BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Hotwire »

postol som to svojmu kamosovi a on na to odpisal ze "neviem kto ti toto pisal ale vypocty su skoro vzdy na strane clienta nie servera cize ti to moze byt jedno
a ked hram sa snipra tak nebadam tieto veci a ani nemam take velke problemy ako ty malokedy ma to zabije za rohom nie jak teba kazdu chvilu
a je to navyse nespravodlive ku kazdemu rovnako lebo malokedy su velmi velke vykyvy v pingoch medzi hracmi." tak teraz uz fakt neviem kde je pravda
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mozem povedat len tolko, ze ked som mal velky ping (zabudol som vypnut stahovanie :D ) tak ma zabijali lahsie a ja som mal vacsi problem niekoho trafit, pretoze hra evidentne koriguje tieto vypocty. Videl som napriklad, ze niekto vybehol spoza rohu, ale zrazu bol spat za nim. Urcite tam je nejaka tolerancia na to, aby sa nedal zabit len tak kvoli tomu, ze server si myslel, ze bude bezat dalej. Ked hram s normalnym pingom, tak ma takto oneskorene zabiju malokedy a ping mam okolo 50.
A logicky mi to vychadza tak, ze ked mas mensi ping ako protivnik, tak ho vidis skor, pretoze jeho poziciu musi server predpovedat viac ako tvoju.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

frajerik: dik za vysvetlenie. Po tomto mam sto chuti odinstalovat tuto hovadinu. Ale nijaka normalna alternativa jednoducho neexistuje. :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to hej...ale mna proste v 90% pripadoch takto zabiju na ranu v momente, napr: idem idem, a spoza rohu vybehne niekto a hned som mrtvy (niekedy aj skor nez vybehne), alebo idem idem, vidim niekoho zacnem po nom palit, dam mu 3 gulky a on sa otoci a som mrtvy, alebo idem idem niekto po mne zacne strielat zdialky a som mrtvy hned alebo v polsekunde (a citim take 2-3 zasahy) a potom vidim ze to ma dal na 200 metrov s nejakym gulometom co by ma isto nedal v polsekunde a na 3 zasahy :lol: alebo idem idem niekto po mne striela tak skocim za roh, ale co to zrazu ma teleportne o 2 metre nazad mrtveho...proste take kktiny sa mi stavaju stale, a uz ma pravdupovediac kvoli tomu ta hra prestava bavit... ale hovorim latenciou to nieje lebo ju mam skoro vzdy do 50 a aj ti co ma zabijaju maju zhruba tolko co ja + kamos ktory so mnou hrava mi vzdy hovori ze z jeho pohladu do mna vzdy vyprazdnia zasobnik, to len mne ukazuje ze ma zabiju v momente...ale jemu sa to az tak casto nestava, to je divne, a pritom nemava o moc mensi ping nez ja, max tak o 10ms menej cize mava tak do 40, tak uz neviem ci cakat ze to opravia alebo co
edit: to bola reakcia na gothara
edit2: hojko wtf sak ja som prisiel sem s tym problemom skor nez mi na to frajerik postol tie obrazky, si nevyspaty alebo co? :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby nebolo toho obrazku a neviete co a ako, tak vas ani nenapadne k tomu nieco pisat a normalne hrate dalej. Ako je to v pripade CS, CoD, MoH alebo inych fps hier???
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko: Ani nie. Zvyknem to hravat dost casto ak sa zvysi nejaky volny cas a neustale chytam nervy. Vyprazdnim cely zasobnik on do mna vystreli 5 nabojov a padam ako hruska. Plus dalsie veci ktore spomenul som uz postrehol pocas hrania.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nemam OC grafiku. Teploty su tiez v normale, dal som aj zatazovy test na GPU, CPU a RAM, vsetko je to 100%, ziadna odchylka alebo chyba. Pravdepodobne to bude v hre.. Driver mam 285.82. To je pokial viem oficialny final tohto casu.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

na tej hre mali ešte poriadne popracovať a nie vydávať takýto polotovar. optimalizácia a stabilita o ničom. navyše aj tí admini by mali byť zodpovednejší a nie, že napíšu NO RPG/M320, a pri tom sa tam menované zbrane používajú bežne. platí to hlavne o Metre. a aj autoteambalance tiež niekedy trvá aj pár minút, kým sa to vyrovná. a najmä keď je počet hráčov na oboch stranách viditeľne rozdielny
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pravidla na jednotlivych serveroch nie su v kompetencii DICE ani EA, takze splietas jablka s hruskami.
Talbot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Talbot »

Co sa tyka toho problemu so zabitim na jednu ranu atd,, tu to pekne popisuje uzivatel NERBOARD [8 prispevok]
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... start=3040
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Snajper2: Sposob ako vydat hru bez chyb neexistuje. Hra mala beta test, mozno trvat prilis kratko aby sa co to odhalilo, ale az milion aktivnych hracov robi svoje a tak treba cakat, kym sa to postupne poopravuje. To, ze je v hre NO M320 a pod., to je v rezii samotneho servera, tak ako pise p4ra. Okrem toho tam admin nesedi vzdy, pokial ma vsak server automaticky admin, tak ta zabije, neskor kickne - funguje to tak na vela serveroch. Autobalance zalezi od nastavenia, servre to maju rozdielne.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skoda ze ten autobalance je len podla toho kto joinol ako posledny...pretoze na vacsine serverov potom v jednom teame su hlavne dobri hraci a v druhom hlavne sracky..a potom sa to neda hrat ak ma hodi do toho teamu...mohlo by to balancovat aspon tak aby to rovnomerne rozlozilo ludi podla rankov...viem ze vysoky rank neni zaruka skillu ale je to rozhodne lepsie nez nic
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

No co sa tyka instant killov a killov ala do dakoho vystirelam pol zasobnika a cely nervny s toho zrazu ma da on na 2 3 strely tak nato som uz dako vykaslal a cela moja hra sa presunula na tank a AA obcas stihacka. Osobne ta hra premna inak nema absolutne ziadnu hodnotu. Najviac casu a najviac killov mam vo vozidlach pretoze ked som chodil pesibusom moje K/D vychadzalo na cca 1/8 a to nemam reflex jak lenochod nie ze si potrim na super uzasne KD i ked radsej ho mam kladne ale robit dakomu stetku ma fakt nebavi respektujem ked ma da daky sniper ale inak mi s toho stavali dupkom vlasy jedinu mapu de hravam pesiaka je metro tam to je ale zasa kamikadze styl inak to tam nejde
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pokial tomu dobre rozumiem tak subscription by nebolo na hru ale na tu online sluzbu
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Tu je pekne video o tomto "bf3 lagu"

Pekne vidno ako je cela hra oneskorena. Synchronizacia 0 bodov.
J&J
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa J&J »

LOL to s tym detection vidim prvykrat ... ale aspon vidim, preco zdochynam uz ked som 500x za ukrytom, a tak to vyzera, ze nepriatel ma WALLHACK a ja len nadavam ... a len nervy pre nic. No neviem, ci to tak zrovna ma byt, ale podla mna soudruzi niekde urobili chybu, a nechcu si to priznat, to je klasicke EA, to neni len o DICE. Ale tymto to fakt dosahali, akoze fakt na taky titul je to trapas. Zazitok z hry ide krasne dole. Podla mna je to technologicky nedoladene a vyvojovo nedotiahnute = EA tvrdi, ze to tak ma byt :D Ved co ine mozu kecat, ale za tie love, co za to clovek zacvaka napr. u nas v SR taketo vyhovorky neuznavam. O tom, ze niekedy neviem, ci su v hre glitche, alebo co, ale obzriem komplet miestnost nikoho tam nie je a zrazu padam k zemi, pozeram na KILL CAM a nepriatel lezi v rohu, len ho proste neukazalo (nezobrazilo). Zaujimave fakt, neviem, ci sa to, aj Vam stava, ale bugov je tam stale kopec, a to uz mal byt davno FINAL titul (verzia) a vidim, ze to maju nahaku.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

hmm tak po tomto videjku mi to dost znechutilo hru , otazka je ci je to technicky mozne opravit alebo sa s tym clovek bude musiet zmierit .... dychvyrazajuce je ze nenazranci z EA si chcu z tohto titulu spravit dojnu kravu (ako pani z activision WOW+COD) ale za tie peniaze by si zasluzili tak kopanec do hlavy a nie to este aby uvazovali o dalsich spoplatneniach sluzby ...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto opravene nebude :)
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Poslednu dobu si aj ja vsimam, ze som mrtvy v situaciach ked normalne to necakam. Avsak nejako to neriesim teraz sa to deje mne nabuduce to moze byt naopak :D necakam, ze toto sa nejako fixne
Napísať odpoveď