Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa gogo956 »

vendo

a ktora konkretna latka sa ti v tom nepozdava? podla mna by to zdravemu cloveku nemalo uskodit, ak ma niekto problemy zo srdcom a pod. tak je situacia samozrejme ina.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

gogo .. mas aj nejake spravy o tom aka to je latka a ci je naozaj zakazana? lebo podla mna ti hokejisti sypali a ked im na to prisli tak to chcu zvalit na legalny doplnok

// a uz som si to nasiel na google
gogo956
Redeemer
Redeemer

vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

gogo956 napísal:vendo

a ktora konkretna latka sa ti v tom nepozdava? podla mna by to zdravemu cloveku nemalo uskodit, ak ma niekto problemy zo srdcom a pod. tak je situacia samozrejme ina.
ja som to myslel tak vseobecnejsie, nemam vyhrady ku konkretnym zlozkam, niesom chemik ani lekar, nepoznam ich detailne ucinky/vedlajsie ucinky
co som chcel povedat je, ze z toho zlozenia je jasne ze to je riadna chemia, a v nej najdes urcite aj riadnu davku skodlivych vedlajsich produktov (ktore v malych mnozstvach najdes aj v obycajnych proteinoch)

vies ako mne staci chemia v dostupnych potravinach na pultoch, nemam potrebu telo zatazovat viac

nehovoriac o tom ze ak mas nebodaj skryty problem s pecenou/srdcom tak ta moze take nieco aj dorazit (pripadne to dorazi ten organ)
gogo956
Redeemer
Redeemer

vendo

ak by ten produkt konzumoval niekto dlhe obdobie a v znacnych davkach tak to mozno nieco urobit s pecenou moze, ale ak niekto vyskusa jedno balenie tak to myslim ze by musel mat fakt ze velku smolu aby mu to ublizilo.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ak si ho niekto oblubi, a bude ho kupovat viac menej pravidelne (okrem tej pauzy ktoru aj oni doporucuju) tak casom sa moze vselico stat, ale to zalezi na kazdom z nas ci mu to zato stoji

a samozrejme ak je clovek zdravy nestane sa nic na 99.99%
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

gogo956 napísal:chystam sa prvykrat kupit Hemo Rage
http://www.protein.sk/e-1162-hemo-rage- ... r---nutrex
nemate s nim niekto skusenost? povodne som do toho nechcel ist, ale pocul som na to len samu chvalu
tak ci niekto zvas nahodou..
Ja kto citam sa ti neoplati rovnko zobrat neajke AS v kombinacii s efedrinom?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Zdravim pani, viem, ze treningove plany sa uz riesili mnohokrat, vacsinou sak boli zlikvidovane vasimi nazormi. V letnom semestri mam moznost chodit do posilnovne, priblizne 3x tyzdenne a nerad by som tam chodil a cvicil uplne nahodne. Pokusal som sa najst vhodne plany pre zaciatocnika, vela z nich vsak bolo na objem a vyzeraju velmi amatersky, moj prvorady ciel je vsak dostat sa do toho a az potom uvazovat o objeme. Z toho co som nasiel som sa pokusil zostavit nieco vlastne (vid. pdf v prilohe).

Pravdepodobne je cely zle, preto ocenim vase rady. Konkretne ide o celkove podelenie jednotlivych partii podla dni, neviem, ci to je dobry napad. Dalej som sa rozhodol, ze pre zaciatok asi vynecham mrtve tahy, nechcem si ublizit, kym este nemam pevny chrbat. Zdrojom je http://treningoveplany.zaciatocnici.sk/ ... atocnikov/ .

Moja vyska je 190cm a vaha 85kg (mam len male mnozstvo tuku, vacsina z toho je prirodzena vaha, niesom slachovity typ). Kedze viem, ze vela z vas cvici uz dlhu dobu, tak si myslim, ze to moze byt pre zaciatocnika ako som ja prinosom :).
Prílohy
TP.pdf
(28.59 KiB) 47 stiahnutí
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Kdeže si to dal do prilohy tak si to v mobile nepozriem. Každopádne fullbody tréning ti krasne vychádza do týždňa 3x. Po 2 mesiacoch môžeš z fb skúsiť prejsť na niečo iné. Rozdeliť to telo na 2 tréningove jednotky a cvičiť tak.

// Co sa tyka mŕtvoly. Kludne sa dá ist bez záťaže. Resp s malými váhami. Pri správnej technike sa nemáš čoho báť. Stačí ked ti to niekto ukáže. alebo pozri hyperextenzie na začiatok.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no, mas pravdu, je to blbost, najlepsie na zaciatok ked sa chces dostat do toho(ono aj potom, ale o tom inokedy), je precvicit vzdy cele telo kazdy den, netreba 3 cviky na partiu, staci jeden

nechce sa mi to vypisovat, ak sa neurazis, ale odkazem ta na TBT co je jeden z najlepsich treningovych planov
http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

keďže prvý pic pochopí len málokto , tak to postnem sem :D
Prílohy
Bez názvu.png
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Anem: podľa mna to pochopi väčšina tych ktorý dlhšie cvičia
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

no však preto že pojem pull-over teda cvik na cecky poznajú iba body-builderi tak to postujem sem
gogo956
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Ja kto citam sa ti neoplati rovnko zobrat neajke AS v kombinacii s efedrinom?
-uz davnejsie som sa rozhodol ze do AS nikdy nepojdem, z principu. Zase to posilnovanie neberiem az tak sialene vazne, stacia mi uplne aj iba priemerne vy :) sledky
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Takže po víkendovom zháňaní informácií zostali 2 kandidáti - ostatné riešienie som zavrhol, jednak žiadnu opachu doma nepotrebujem + došiel som k záveru, čím viac pohyblivých častí to má (v danej cenovej kategórii) tým viac to bude vŕzgať..
ROVNÁ
cena: 39,50€
dĺžka 98 cm
nosnosť 100kg
ADJUSTABLE
cena: 46,50€
dĺžka 113 cm (samotná lavička asi len 98 cm)
nosnosť 100kg
moja výšky 185 cm

Mám 2x10kg jednoručky a bez lavičky to je už o ničom.
Idem a chcem ísť zhruba podľa tohoto http://www.sportujeme.sk/fitness/aj-dom ... ci-trening a hlavne ma mrzia prsia, ktoré bez lavičky stoja. Odkedy som si kúpil jednoručky, tak som zhodil 10 kg, čo bol prvotný cieľ a trošku spevnel.
Teraz je myslím správny krok dať tomu nejakú formu a tu sa už bez lavice nepohnem. Otázka je ktorú. Rovná vyzerá pevnejšie a stabilnejšie a je takpovediac sázka na istotu, adjustable mi dáva možnosť robiť navyše brušáky, síce vyzerá menej pevne, ale zas dá sa zložiť. Ide hlavne v oboch prípadoch o to aby som sa na to zmestil a vedel na tom urobiť o.i. bench s jednoručkami pri mojej váhe cca 85kg....

Názory skúšenejších cvičencov?
Prílohy
rovna-lavicka-duvlan.jpg
rovna-lavicka-duvlan.jpg (7.72 KiB) 996 zobrazení
sikma-lavicka-duvlan-adjustable-.jpg
sikma-lavicka-duvlan-adjustable-.jpg (2.24 KiB) 996 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tej pevnosti sa zas tak báť nemusíš, neboj sa, to sa nerozsype. :)

Inak, keď už lavička, tak už takú, kde sa dá robiť benchpress.

Ja mám doma túto: http://www.pricemania.sk/katalog/posiln ... 38-550611/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No zatiaľ nemám 160cm tyč a píslušnú váhu na to a hentú som popravde pozeral, ale vyzerá veľmi labilne :D
Navyše, keď robíš tlaky, tak motýlik ti nezavadzá? Čo sa týka môjho výberu, tak "benchpress" s jednoručkami na tom v pohode dám.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

"Motýlik" som odmontoval, to je nezmysel na entú.

Tú lavičku mám ale 4 roky, momentálne je chudera už aj rok vonku pod prístreškom, mám 106 kg a nič jej nechýba. :D Tej labilnosti sa neboj: jej sa nemá čo stať tej lavici, čo sa rozpadne, zlomí ?

Aj vo fitku máme už len také chuderky, roztrhané staré rozheglané..a čo, to nikomu nevadí. :)

//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 14:30)
Ale tak áno, ten stojan na VČ nie je až tak nutný. Možno je lepšie ušetriť tých niekoľko desiatok € a kúpiť radšej tú VČ + kotúče.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak bude veľmi treba, tak nejaký stojan na VČ sa dozvára, podstatná je lavica.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Opat raz laicka otazka: je lepsie robit drepy so zatazou alebo cvicit na stepperi s obdobnou zatazou?
Napísať odpoveď