Pestovanie chilli
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pestovanie chilli
diky teda budem otvarat vrch alebo necham ho pootvoreny pre istotu to hadam bude stacit ..diky moc dufam ze bude z toho nieco ..ty mas aj tu najstiplavejsiu na svete ci ?
-
blitzkrieg
Professional
hej hej mám aj naga jolokia bhut a naga morich 
-
mihalswk
Medium Professional
ejha no to je super ...potom by si mi predal semiacka ? 
-
blitzkrieg
Professional
no ak niečo z toho bude tak kludne, zatiaľ mám len habanero red savina semienka na vyše
a potom z okrasného chilli
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 12:42)
pozrite si toto ..zaujímavé fotky a keď som videl tie habanero "stromy" tak sánka dolu
http://www.thechilidude.com/Pages/the_plants.htm
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 12:42)
pozrite si toto ..zaujímavé fotky a keď som videl tie habanero "stromy" tak sánka dolu
http://www.thechilidude.com/Pages/the_plants.htm
Zdravim,
Mozem tie chilli presadit ked uz kvitnu? ( v tom jednom mam dve v ktorej uz jedna kvitne a nwm ci ich mozem oddelit alebo ich nasadit do jedneho velkeho)
A je vhodne presadzat tie dve vedla seba?
A este jedna otazocka do akej hliny ich mam nasadit?
Mozem tie chilli presadit ked uz kvitnu? ( v tom jednom mam dve v ktorej uz jedna kvitne a nwm ci ich mozem oddelit alebo ich nasadit do jedneho velkeho)
A je vhodne presadzat tie dve vedla seba?
A este jedna otazocka do akej hliny ich mam nasadit?
-
blitzkrieg
Professional
ja mám obyčajnú rašelinu a vidíš na fotkách, myslím že to je asi jedno ale určite je nejaká zemina určená na pestovanie chilli (respektíve na pestovanie papriky) ide o to o aký druh ide keď ich chceš presádzať ale pokiaľ kvitnú a chceš ich presadiť daj bacha na korienky aby si ich nepoškodil, ja mám habanero white a sú vedľa seba, nevyrastú do veľkej výšky (aspoň tie čo mám ja) a keď chceš presadiť tak do niečoho väčšieho.. mne sa teraz osvedčilo presádzať do bandasiek od sirupu čo je bežne kúpiť v kaufladne, vyrežeš hrdlo a ideš
5 l to má obsah tuším
Nieco na pobavenie:
Tvrdak papa jolokiu
"not that hot.......oh...." 
Tvrdak papa jolokiu
-
mihalswk
Medium Professional
moje rastlinky maju uz ale 5 presadil som ich do jogurtovych kelinkov kedy ich mam presadit do vacsich ? dik 
-
blitzkrieg
Professional
môžeš aj teraz presadiť
tak mne už všetky papriky odkvitli a jediné ktoré stále kvitnú sú habanero a jamaican, habanero tak ako bolo veľké som to ostrihal a je z nej malý stromček uvidíme či sa mi to podarí prezimovať a jamaican zarodila má dva plody a jeden je už oranžovo zelený
tak mne už všetky papriky odkvitli a jediné ktoré stále kvitnú sú habanero a jamaican, habanero tak ako bolo veľké som to ostrihal a je z nej malý stromček uvidíme či sa mi to podarí prezimovať a jamaican zarodila má dva plody a jeden je už oranžovo zelený
-
mihalswk
Medium Professional
Prosím Vás posielate niekto rastlinky na dobierku ? Chcem vediet do coho ich balite.
Zdravim ma niekto na predaj semiacka ...mam chut zacat s pestovanim .... najlepsie peter pepper + nieco palivejsie
-
mihalswk
Medium Professional
Ak chces mám Habanero Yellow
ale inak mam
Habanero red
Cayenne
Raw
Jalapenos
Naga morich -najstiplavejsie
Peter pepper red
ale inak mam
Habanero red
Cayenne
Raw
Jalapenos
Naga morich -najstiplavejsie
Peter pepper red
-
blitzkrieg
Professional
po dlhšej dobe píšem znova, zaujíma ma kedy alebo či už máte nejaké semienka naklíčené prípadne zasadené 
mne klicia v tych raselinovych tabletach habanero red a yellow, a potom asi 6 nonamov, z toho u jedneho mam podozrenie na birds eye, a jedno vyzera tvarom rovnako ako birds eye len su zlte, a zvysok netusim, no a do piatka ratam ze pridu nejake jolokie, numex twilight, black pearl, jalapeno purple, a penis pepper.. tieto som objednaval z semena-chilli.cz
-
blitzkrieg
Professional
máš aj nejaké mini parenisko alebo ako to máš vymyslené ? teraz sa obávam tých mrazov či to nejako tie rastliny nepocítia aj keď to budem mať v byte
jj take plastove parenisko, take to najvyssie som kupil, kupil som to v stove ale je to miestny bau-market, len v SNV.. inak neviem kde to dostat.. a tie raselinove tablety kupis vsade.. minuly rok som to mal poriesene tak ze som na klietku pre skrecka (velku) natiahol foliu :DDDD a mam to na radiatore polozene, vsetky nonamy uz vykukaju len habanera zatial neklicia
-
blitzkrieg
Professional
hej hej tie rašelinové tablety mám a poznám to aj v kauflande sa to dá kúpiť, no s tou klietkou dobrý nápad, mne ešte doteraz prezimovali jamaican red mushroom a habanero, zima im asi neprekáža ..ale nepolieval som ich dlho no napriek tomu sa držia ..tak som zvedavý či vydržia ...
ja som mal vsetko v skleniku ani som sa to nesnazil zimovat, len jedno habanero v pollitrovom plastovom pohari na pivo mi prezilo, v pondelok som ho presadzal do vecsieho..
//ludia myslite ze je v pohode ak budem mat 2 rastliny vedla seba resp. v jednej jamke 2 semiacka??
//ludia myslite ze je v pohode ak budem mat 2 rastliny vedla seba resp. v jednej jamke 2 semiacka??
-
blitzkrieg
Professional
ja som tak mal posledné 4 druhy zasadené vedľa seba, bolo to fajn, lepšie sa mi to opeľovalo
Re: semena chilli
zdravim, mate niekto na predaj zopar semienok tychto chilli: Tabak Virginsky alebo Red Chilltepin??