Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Neplanuje sa daky tmavsi skin, alebo aspon userscript, lebo o takomto case mi to veru furt taha oci
? Asi je to velmi pracne, ze?
-
audiotrack
VIP
áno, je to veľmi prácne. Už len preto, že by každé logo bolo treba robiť dvojmo, že inzerenti by svoje reklamy museli prispôsobovať na tmavý aj svetlý podklad...
-
uplink
VIP
je to work in progress, ale globálne. Nie je to až také pracné, s tými logami, avšak moje osobné predstavy sú trochu náročnejšie ako len prefarbenie phpbb šablóny, súvisí to aj s firmou v ktorej pracujem. Takže bude. Kedy? neviemSoviet napísal:Neplanuje sa daky tmavsi skin, alebo aspon userscript, lebo o takomto case mi to veru furt taha oci? Asi je to velmi pracne, ze?
-
weroro
Flash coder
Ono by ani re-design nebol treba, akurát trošku zmeniť radenie fór napr. takto:
Poslednú dobu sa mi totiž zdá, že prišla do obľuby (módy) minimalizácia obsahu webu. Osobne sa mi to veľmi páči. Pre mňa je zbytočné info, že koľko príspevkov je v tom a tom fóre a koľko je tam tém. Jediné čo oceňujem na tých info je "posledný príspevok". Takto zoradené mi to príde viac k ruke.
This.weroro napísal:Ono by ani re-design nebol treba, akurát trošku zmeniť radenie fór napr. takto: Poslednú dobu sa mi totiž zdá, že prišla do obľuby (módy) minimalizácia obsahu webu. Osobne sa mi to veľmi páči. Pre mňa je zbytočné info, že koľko príspevkov je v tom a tom fóre a koľko je tam tém. Jediné čo oceňujem na tých info je "posledný príspevok". Takto zoradené mi to príde viac k ruke.
Alebo dat na vyber, resp tento styl nechat takto a ten druhy tak ako poslal weroro. Urcite by to bolo prehladnejsie pre niektorych, a stale sa bude dat vybrat
Len si myslim, ze to moze byt mierne chaoticke na telefonoch ci tabletoch, ale stale plati, ze sa bude dat vybrat.
Hmm, musim povedat, ze werorov navrh sa mi paci, posobi to velmi dobre 
Ale aj tak neprestane ťahať oči
werorov navrh nieje zly ale chybala by mi tam kolonka posledny prispevok. 
to sa tam dá vtesnať
-
lekoklatik
VIP
zabúdate na rozličné rozlíšenia jednotlivých užívateľov.
Ako voliteľnú možnosť by som to rozhodne prvítal.
Ako voliteľnú možnosť by som to rozhodne prvítal.
-
Mek
Addict
Ja tiez. Zislo by sa to najma v dnesnej dobe sirokouhlych monitorov, ked vznika napravo kopa miesta.
Mne sa tento návrh vôbec nepáči. Robiť zbytočné zásahy do templatu pritom stačí 1-2x otočiť kolieskom myši.
No, a to je uz 1 sekunda.Goten napísal:Mne sa tento návrh vôbec nepáči. Robiť zbytočné zásahy do templatu pritom stačí 1-2x otočiť kolieskom myši.
Ked som denne na indexe 100 krat napr, mas to 100 sekund. Teda za mesiac 3.000 sekund. Teda za rok az 36.500 sekund, co uz je 10 hodin. A co ked scrollovanie trva 2 sekundy? 20 hodin. Odchylky, okolnosti a tak, tak to mas cca 1 den usetreny za rok.
Troll Math ej kej ej navrh je dobry, usetris az 24 hodin casu
-
audiotrack
VIP
1 deň za rok? To je nič, ešte že si to takto pekne vyrátal, inak by som si ani neuvedomil aká je to zbytočnosť 
a okrem toho, na toto netreba robiť template, to by sa dalo spraviť aj userscriptom do prehliadača
a okrem toho, na toto netreba robiť template, to by sa dalo spraviť aj userscriptom do prehliadača
-
uplink
VIP
týmto postom mi pripomínaš jedného magora, čo používar launchie len preto, že mu za rok ušetril 3 týždne času a povedal že môže ísť na dovolenku za ten čas čo ušetrí spúšťaním programov. Škoda že si nevyrátal koľko ušetrí, keby si dal 16 GB ram...Mmartin napísal: No, a to je uz 1 sekunda.
Ked som denne na indexe 100 krat napr, mas to 100 sekund. Teda za mesiac 3.000 sekund. Teda za rok az 36.500 sekund, co uz je 10 hodin. A co ked scrollovanie trva 2 sekundy? 20 hodin. Odchylky, okolnosti a tak, tak to mas cca 1 den usetreny za rok.
Troll Math ej kej ej navrh je dobry, usetris az 24 hodin casu
Ja som to napisal viac menej pre to, ze je blbe argumentovat tym, ze sa tam mozem prekoleckovat.. A preoc, ked to pojde jednoduchsie a ludom a to paci? .. Zijeme v dobe, kde sme velmi, velmi lenivi..
-
lekoklatik
VIP
Ten tvoj argument stal za hovno teda (len tak mimochdoom)
-
hojko
Site Admin
Keby ste pouzivali tlacitko Zobraziť nové príspevky, nemali by ste problemy so scrollovanim
A pokial si nieco chcete pozriet v tej vybranej kategorii, tak ten scroll prezijete. Okrem toho odporucam zvysit scrollovanie mysky z 3 riadkov na viac, ja pouzivam 6 riadkov, je to podstatne rychlejsie.
Hej, ye*at uzitocne veci, hlavne ze tu mame karmagraf.
hojko: najlepsie je mat jednu z novsich logitech mysi, kde sa da vypnut krokovanie kolieska a to sa potom moze roztociiiiiiit a same scrolluje velmi rychlo po dobu niekolkych sekund 
Ja som za ten navrh "hlasoval" preto, lebo sa mi pacia weby, kde su veci pokope a stale prehladne. Ako uz bolo spomenute - rozsirili sa sirokouhle monitory a ja dodam, ze sa zvysilo aj priemerne rozlisenie. Napriklad vo full HD je forum strasne roztiahnute a ma s tym problem viac webov. Ja aj kvoli tomu uz pouzivam zmensene okno prehliadaca a na boku mi ostava miesto, kde mam napriklad gadgety alebo CL z icq, no aj tak su tie weby bud roztiahnute alebo maju po bokoch kopu miesta.
Ja som za ten navrh "hlasoval" preto, lebo sa mi pacia weby, kde su veci pokope a stale prehladne. Ako uz bolo spomenute - rozsirili sa sirokouhle monitory a ja dodam, ze sa zvysilo aj priemerne rozlisenie. Napriklad vo full HD je forum strasne roztiahnute a ma s tym problem viac webov. Ja aj kvoli tomu uz pouzivam zmensene okno prehliadaca a na boku mi ostava miesto, kde mam napriklad gadgety alebo CL z icq, no aj tak su tie weby bud roztiahnute alebo maju po bokoch kopu miesta.