BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa xH4wK »

No a teraz si to porovnaj s FULL HD cez FRAPS;
Fraps je ovela ovela plynulejsie, ako keby to Action! vynechavalo nejake framy, taktiez vidno na tomto videu cez msi afterburner, nie je to plynule:

btw fraps uklada do viacerych suborov a tak otvaranie problem nie je a taktiez editacia a vyber nejakych casti je jednoduchsi vdaka tomu, mozem jednotlive segmenty proste vymazat ak nie su zaujimave a nechat len ktore potrebujem, btw s priestorom na disku problem nemam.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ani ja nemam problem s priestorom ale Action! nevytazuje tak disk kedze vysledny subor je mensi a IMHO ma dost podobnu kvalitu ako FRAPS.
Zalezi ako to natacas. Ako hovorim mas asi moc vysoke naroky. Kedze hry hravas na prilis vysokych FPS. My co mame tych 50 FPS v priemeri tam nevidime trhanie.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Nemate niekto problemy s origin-om ?? .... posledne obdobie ho ani nepustam, pustim battlelog a idem rovno do hry origin sa spusti sam...no dnes mi vypisovalo stale len "joining server" a nechcelo ma prihlasit do originu ...tak som to skusal aj manualne, ale aj 5minut trva kym mi vobec vyhodi okno na prihlasenie do originu a ked zadam heslo tak program prestal reagovat :/... ked sa mi zazrakom po niekolkych opakovaniach podarilo aby ma konecne prihlasil tak sa mi sam od seba vypol a vyhodilo mi okno na prihlasenie ..pritom som sa neodhlasoval ale chcel spustit BF 3 .. ked idem cisto cez battlelog do hry ma nepusti ..prihlasim sa a on sa mi sam od seba vypne a vyhodi mi ze okno na prihlasenie opät :nono: :smt071

..skusal som si aj zmenit heslo ale pri zadavani noveho program prestal pracovat (nereaguje) teraz ani neviem ci mam povodne alebo uz to nove ..... boha aj s originom
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

S tymto ja problemy nemam. Skor mam problem s tym ich zazracnym pluginom pre prehliadac. Stale ked vypnem zalozku s battlelogom ho musim nanovo nainstalovat lebo ma nepusti na server.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Origin mal kramy. Uz by to malo byt opravene teraz. 20 minut dozadu to robilo min 1-2 hodku. Sam sa vypinal, nereagoval, neslo prihlasit, ukazovalo ze nemas hru atd atd...proste otras. Inac neviem co nevie fraps namiesto toho action od mirilis.. 140gb subor si z kade nabral? 1 3minutovy fraps ma 3-4gb v 1080p@60fps tak necekaj.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Na koniec sa mi podarilo zmenit heslo a uz to slape dobre...ale mozno to s tym nema ziaden suvis, ved aky by aj malo...asi som proste zmenil heslo akurat vtedy ked to zacalo slapat :lol:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ohladom vcerajsich problemov s Originom, to bolo sposobene na strane originu, pisali o tom aj na twitteri: https://twitter.com/#!/origin_EA/status ... 0561991680, tiez som najprv myslel ze je chyba niekde umna, vyhodilo mi to okno ze si mam aktivovat BF3 (wtf :evil: ), atd... uz som chcel preinstalovat origin ked som si to vsimol :)

//a ohladom novinky vyssie, ak by BF3 preslo na model CoD ohladom Elite atd...tak umna skoncili....
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

:D ja neviem ako to ten chlap dokaze ale proste vzdy ked vidim jeho video tak sa valam po zemi a smejem sa :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tento chlapik je legenda. :hehe:

Robi vam hra toto?
Prílohy
01.jpg
02.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

btw neviete kedy uz konecne chcu opravit tie bugy s odozvou? pretoze to vie strasne nasrat ked ma skoro kazdy zabije na ranu v momente (z mojho pohladu) aj ked v skutocnosti do mna vyprazdnil pol zasobnika :S proste nablizko sa mi pomaly ani neda hrat ked niekoho stretnem tvarou v tvar proste nestihnem zareagovat a som mrtvy, a pritom ping mam vzdy 25-50 :roll:
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

p4ra napísal:Tento chlapik je legenda. :hehe:

Robi vam hra toto?
Hej p4ra dakedy ale je to len na sekundu a hned je normalna
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Mne to vcera zacalo artefakty robit :) Uz som aj pocas skuskoveho zabudol kolko chyb ma tato hra.
frajerik
Medium Star
Medium Star

p4ra: este sa mi to nikdy nestalo, divne. Mas OC verziu grafickej karty? Mozno ovladace na grafiku. Ja pouzivam 285.79(nvidia)

schyzo: to nieje bug. Hra tak funguje lebo ma client-side hit detection. Je to v poriadku. working as intended. hraj na zahranicnych serveroch.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

moc tomu vysvetleniu nerozumiem :D a ako to myslis na zahranicnych? sak vsetky su zahranicne...aj ked je nejaky svk server tak oni to maju prenajate od EA ...a robi mi to vsade, ale divne ze mojmu kamosovi to nerobi az tolko, proste niekedy som mrtvy skor nez ten nepriatel vobec vyjde spoza rohu, a proste v momente lezim, ale kamos mi na TSku hovori ze sak on do mna pol zasobnika vyprazdnil ze to len mne tak ukazuje lebo to je game bug a blbe EA servery
frajerik
Medium Star
Medium Star

schyzo: repostnem sem to co som daval na ine forko.

client-side hit detection:

Hra predpoklada kde ste a hrac 2 vas vidi tym padom este skor ako vy vidite jeho takze na vas moze strielat. Kym realne dojdete na miesto kde vas vidi hrac 2 tak na hracovom PC uz ste schytali 3 gulky takze mate napr 30% hp ale na vasom PC ste tam este neboli. Nakoniec to konci tak ze umierate za ukrytom/instant smrt a podobne. Vsetko sa to nejak spaja cez server ale hlavne "vypocty" alebo co to je sa robia na vasej strane. Nie na servere cize ping nieje ping ani latencia na server ale k tomu hracovi. Preto sa viac vyplati hrat na zahranicnych serveroch kde mate vacsi "ping" pretoze cela tato maskarada nahrava hracom s velkym pingom. Na ceskych serveroch mam castejsie umrtia a instant killy ako na napr nemeckom atd... je to cele po*ebane.... co uz :-D + ta animacna korekcia alebo co to je... interpolation slider co je v menu aby boli animacie plynule atd..

hraca vidite ale naozajstny hitbox je niekde uplne inde..si to otestujte na vlastnu kozu. Najlepsie to je citit s RPG ked strielate na jeep/helinu. RPG prejde cez nu alebo tesne za jeep ale dostanete kill/disable.
bonus:

k tym serverom: to ze hrajes na zahranicnych tak mas vacsi ping = hra predpoklada kde si takze mas vyhodu lebo vidis hracov skor ako tam vobec dosli(co je lol) a ty niesi tam kde ta ostatni hraci vidia takze si nesmrtelnejsi... :-D logic? nope:D ale tak to funguje v skratke. kto ma vacsi "ping" ma vyhodu pretoze hra "predpoklada"
Prílohy
hitbox-bh.jpg
hitbox-run.jpg
i-shot-first.gif
(22.47 KiB) 141 stiahnutí
drop-packet.gif
(10.79 KiB) 141 stiahnutí
magic-bullet.gif
(32.48 KiB) 145 stiahnutí
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

boze to je kretenska hovadina, takze sa to neda ani opravit tym padom? pretoze ma to irituje cim dalej tym viac, dufal som ze pockam kym to opravia ale ak sa to neda opravit tak realne zvazim to ze predam ucet, pretoze je nenormalne ak nachytam 10 killov ktorym ani nemam ako zabranit lebo skapem aj ked po nom strielam ako prvy :S
frajerik
Medium Star
Medium Star

To nieje bug. Proste tak to funguje. :-D. Jedine co si z CoDu mohol BF zobrat bola hit-detection. Tu ma COD 100x lepsiu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale preco pre boha ziveho to tak debilne spravili? ved to uplne nici zazitok z hry
frajerik
Medium Star
Medium Star

Akoze mna sa nepytaj... neviem. Je to lacnejsie a jednoduchsie ako server side takze asi preto...ta hra je do*ebana vo vela smeroch ale sak co... hlavne ze to je "true successor to BF2"
Napísať odpoveď