Zdravím,
mám kamaráta, ktorému v pc nefunguje absolútne žiadny mikrofón. Kedysi tam čosi porobil a odvtedy mu to nejde. On si myslí, že mu chýba driver. Mikrofón po pripojení nespraví nič. Zo strany pc tiež žiadna reakcia. Ten mikrofón uňho potrebujeme čo najskôr rozchodiť ale nevieme ako. Keď si otvorí ZVUK v ovládacom panely, prepne na kartu nahrávanie, mikrofón tam nie je žiadny.
Máte nejaké nápady ako to opraviť ? Poprípade na základe čoho / aký driver stiahnuť ?
Ďakujem !
Nefunguje mikrofón
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunguje mikrofón
Ovládače od základnej dosky. Tam máš ovládač na zvuk. Ten nainštalovať.
Skúsim...
No takže .. on mal vtej dobe Windows XP no teraz má Sedmičku a píše mu error.(viď obrázok v prílohe)
Čo by ste potrebovali vedieť aby ste mi mohli nájsť nejaký dobrý driver ?
No takže .. on mal vtej dobe Windows XP no teraz má Sedmičku a píše mu error.(viď obrázok v prílohe)
Čo by ste potrebovali vedieť aby ste mi mohli nájsť nejaký dobrý driver ?
Ovládač stiahni na stránke výrobcu dosky, tento na CD je asi na XP.
-
Michaelo
Hardcore addict
Presne tak. Nikdy neinštaluj z CD ak ti funguje internet. Toto bolo len pre XP a nie pre Win Vista či 7 
-
black evil
Light Star
JJ, no ja sa večšinou stretávam s tým ,že ani na CD niesu ovládače.
Toto mimo tému: Neviete čo je zo stránkou dell. Od rána nešla, doobeda ju nakoply, no nedalo sa dostať dalej ako na úvodnú.
A teraz už skoro ide, až na to ,že sa nedá sťahovať.
Toto mimo tému: Neviete čo je zo stránkou dell. Od rána nešla, doobeda ju nakoply, no nedalo sa dostať dalej ako na úvodnú.
A teraz už skoro ide, až na to ,že sa nedá sťahovať.
Ja som ešte drivery nesťahoval preto vás prosím, keby ste mi dali link. Ja vám dám info o tom PC len povedzte čo potrebujete
-
Michaelo
Hardcore addict
Zisi výrobcu matičnej dosky (ak je to ASUS tak pôjdeš na stránku ASUS.COM) a jej model (na stránke do vyhľadávania daný model napíšeš) podľa ktorého stiahneš ovládače.