Zhorela spojka ?
Zhorela spojka ?
Zdravim.Tak na zaciatok ak je podobna tema na fore tak sa ospravedlnujem za zbytocne spamovanie alebo ako to mam nazvat, ale potrebujem poradit...ucitil som ze mi smrdi spojka takze zrejme zhorela pocul som ze ju treba menit a ze to uz nevydrzi dlho tak ak niekto nieco pdobne zazil tak viete mi povedat ako dlho sa natom da este jazdit ? a ci sa oplati ryskovat takto jazdit ...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zhorela spojka ?
ach jaj, to, ze sem tam pri nesetrnom zaobchadzani zasmrdi, je normalne... funguje tak, ako ma? tie auta nie su z hovna, oni aj cosi vydrzia 
Ako zatial mi tvrdilo viac ludi ze je to zapach zhorenej spojky a ze na tom sa uz da malo najazdit ...RATZINGER666 napísal:ach jaj, to, ze sem tam pri nesetrnom zaobchadzani zasmrdi, je normalne... funguje tak, ako ma? tie auta nie su z hovna, oni aj cosi vydrzia
-
RATZINGER666
Darca
to Ti kto povedal taku hlupost? smrdi, pretoze sa sklada z casti, ktore sa o seba tru... a ked jazdis nesetrne, tak sa tru o seba o cosi viac, vedlajsim produktom je zapach...
Povedali mi to ludia ktory z tim robia a maju v tom nejaku prax ... a smrdiet mi to zacalo ked som ju daval do vyskoych otacok .... cize sa spiekla ...RATZINGER666 napísal:to Ti kto povedal taku hlupost? smrdi, pretoze sa sklada z casti, ktore sa o seba tru... a ked jazdis nesetrne, tak sa tru o seba o cosi viac, vedlajsim produktom je zapach...
Len si z nej oklepal bordeľ 
-
RATZINGER666
Darca
to si mal napisat hned na zaciatku, ked to tlacis do obmedzovaca... tiez neviem, ako si to tym servisakom opisoval, ak takto, tak sa ani moc nedivim... okrem toho si mi este stale nepovedal, ci funguje normalne... iked je evidentne, ze zrejme nie, ak smyka, ked motor tocis, pricom otacky vyletia a auto nezrychluje... neviem, ako sa Ti toto podarilo, ale tak skus popisat, kedy smrdi, ci smyka, ci smrdi pri kazdej jazde apod...
RATZINGER666 napísal:to si mal napisat hned na zaciatku, ked to tlacis do obmedzovaca... tiez neviem, ako si to tym servisakom opisoval, ak takto, tak sa ani moc nedivim... okrem toho si mi este stale nepovedal, ci funguje normalne... iked je evidentne, ze zrejme nie, ak smyka, ked motor tocis, pricom otacky vyletia a auto nezrychluje... neviem, ako sa Ti toto podarilo, ale tak skus popisat, kedy smrdi, ci smyka, ci smrdi pri kazdej jazde apod...
Pri normalnej jazde nesmrdi iba ked zacnem narabat zo spojkou najcastejsie pri pohinani a zabera mi asi v strede napriklad dnes som isiel takou normalnou jazdou a nic som necitil ale rano ked som siel tak pri pohinani som to citil aj to som sa snazil dostat zo snehu lebo mi smikalo po tich kalamitach ktore teraz su ...
vobec si nam nepomohol, napisal si 4 komenty a stale nevieme ci spojka funguje normalne alebo nie, zabera v strede... to vieme a nic viac? zaberala v strede aj pred tym?
-
D4vid
Medium Star
Je úplne normálne ak spojka smrdí keď sa snažíš vyhrabať zo snehu, keďže s ňou viac narábaš... Fakt by si mal viac odpovedať na otázky ako písať stále to isté dookola 
-
RATZINGER666
Darca
hlavne napis, ci sa nesprava tak, ze pri plnom plyne v otackach, napriklad na vytocenej dvojke a potom na vyssom kvalte, napr. stvrta rychlost a nizsie otacky, samovolne tie otacky nevyletia a auto nezrychli... ak pojde vsetko ok, spojka je v poriadku... pripadne skus zastavit, hod prvy kvalt a bez plynu pomalicky pustaj spojku, az ju uplne neuvolnis... ak sa auto bude normalne rozbehne a nezostane stat na mieste, tak je ta spojka dobra...
mne sa tiež stalo už že som pálil spojku následkom vysokých otáčok ale auto jazdí bez problemov dalej jak nič...takže ono to fakt niečo vydrží...
-
Grim
Darca
...zvlášť to tvoje...
ak sa ti smyka a nevies sa pohnut z ujazdeneho snehu na ktorom sa smyka skus najst miesto kde je kyprejsi sneh aby sa mohli lamely dezenu "zakusnuť" do toho snehu a bude sa ti rozbiehať lepšie..je hluposť sa pohynať na snehu s vysokými otáčkami lebo efekt bude sklôr opačný..nepohneš sa..ešte viac to bude smykať..so spojkou tam treba opatrne a tu plati menej je viac..takze aj s otačakmi moc sa nežeň.nepomôže toError_128 napísal:
Pri normalnej jazde nesmrdi iba ked zacnem narabat zo spojkou najcastejsie pri pohinani a zabera mi asi v strede napriklad dnes som isiel takou normalnou jazdou a nic som necitil ale rano ked som siel tak pri pohinani som to citil aj to som sa snazil dostat zo snehu lebo mi smikalo po tich kalamitach ktore teraz su ...
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 13:03)
šak to aj ja kukám že fakt vydržalo už hodneGrim napísal:...zvlášť to tvoje...
-
Homer J Simpson
Medium Star
Mne smrdi za sirou ked vytacam do obmedzovaca. A robilo to aj za nova aj stale. Pre istotu som si zobral knizku co sme dostali k autu a tam pise ze je to normalne 
no tak som skusil to z tou spojkou neviem ci som to spravne pochopil ale dal som do jednotky a bez plinu som pomali pustal a auto slo normalne cize mi nezdochlo ako si pisal cize to znamena ? ... ze je ok ? napis mi cim skorej a ak mozes tak by som to rad prediskutoval na skype alebo pokec ...RATZINGER666 napísal:hlavne napis, ci sa nesprava tak, ze pri plnom plyne v otackach, napriklad na vytocenej dvojke a potom na vyssom kvalte, napr. stvrta rychlost a nizsie otacky, samovolne tie otacky nevyletia a auto nezrychli... ak pojde vsetko ok, spojka je v poriadku... pripadne skus zastavit, hod prvy kvalt a bez plynu pomalicky pustaj spojku, az ju uplne neuvolnis... ak sa auto bude normalne rozbehne a nezostane stat na mieste, tak je ta spojka dobra...
-
RATZINGER666
Darca
jasne, ze je ok... co chces o tom diskutovat, na pokeci som bol naposledy kvoli mailom, a to bolo este ked som bol na vyske a skype Ti nedam isto
pis tu 
No este som sa chcel opitat lebo toto som tak uplne nepochopil pisal si : "hlavne napis, ci sa nesprava tak, ze pri plnom plyne v otackach, napriklad na vytocenej dvojke a potom na vyssom kvalte, napr. stvrta rychlost a nizsie otacky, samovolne tie otacky nevyletia a auto nezrychli... ak pojde vsetko ok, spojka je v poriadku"RATZINGER666 napísal:jasne, ze je ok... co chces o tom diskutovat, na pokeci som bol naposledy kvoli mailom, a to bolo este ked som bol na vyske a skype Ti nedam istopis tu
co si tim myslel ? ze mam ist v 3-ke alebo 4-ke a prespojkovat ? vysvetli mi to este raz a podrobnejsie alebo ja neviem
-
Shark NX
Addict
Umrem ... A takyto ludia dostali vodicak?
Mas urobit jedno ... vybehni si niekde na rovnu cestu, rozbehni to na 80km/h, hod tam 5 prevodovy stupen a stlac plny plyn. Ak ti spojka preklzne ... To znamena, ze ti otacky stupnu nelinearne s rychlostou tak si zodral oblozenie.
Mozes to este vyskusat tak, ze zastav auto, zarad 5. st a pomali pustaj spojku ... ak auto neskape, bude stat na mieste a otacky bude mat trochu pod volnobeznymi tak je zodrata.
Mas urobit jedno ... vybehni si niekde na rovnu cestu, rozbehni to na 80km/h, hod tam 5 prevodovy stupen a stlac plny plyn. Ak ti spojka preklzne ... To znamena, ze ti otacky stupnu nelinearne s rychlostou tak si zodral oblozenie.
Mozes to este vyskusat tak, ze zastav auto, zarad 5. st a pomali pustaj spojku ... ak auto neskape, bude stat na mieste a otacky bude mat trochu pod volnobeznymi tak je zodrata.
-
Suffel
Guru
myslel to tak ze ked pojdes napr. na 4-ke na nejakych 2000ot/min a pridas plny plyn tak ci ti otacky nevyletia hore ale auto nezrychluje teda nema akceleraciu (netaha)... idealne to je robit do mierneho kopca ale je to viac menej jedno.. ak ti spojka smyka tak by ti to malo robit stale.. ale myslim ze ty mas spojku OK vyskusal si ju tak ako ti radil RATZI a kedze auto nezdochlo tak je ok..
//Shark ma predbehol
//Shark ma predbehol