Taký kúsok vydražili len za 80tis libier
Ake je vaše auto snov??
Re: Ake je vaše auto snov??
Para ... pred pár dňami v Anglicku v Birminghame dražili jeden z originálov (5-7 ich je celkovo) ktoré boli vo filme 60 sekúnd.
... moja prestava bola tak 3x vyššia 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Len tak malo?
Ludia asi nevedia, ze co je dobre.
-
Vitaaa
Expert
teraz idu do mody eko hybridy, trolejbusy a podobne eko kraviny
... na to si hold budeme musiet zvyknut 
-
Kibo
Hardcore addict
Bol to jeden z 12 kusov postavených pre film, konkrétne jeden z troch kusov, na ktorých jazdili herci. Predával sa ale bez nitra 
Hej a koniec koncov je to skodlivejsie ako benzin ci naftaVitaaa napísal:teraz idu do mody eko hybridy, trolejbusy a podobne eko kraviny... na to si hold budeme musiet zvyknut
-
Hellboy248
Guru wannabe
nesranduj, to su EKO ZDRAVE NESKODLIVE!!! ;DBobr napísal: Hej a koniec koncov je to skodlivejsie ako benzin ci nafta
-
p4ra
Redeemer
Neviem, ako vam, ale mne takyto EcoBoost vobec, ale vobec nevadi. 
@p4ra by ma zaujímalo, čo na tom aute je eco 
spotreba 
-
p4ra
Redeemer
whisper, vraj oproti tomu motoru, ktory mam ja teraz vo svojom ST to ma usetrit viac, ako liter. 
-
p4ra
Redeemer
thebat, mmm, tak ten Raptor je smakovka. 
....ako som sa v tomto aute krátko zviezol, tak som sa asi zaľúbil.... najlepšie na tom je to, že relatívne drahé nie sú (aspoň ako som kukal mobile.de a cars.com).... začínam pomaly uvažovať nad tým, že W211 si nájde nového majiteľa.... a ja si zhmotním sen
....
Pekne, ale nebude to kvoli nakladom na prevadzku take relativne lacne... ???
Našiel som viac fór, ktoré sa zaoberajú amerikami a vo všeobecnosti je Town Car označovaný ako spoľahlivý voz.... S tým, že prípadné opravy vzhľadom ku koncepcii auta (rámová konštrukcia, tuhá zadná náprava, klasický automat s hydrodynamickým meničom) zvládne každý mechanik (či šikovný laik).... Kamoš, čo ma zviezol, má túto lietadlovú loď niečo viac ako rok a je s ňou nadmieru spokojný.... Spotreba je 11 - 12 litrov, čo za veľa vzhľadom k parametrom auta vôbec nepovažujem.... Musím si to ešte nechať prejsť hlavou, ale v každom prípade je toto voz neporovnateľný s akoukoľvek európskou konfekciou....
S týmto súhlasím, žiaľ ale v inom zmyslePinhead napísal:ale v každom prípade je toto voz neporovnateľný s akoukoľvek európskou konfekciou....
-
Hotwire
Addict
zaujimava volba ale v takom aute byva najvacsi frajer ten co sedi v zadu viesPinhead napísal:Našiel som viac fór, ktoré sa zaoberajú amerikami a vo všeobecnosti je Town Car označovaný ako spoľahlivý voz.... S tým, že prípadné opravy vzhľadom ku koncepcii auta (rámová konštrukcia, tuhá zadná náprava, klasický automat s hydrodynamickým meničom) zvládne každý mechanik (či šikovný laik).... Kamoš, čo ma zviezol, má túto lietadlovú loď niečo viac ako rok a je s ňou nadmieru spokojný.... Spotreba je 11 - 12 litrov, čo za veľa vzhľadom k parametrom auta vôbec nepovažujem.... Musím si to ešte nechať prejsť hlavou, ale v každom prípade je toto voz neporovnateľný s akoukoľvek európskou konfekciou....
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Niekedy to bolo lamborghini gallardo lp560, ale od kedy uzrelo svetlo sveta toto, nie je o com. Ale to fakt len taky sen.
-
yamahaMiso
Star
Bobr: ... ja som sa musel až smiať, nechápačka totálna... to zrýchlenie je neuveriteľné, kokos...fuu, no nemám slov...len krútim hlavou