tak uz mam ten texture pack a teraz som to skopiroval vsetko co bolo dnu do D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2
a ked stiahnem nejaky skin tak to mam potom kde prekopirovat tie veci do D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2 ? alebo do
D:\Program Files\Counter-Strike Source\cstrike
dakujem za odpoved-
Counter-Strike:Source
Re: Counter-Strike:Source
Cavte
Hru ofline mi hrat ide v pohode
Ked sa snazim pripojit na nejaky server vyhodi mi to gameUI_serverRequireSteam- hadze mi to pri vsetkych nonsteam serveroch nemoze sa vôbec nikde pripojit ako to mam opravit?
Hru ofline mi hrat ide v pohode
Ked sa snazim pripojit na nejaky server vyhodi mi to gameUI_serverRequireSteam- hadze mi to pri vsetkych nonsteam serveroch nemoze sa vôbec nikde pripojit ako to mam opravit?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kúp si originál.
Ja radsiej hravam srver vcielka1 alebo vcielak2.
IP adresu us neviem
.
IP adresu us neviem
nefunkčné rozpravanie
Cawte, mam problem s rozpravanim, Mam css original zakupene cez steam, ale ked hram na serveri (hociakom) tak ma nepočut, aj ked zmenik klavesnicu rozpravania, mne ukazuje že rozpravam ale nik ma nepočuje, nastavenia v steamku aj vo windovse su ok, test mikrofonu taktiež ok či vo windowse či v steamku, prosim poradte ak ste sa stym nikdo stretol, vopred dakujem 
na kecanie cez hru by som sa vykašlal. ak sa hrá zápas, tak TS, Ventrilo, Mumble a podobné. na pube to len otravuje, ked človek chce počuť kroky a niekto mu do toho vykrikuje