zdravim vas pani kupil som suzuki vitaru neviem presne rocnik ale tusim 1993 a mam to iba pre zabavu do terenu no len ta spotreba je velka pri tom benzinovom motore tak sa vas chcem spytat že:
či sa da vymenit motor napriklad z dislovej vitary do ojej bude to pasovat alebo pasuje tam motor aj zo suzuki samuraia ??? chcem tam dat proste diesel motor len neviem ci to uz niekto robil skusenosti poprosim dakujem vopred
suzuki vitara 1.6 JLX
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: suzuki vitara 1.6 JLX
da sa vsetko, ale: potrebujes to mat prihlasene? motor uz mas, resp. vies, v akej cenovej hladine sa pohybuju? vies si to spravit sam alebo niekomu za to zaplatis? vies si zratat, kolko Ta tento spas vyjde s tym, ze si zratas, o kolko je tam ta vyssia spotreba a zoberies do uvahy aj kolko kilometrov na tom planujes nabehat a ci sa Ti to tymi kilometrami splati?
// co som pozeral spotreby, tak na nafte je nizsia o 1-1,5l, takze sa to neoplati urcite...
// co som pozeral spotreby, tak na nafte je nizsia o 1-1,5l, takze sa to neoplati urcite...
Re: suzuki vitara 1.6 JLX
do grand vitary sa daval 2l dizel od mazdy, pokial nemal pravidely servis tak je dost poruchovy a 1.9 od peugeotu, ten je vraj celkom dobry, ale uspora na nafte nebude az taka velka v terene to bude zrat tak ci tak a v terene ma benzin na vrch, neviem ci mas 1.6 8v alebo 16v, ale su to dobre spolahlive motory len sa musis zmierit s vyssou spotrebou