kridlo na aute
kridlo na aute
zdravim mam kridlo na aute prilepene dvojzlozkovym lepidlom. je nejaka nadej ze ho dam dolu?je prilepene na skle nie na kasni cize vsetka chemia je dovolena. riedidlo a veci tomu podobne su slabe
privitam kazdu radu
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: kridlo na aute
Tak trochu pochybujem. Teda zalezi na tom ake to je lepidlo. Oco pouziva v domacnosti "chemicku kotvu" a tamto nedas dole nicim (pytal som sa ho a zadna chemia na to nie je).
Takze najprv nazov potom sa mozno bude dat pomoct.
Ps.: Spoiler a nie kridlo (teda ak sa nepletiem ale kridla maju vtaci)
Takze najprv nazov potom sa mozno bude dat pomoct.
Ps.: Spoiler a nie kridlo (teda ak sa nepletiem ale kridla maju vtaci)
to netusim akym konkretne to bolo lepene, kedze som ho tak uz kupil. ano ano spoiler
ja to volam kridlo
-
Kibo
Hardcore addict
Chceš ten spoiler ešte použiť? 
no najprv by som ho chcel zachranit lebo znamy ma on zaujem ale ak inac nepojde asi sa bude aj pilit
ale lepidlo ostane stale na okne a viditelne cize by mi to problem vyriesilo z casti
-
Kibo
Hardcore addict
Dal by sa ešte teoreticky odrezať šnúrou na vyrezávanie okien, ale lepidlo by stále ostalo, zvyšky potom zoškarabať dákym nožom...
-
Michaelo
Hardcore addict
Najlepšie riešenie je vymeniť okno ale to zasa nie je práve najlacnejšie.
Zobrať strunu a takto. Ale skúsim sa zajtra porozprávať s otcom či o niečom nevie keďže s tým tak trochu pracuje.
Zobrať strunu a takto. Ale skúsim sa zajtra porozprávať s otcom či o niečom nevie keďže s tým tak trochu pracuje.
kibo: aka snura?este som o tom nepocul
michaelo: skus sa popytat, bol by som ti vdacny
ak to nepojde inac vyzera to tak ze to odpilim co najblizsie k spoju a dalej to budem brusit brusnym papierom
michaelo: skus sa popytat, bol by som ti vdacny
ak to nepojde inac vyzera to tak ze to odpilim co najblizsie k spoju a dalej to budem brusit brusnym papierom