Zablokovanie uchila na mobile
Re: Zablokovanie uchila na mobile
a este moze mutnut zvuk, nech nic nepocuje
v pripade ale, ze ma dotycny neobmedzeny pausal, tak mu to moze byt jedno
v pripade ale, ze ma dotycny neobmedzeny pausal, tak mu to moze byt jedno
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
kamaratke tiez volaval nejaky uchyl a skoncil po tom ako som sa s nim ale 3 krat "porozpraval"...
zacal som mu hovorit, ze ho neodsudzujem za to aky je, ak ho nieco trapi nech sa kludne vykeca,
ze mam znameho psychologa, ktory by mu pomohol a podobne reci
asi si chudak zacal pripadat blbo
zacal som mu hovorit, ze ho neodsudzujem za to aky je, ak ho nieco trapi nech sa kludne vykeca,
ze mam znameho psychologa, ktory by mu pomohol a podobne reci
asi si chudak zacal pripadat blbo
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no zatiaľ je to riešené štýlom hluchá MP3 ako zvonenie na neho takže aspoň je mobil ticho... napísal som na technical support do SE či náhodou nie je nejaká aplikácia ako call blacklist a čakám na odpoveď, a zmena čísla kvoli nejakému idiotovi aby každému potom hovorila, ''mám nové číslo etc'' je nepohodlná a nie je zaručené, že ten debilko nie je nejaký kamarát jej kamarátky a že by číslo získal znovu ...
nech skusi pozriet ci nie je dane cislo na :
http://telefonny.zoznam.sk/
ak ano uvidi na koho je registrovane - ak je to pubertiak nejaky komunikacia s jeho rodicmi urcite pomoze (bodlo by aj nahratie hovoru)
ak to nie je decko tak si myslim ze nahratie hovoru taktiez pomoze a nasledne kontaktovanie danej osoby pisomne ...
ak je t.c. utajene tak neviem potom jedine zistenie u znamych ci nevedia komu cislo patri a nasledne dotycneho kontaktovat osobne po pripade pisomne.
takto by som to riesil ja ...
mozno este zavolat na 1181 a overenie komu cislo patri ... ale ta stranka je asi to iste ...
http://telefonny.zoznam.sk/
ak ano uvidi na koho je registrovane - ak je to pubertiak nejaky komunikacia s jeho rodicmi urcite pomoze (bodlo by aj nahratie hovoru)
ak to nie je decko tak si myslim ze nahratie hovoru taktiez pomoze a nasledne kontaktovanie danej osoby pisomne ...
ak je t.c. utajene tak neviem potom jedine zistenie u znamych ci nevedia komu cislo patri a nasledne dotycneho kontaktovat osobne po pripade pisomne.
takto by som to riesil ja ...
mozno este zavolat na 1181 a overenie komu cislo patri ... ale ta stranka je asi to iste ...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nuz ale nahravat si rozhovor bez jeho vedomia je trestne...
hod sem jeho číslo a všetci ho budeme prezvánať 
Trestne to nie je. Je to ale nepouzitelne ako dokaz na sude.ArkanoviTigrovi napísal:nuz ale nahravat si rozhovor bez jeho vedomia je trestne...
-
Pigesko
King
tak tento napad sa mi paci najviacrobo1152 napísal:hod sem jeho číslo a všetci ho budeme prezvánať
-
cORP.
Addict
no posli kludne cislo ,staci na to cislo nasmerovat nejaky sms bomber alebo co a chalan alebo co to je zac si to rozmysli ,kazdopadne ja by som to riesil cez nejakeho znameho co pracuje u operatora ,nasjt adresu podla cisla problem nieje ,ak cislo nevidis vypis to vyriesi ! 
Ty urcite disponujes sms bomberom, ktory funguje, vsak?
-
cORP.
Addict
to bol len ubohy priklad bez overeneho zdroja ,nie nemam ,nemam na taketo veci vobec cas a ani to pre mna nema ziadny zmysel ,len sa mi zdalo ze nieco take bolo kedysi
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mas pravdu, nie je to trestne, je to len nelegalne, trestne to je az ked ten zaznam zneuzijes...test napísal: Trestne to nie je. Je to ale nepouzitelne ako dokaz na sude.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ak je to orange číslo, zistím ti kto je to (pracujem v Orange)
Len mi ho sem napíš. Ak to číslo predtým bolo iné, tak mi napíš aj to. Aspoň budete mať vodítko. Podmienkou je len že to musí byť orange