Processor
Processor
čaute prosim vas potrebujem poradit kupil som si notas
Grafika:Nvidia Geforce GT 520m
RAM:8 GB
HDD:750GB
Intel pentium B950 processor
Lenze sa mi zda ze ten processor nieako zatazuje tu grafiku tak poradite mi pls sekaju mi tam hry dakujem vopred
Grafika:Nvidia Geforce GT 520m
RAM:8 GB
HDD:750GB
Intel pentium B950 processor
Lenze sa mi zda ze ten processor nieako zatazuje tu grafiku tak poradite mi pls sekaju mi tam hry dakujem vopred
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Processor
...a aké hry na tom hráš?...
-
yoggy
do notebooku sa nedá dať grafika
//myslel som to tak, že sa nedá dať iná ako tá ktorá tam už je od výroby
//myslel som to tak, že sa nedá dať iná ako tá ktorá tam už je od výroby
tak skúšal som tam crysis a to seka aj na najmenšich detailoch ked už by to bolo kvôli tomu procaku tak prosim link na nejaky
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...no tak ale s tým nič nespravíš, keď Crysis potrebuje dvojjadrový 2,2 Ghz CPU a ty tam máš len 2,1 Ghz a o grafickej karte ani nehovorím, tak sa nemôžeš čudovať že ti to seká...a v notebooku len tak procesor nevymeníš...
-
yoggy
v notebookoch sa CPU nedoporučuje meniť, viac tepelného odpadu atď.
predaj ho a kúp iný
predaj ho a kúp iný
tá grafika je udajne 1gb
a jaký notas by ste mi radily kupit
fuuha 600€ trebars
to nebude tak lahke si kupit novy tento som si kupil lebo my ho doporucili v tom obchode ale jak vidim tak asi zle a zobral som ho na splatky a neviem ci sa da vratit viete nieco poradit ?
v obchode ti odporučia aj hovno v krabici ked vidia, že o tom nič nevieš. oni to potrebujú predať a na tebe zarobiť. podarilo sa imSonyerop napísal:to nebude tak lahke si kupit novy tento som si kupil lebo my ho doporucili v tom obchode ale jak vidim tak asi zle a zobral som ho na splatky a neviem ci sa da vratit viete nieco poradit ?
Ak ti môžem triezvo poradiť, popozeraj aj inzercie (bazos, ...), kde za 600€ kúpiš notebook, ktorý nový stojí dajme tomu 900 , a pritom môže ísť o viac-menej nový ntb, nepoužívaný a samozrejme plne funkčný. Určite kupuj iba také, ktoré môžeš vopred vyskúšať, čiže z blízkeho okolia a tak. Ak si ale potrpíš na nový tovar (čo osobne nechápem, keďže na zlý kus môžeš natrafiť aj v obchodoch) tak môj post odignoruj.