Win XP nenabehne
-
James Dark
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Win XP nenabehne
Caute potrebujem pomoc. neviem sa dostat do windowsu vzdy zamrzne pri nacitani. nedostanem sa donho ani cez nudzovy rezim. nechcem ho preinstalovat lebo tam mam dolezite dokumenty o ktore nechcem prist. tak bysom potreboval inu alternativu nez preinstalovanie. Prosim helfnite k viete .za gramaticke chyby sorry ale pisem cez telefon.
Re: Win XP nenabehne
Stiahni si z netu nejakú Live verziu Windowsu a cez ňu sa nabootuj, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Stiahni si z netu nejakú Live verziu Linuxu (Ubuntu) a cez ňu sa nabootuj, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Nabootuj z inštalačného CD, daj opraviť inštaláciu, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Nabootuj z inštalačného CD, nainštaluj nanovo Windows, ale bez formátovania partície, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Hoď disk do druhého PC, kde máš funkčný Windows, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows - DOPORUČUJEM TÚTO MOŽNOSŤ!!!

Stiahni si z netu nejakú Live verziu Linuxu (Ubuntu) a cez ňu sa nabootuj, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Nabootuj z inštalačného CD, daj opraviť inštaláciu, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Nabootuj z inštalačného CD, nainštaluj nanovo Windows, ale bez formátovania partície, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows.
Hoď disk do druhého PC, kde máš funkčný Windows, choď na svoj disk, zálohuj dáta, naformátuj, inštaluj nový Windows - DOPORUČUJEM TÚTO MOŽNOSŤ!!!
-
Errici
Expert
To že ti zakaždým pri spustení sekne môže byť spôsobené prehrievaním PC, tak neviem či pomôžu Live cd. Ak by nepomohli tak si kúp externý box na HDD a skús stiahnuť dáta cez iný PC.
Hardisk pichni do hociakého schopného počítača a dáta si už jednoducho skopíruješ na iné médium 
-
James Dark
Light Expert
Errici: komp mam spusteny pri minus 10 stupnoch...
...
All: skusal som uish vsetko ale nic nefunguje a origo win cd teda piratsku veryiu nemam
.... ta to potrebujem sprevoznit bez cd repair.. ked dam win do NR tak mi vyje*** chzbz ze chybaju dake subory ale skusal som najst cez net ale same kktoniny mi naslo.... a navzse mi chzba subor boot.ini.. stiahol som a hovno s toho ... a nespustim ho ani v NR .... win 7 ma do documentov vo win XP nepusti nai cey nastavenia ako uyivatela teedda admina ak prepnem...
Jakub140: ten disk som skusal a nejde ani indce.. max sa dostanem cez win 7 do desktopu ale do documents ma nepusti
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 21:19)
a este hodil som a stiahol som ntoskrln.exe lebo ten chybal z winu a nepomohlo.. a boot.ini tam vobec nemam a neviem ho nikde stiahnut.,..
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2012, 17:04)
takze win som preinstaloval no bohuzial my zmizla moznost pri nastartovani kde si mozem vybrat ktory win chcem pouzivat..
viete helfnut s tymto? bol b y som vdacny
All: skusal som uish vsetko ale nic nefunguje a origo win cd teda piratsku veryiu nemam
Jakub140: ten disk som skusal a nejde ani indce.. max sa dostanem cez win 7 do desktopu ale do documents ma nepusti
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 21:19)
a este hodil som a stiahol som ntoskrln.exe lebo ten chybal z winu a nepomohlo.. a boot.ini tam vobec nemam a neviem ho nikde stiahnut.,..
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2012, 17:04)
takze win som preinstaloval no bohuzial my zmizla moznost pri nastartovani kde si mozem vybrat ktory win chcem pouzivat..
Boot.ini je skryty subor. Na internete najdes editor a generator boot.ini suborov.
-
James Dark
Light Expert
diki ale to ush mam.. teraz potrebujem help stou druhou vecou ...