Nejak sa do politiky dostať musel / chcel tak to spravil cez Sulíka ale hneď po voľbách sa naňho vykašlal aj na koalíciu tak isto ako to teraz spravili tí z jeho kandidátky, no oni to spravili ešte pred voľbami. Môže si mysieť niekto vážne, že by keby nebolo toto, že chce ten detektor lži aby spravili by bolo x ďalších vecí, že by sa rozišli, rozpadli, zámienka sa vždy nájde, že oni s niečím za žiadnu cenu nebudú súhlasiť, raz je to euroval, potom detektor lží, zajtra kto vie čo ale niečo bude vždy..
Pinhead napísal:Cesar,
si ešte nepočul také, že niektorí ľudia sa pri svojej činnosti (v tomto prípade poslanci pri hlasovaní) neriadia tým, čo im kto nakáže, ale konajú podľa vlastného uváženia (však práve od toho majú predsa rozum a slobodnú vôľu)....
Pokiaľ niekto niečo presadzuje a ide si za tým, nevidím na tom nič zlé.... naopak je to prejav pevnej vôle a jasného názoru.... a to si aspoň ja cením omnoho viac ako systém "kade vietor, tade plášť", ktorí praktizujú profesionálni bezcharakterní oportunistickí obracači kabátov (nielen v politike.... ale aj v živote)
Je ale keby som bol v strane Matoviča a tiež by mi bolo čudné, že načo detektor lži ale keby to už až tak chceli tak by som to spravil, nie je to koniec sveta to spraviť. Tak isto sú iné veci, kde s niečím nesúhlasím ale nebudem do toho kopať až tak, že kvôli tomu zničím niečo, čo ináč by malo zmysel, ako povedzme vládna koalícia. Môžem vysloviť názor, že sa mi to nepáči ale pôjdem do toho, čo už. Keby každý len mlel dookola to svoje tak v živote by sa nič dohodnúť nedalo, politika je o vyjednávaní nie o búchaní do stola.