce prejsť, - Vyzve ho aby natankoval, zadá počet litrov - tento počet litrov si bude program pamať, zostatok litrov sa použije pri dalšej ceste. Potom sa stlačí button prejdiKM a auto prejde KM. v Cieli zaparukej. Informačné tlačidlo bude zobrazovať značku a farbu a litre automobilu.
Ja som začal programovať, niečo už mám, avšak s prepočtom litrov na km mám problém, ak mi s tým niekto pomôže budem veľmi rád a som ochotný aj za to zaplatiť, koľko, sa dohodneme cez mail - [email protected]
Ďakujem
Po naštartovaní zadá užívateľ počet km ktoré chce prejsť, - Vyzve ho aby natankoval, zadá počet litrov - tento počet litrov si bude program pamať, zostatok litrov sa použije pri dalšej ceste. Potom sa stlačí button prejdiKM a auto prejde KM. v Cieli zaparukej. Informačné tlačidlo bude zobrazovať značku a farbu a litre automobilu.
Ja som začal programovať, niečo už mám, avšak s prepočtom litrov na km mám problém, ak mi s tým niekto pomôže budem veľmi rád a som ochotný aj za to zaplatiť, koľko, sa dohodneme cez mail - [email protected]
Ďakujem
Kód: Vybrať všetko
palivo-=pocetKM/100*SPOTREBARe: Programator C#
vďaka, avšak bohužial toto nie je jediný problém 
Aký ďalší problém máš? Veď ak máš nejakú úlohu, musíš si ju rozkúskovať a tak premyslieť po častiach. Tá vec s palivom už je.