nejde mi abslotne flash a ani adobe
nejde mi abslotne flash a ani adobe
po preinstalovani winu mi opat nejde flashe a neviem v cm je problem uz...
a ani adobe mi nejde nainstal....
staiahol som a ked som ho spustil tak mi vyhodi v id screen
nejdu mi spustit ani take aplikacie ako na facebooku manager alebo farm vile a ani bwin.com - live stavky
a ani adobe mi nejde nainstal....
staiahol som a ked som ho spustil tak mi vyhodi v id screen
nejdu mi spustit ani take aplikacie ako na facebooku manager alebo farm vile a ani bwin.com - live stavky
Re: nejde mi abslotne flah a ani adobe
Skús stiahnuť a nainštalovať odtialto: http://forums.adobe.com/thread/909550?tstart=0
Re: nejde mi abslotne flah a ani adobe
nejak to nezabralo 
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 16:26)
je mozne ze bude chyba v operačnom systeme? ze moze byt nejako poskodeny popripade nelegalny?
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 16:26)
je mozne ze bude chyba v operačnom systeme? ze moze byt nejako poskodeny popripade nelegalny?
Re: nejde mi abslotne flash a ani adobe
Ak to je čistá verzia operačného systému, a nie žiadny Windows Vista Super-clean Ultimate Game-Black Edition., tak to kvôli OS určite nie je.
Narýchlo som na nete našiel, že by to mohlo byť spôsobené Firewallom, takže ho vypni, alebo aj Firefoxom, takže FF tiež vypni, pred inštaláciou. Nesťahoval si inú verziu? Napr., ak OS máš 32bitový, nesťahoval si 64-bit aplikáciu, alebo opačne?
Narýchlo som na nete našiel, že by to mohlo byť spôsobené Firewallom, takže ho vypni, alebo aj Firefoxom, takže FF tiež vypni, pred inštaláciou. Nesťahoval si inú verziu? Napr., ak OS máš 32bitový, nesťahoval si 64-bit aplikáciu, alebo opačne?
je to vista home basic
32 bit
winows firewall mam vypnutý
a cez ie m to zobrazuje takto:
jednducho mi tie obrazky nenacita
32 bit
winows firewall mam vypnutý
a cez ie m to zobrazuje takto:
jednducho mi tie obrazky nenacita
Čo sa stane, keď spustíš nejaké video napríklad na YouTube? Vidíš na tejto stránke krútiace sa "F"? http://www.adobe.com/software/flash/about/ (tú animáciu)
ano, raz sa mi tam zakrutilo
Ako ti zobrazuje videá, napríklad YouTube?
tie mi idu v pohode .len niektore stranky odo mna stale chcu nejaky certifikat
Nemas nahodou zvyseny security lvl v prehliadaci ?
Flash v pohode spustis aj na obmedzenom Win ucte i ked neni flash zinstalovany a nemozes ho ani install. Tam by som problem nevidel.
Flash v pohode spustis aj na obmedzenom Win ucte i ked neni flash zinstalovany a nemozes ho ani install. Tam by som problem nevidel.
Prípadne skús radikálnejší krok. Prejdi na Google Chrome, tam by problém byť nemal, dokonca za pár dní si zvykneš a ten prehliadač je podstatne rýchlejší.
cely problem bol v tom ze som nemal nastavený datum presne v biose...ach jaj