Co si myslite o Matovicovi a Obycajnych ludoch?

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Co si myslite o Matovicovi a Obycajnych ludoch?

Príspevok od používateľa beardie »

http://www.sme.sk/c/6248522/matovic-chc ... ietli.html

az taka uzasna ta kandidatka asi nie je...

ohladom toho detektoru, pekny post v diskusii, s ktorym sa stotoznujem:
test na detektore lzi by mali absolvovat (a verejne) vsetci kandidati do akychkolvek volieb. nemala by to byt aktivita jednej strany voci vlastnym kandidatom, mala by to byt podmienka dana rovno vo volebnom zakone
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Vie vôbec Matovič koho má na tej kandidátke? A vedia vôbec tí šmelinári typu Korda, Zajac a Palko v akej starne sú?
Vyzerá to byť koneic ešte pred začiatkom a tak to "sľubne" vyzeralo...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

clovek sa necuduje ze to takto dopadne ked tam ma take trosky ako palko,zajac a hlavne superhviezda miklosko toho cloveka neznesiem
(samozrejme je tam kopec dalsich co tam nemaju vobec co hladat ale tychto "veteranov" si tam brat urcite nemal)
beardie
Redeemer
Redeemer

skoda, ze s niecim takym nezacal, ked kandidatku zostavoval
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aký je minimálny počet poslancov, ktorí musia byť na kandidátke ?
beardie
Redeemer
Redeemer

u Paliho Kapurkovej bol afaik len jeden, takze bych tipol 1
hughito
Redeemer
Redeemer

Takže nie je problém v tom, aby zmije z hrude odišli, ostatní napochodovali na detektor a môže sa ísť ďalej. Či to bude stačiť na parlament, ťažko povedať. Ak okolo toho stihne Matovič ešte spraviť kampaň a ukázať to v dobro svetle, že majú len čestných poslancov, ktorí prešli detektorom šli, môže mu to ešte nejaké % pridať a vykompenzovať prípadnú stratu.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Jedine pozitívum, že toto nastalo ešte teraz nie po voľbách, keby bol súčasťou možno nejakej koalície a to by sa zase rozpadlo a boli bi zase voľby. Už by malo byť každému jasné, že tento odpad, čo sa zlepil teraz v Matovičovej strane bola len časovaná bomba čo skôr či neskôr vybuchne a rozpadnú sa 5 minút po voľbách. On ale spravil nový rekord - rozpadlo sa to ešte pred voľbami, to už je niečo. :D

Dalo sa toto ale čakať, nie každý je vhodný do politiky. Matovič (ale aj tí ostatní okolo neho ako Zajac a spol.) nepozná slovo kompromis, ústupok alebo vyjednávanie a tak neviem čo chce v politike dosiahnuť okrem rozbíjania vlád, koalícií, vlastnej strany, vlastnej kandidátky. Je to len zbytočné show čo aj tak nemá žiadnu budúcnosť a ani zmysel. Zajac, Dostál a tí ostatní tiež tak isto, nikdy sa s nikým na ničom nevedeli dohodnúť jedine vtedy, keď sa na kandidátke nejakej strany chceli dostať do parlamentu vtedy boli "dobrí" ale po voľbách sa hneď vyčlenia, že im nikto nič nebude rozkazovať a budú hlasovať ako chcú a hotovo ich nikto nezaujíma, žiadna strana, politik, klub a nič. Sú absolútne nespoľahliví a nevypočitateľní, oproti týmto kamikadze politikom je aj Fico menšie zlo.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Fico je menšie zlo tak možno proti diablovi ale aj tam je to na diskusiu... Matovič je síce na slovenskú politiku dosť neústupčivý ale ak by nepoznal kompromis nešiel by na kandidátku liberálov a nešiel by do vlády s Dzurindom.
joco66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joco66 »

matovic je vyborny saso slovenskej politiky ak sledujete politiku pre zabavu tak je jasna volba, ja sa rozhodujem medzi sdku a sas na kazdej strane mi nieco vadi zatial som vzdy volil sdku resp sdk teraz je to (ak pojdem volit) 50/50
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Cesar,
si ešte nepočul také, že niektorí ľudia sa pri svojej činnosti (v tomto prípade poslanci pri hlasovaní) neriadia tým, čo im kto nakáže, ale konajú podľa vlastného uváženia (však práve od toho majú predsa rozum a slobodnú vôľu)....
Pokiaľ niekto niečo presadzuje a ide si za tým, nevidím na tom nič zlé.... naopak je to prejav pevnej vôle a jasného názoru.... a to si aspoň ja cením omnoho viac ako systém "kade vietor, tade plášť", ktorí praktizujú profesionálni bezcharakterní oportunistickí obracači kabátov (nielen v politike.... ale aj v živote)....

žiadneho Matoviča síce voliť nepôjdem (kvôli tomu, že zase ja sa musím držať toho, čo som si sľúbil), ale minimálne ako osobu si ho vážim....
Cesar
Addict
Addict

Nejak sa do politiky dostať musel / chcel tak to spravil cez Sulíka ale hneď po voľbách sa naňho vykašlal aj na koalíciu tak isto ako to teraz spravili tí z jeho kandidátky, no oni to spravili ešte pred voľbami. Môže si mysieť niekto vážne, že by keby nebolo toto, že chce ten detektor lži aby spravili by bolo x ďalších vecí, že by sa rozišli, rozpadli, zámienka sa vždy nájde, že oni s niečím za žiadnu cenu nebudú súhlasiť, raz je to euroval, potom detektor lží, zajtra kto vie čo ale niečo bude vždy..
Pinhead napísal:Cesar,
si ešte nepočul také, že niektorí ľudia sa pri svojej činnosti (v tomto prípade poslanci pri hlasovaní) neriadia tým, čo im kto nakáže, ale konajú podľa vlastného uváženia (však práve od toho majú predsa rozum a slobodnú vôľu)....
Pokiaľ niekto niečo presadzuje a ide si za tým, nevidím na tom nič zlé.... naopak je to prejav pevnej vôle a jasného názoru.... a to si aspoň ja cením omnoho viac ako systém "kade vietor, tade plášť", ktorí praktizujú profesionálni bezcharakterní oportunistickí obracači kabátov (nielen v politike.... ale aj v živote)
Je ale keby som bol v strane Matoviča a tiež by mi bolo čudné, že načo detektor lži ale keby to už až tak chceli tak by som to spravil, nie je to koniec sveta to spraviť. Tak isto sú iné veci, kde s niečím nesúhlasím ale nebudem do toho kopať až tak, že kvôli tomu zničím niečo, čo ináč by malo zmysel, ako povedzme vládna koalícia. Môžem vysloviť názor, že sa mi to nepáči ale pôjdem do toho, čo už. Keby každý len mlel dookola to svoje tak v živote by sa nič dohodnúť nedalo, politika je o vyjednávaní nie o búchaní do stola.
beardie
Redeemer
Redeemer

Cesar napísal:Nejak sa do politiky dostať musel / chcel tak to spravil cez Sulíka ale hneď po voľbách sa naňho vykašlal aj na koalíciu
jeho hlasovania boli velmi konzistentne, na vacsine veci sa dohodol
Cesar
Addict
Addict

Nech sa tam Matovič dostane a dokáže, že vie niečo aj spraviť a budem len rád, nových ľudí do politiky treba no ale čo už dokázal a čo aj robí teraz dlhú životnosť jeho strane a jeho politiky nedávam. Teraz pre zmenu kandidátku nerozbil on ale tí ostatní, čo spravia hocičo, len aby nemuseli spraviť ten test. Sú takí istí ako on, za niečo, nie až tak významné vedia obetovať všetko a to je veľmi hlúpa taktika, politika.

Sú dve strany mince - oni by ten test mohli spraviť alebo Matovič by na tom nemusel pri každom trvať ale keďže obydve strany sú tak isto tvrdohlaví a nikto neustúpi aj keby bolo neviem čo, lebo oni to jednoducho nedokážu spraviť (nejaký kompromis) radšej to celé nechajú padnúť. Čo iné od nich čakať, v politike robia vždy len toto, rozbíjajú, v tom sú experti. A ustúpiť nikto - ani keby od toho ich život závisel ani tak nie. :D
Pinhead napísal:žiadneho Matoviča síce voliť nepôjdem (kvôli tomu, že zase ja sa musím držať toho, čo som si sľúbil), ale minimálne ako osobu si ho vážim....
No prezraď už koho budeš, daj nejaký dobrý tip, riešenie pre Slovensko, kto nás zachráni. :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neviem do akej miery mam verit tomu, co bolo povedane v spravach, ale ak je naozaj regulernost vysledkov detektora len 90%, neznamena to, ze zo 150tich kandidatov bude u 15tich posudok detektora nepravdivy?
Ci uz poctiveho ale nervozneho detektor usvedci, alebo uplatneho sociopata sprosti viny.. pri takej pravdepodobnosti a jedinej otazke v tom nevidim ziaden prinos. Je to len snaha ziskant si dalsich volicov, ktora ho paradoxne o volicov zrejme pripravi.

Ucinnejsi detektor by uz bola ina debata.
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak ja som tiež kdesi čítal o tom, že detektor lži vôbec nie je taký zázrak a že sa dá klamať, nie je úplne presný a pod. V takomto prípade to nie je nič moc, ale neviem aká je pravda ohľadom tohto.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Väčšinou dobrý herci, ktorí majú naozaj emócie/nervy pod kontrolou ho dokážu oje***.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

http://www.ta3.com/clanok/9121/obycajni ... -plyn.html strasne ale strasne ma to stve ak Martin Mojzis opusti kandidatku...velmi som ho chcel volit tak snad sa Matovic uvedomi...M.Mojzisa povazujem za najracionalnejsie uvazujuceho cloveka na Slovensku..uz teraz je osobnost, jeho argumentacia je dokonala ako je vidiet aj z tejto relacie ked moderator mu dal 3x kvazi tu istu otazku na ktoru mu Mojzis 3x tak isto odpovedal a to je ten moderator na inej inteligencnej urovni ako pani Ghannamova :D ...
Mojzis nemusel byt ani v politike a tomuto statu usetril dost penazi (odporucam pozriet pre pochopenie Video1,Video2,NajVideo) ...toto je clovek pre ktoreho sa oplati volit ale ak odide tak budem velmi sklamany a potom budem dlho riesit koho volit... :?

//BTW:z komentov na TA3 je vidiet ako su podaktori ludia uplne mimo :? to ma fakt mrzi
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Mojzis sa uz na svojom blogu k celej kauze aj vyjadril http://www.martinmojzis.sk/MartinMojzis ... estie.html

//Karmista sa mohol aspoň vyjadriť...
joco66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joco66 »

martin mojzis mi tiez pripada ako racionalny clovek a kruzkoval by som ho mozno na kandidatke sas, len to spojenie saso-vedec asi nemohlo dlho vydrzat + ak je na kandidatke clovek ako palko to sa jednoducho neda volit
Napísať odpoveď