Schválne, koľkí ľudia podľa štatistík chodia na hojko cez IE?audiotrack napísal:a okrem toho, na toto netreba robiť template, to by sa dalo spraviť aj userscriptom do prehliadača
Čo nové by ste privítali na fóre?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
-
audiotrack
VIP
za posledný mesiac je to 9,75 %
-
weroro
Flash coder
Títo ľudia budú mať s user scriptom smolu.
Weroro nic v zlom, ale podla mna ten, kto dobrovolne pouziva IE nema ani tucha, co userscript je 
(ale stale su tu mozno niektori z prace cez IE z donutenia
)
(ale stale su tu mozno niektori z prace cez IE z donutenia
dudes... like srsly?
vyzerá to krajšie, využilo by sa zbytočné miesto, hojko by bolo na prvý pohľad kompaktnejšie... a to je tak všetko... odkedy je možnosť filtrovania sekcií po odkliku na "zobraziť nové príspevky", tak jediný dôvod na to aby som scroloval až dole je "označiť všetky fóra za prečítané" - týmto by som uvítal prípadný link aj niekde hore... a osobne nepoznám nikoho, kto by na fórach liezol do sekcií a tém osobitne...
ale budete tu riešiť teraz kktiny ako že ušetrím deň za rok?
vyzerá to krajšie, využilo by sa zbytočné miesto, hojko by bolo na prvý pohľad kompaktnejšie... a to je tak všetko... odkedy je možnosť filtrovania sekcií po odkliku na "zobraziť nové príspevky", tak jediný dôvod na to aby som scroloval až dole je "označiť všetky fóra za prečítané" - týmto by som uvítal prípadný link aj niekde hore... a osobne nepoznám nikoho, kto by na fórach liezol do sekcií a tém osobitne...
ale budete tu riešiť teraz kktiny ako že ušetrím deň za rok?
-
Grim
Darca
...keby ste nemasturbovali, koľko týždňov by ste ročne ušetrili?...
Ja budem asi za kazdy moj sarkasticky alebo ironicky prispevok davat nejake znamenie, ocividne ludia nepochopili, ze ta kalkulacia nebola myslena vazne..
spotený... ja by som iróniu mohol vyučovať, tak s týmto na mňa nelez... tu ide skôr o to, že tu nepadol jediný pádny argument ani na jednej strane, ale už sa hašteríte ako staré babky na trhu
-
lekoklatik
VIP
ten werorov návrh vyzerá jednoducho dobre. problem?
teraz ma napadlo... všimol som si, že mám takmer plnú schránku so správami... tak som sa rozhodol to premazať... no nakliknutie sa na príslušnú stránku, scroll dole, klik na označiť všetko, výber že "zmazať označené", klik, ďalší klik a toto odznova je o hovne pri 20 stranách prijatých a 20 stranách odoslaných správ...
nedalo by sa nakódiť niečo ako "vymazať všetky správy do * ", kde * by bol nejaký dátum, ktorý si tam naťukám?
nedalo by sa nakódiť niečo ako "vymazať všetky správy do * ", kde * by bol nejaký dátum, ktorý si tam naťukám?
-
hojko
Site Admin
Maki: Problem je, ze omylom niekto takto moze zmazat uplne vsetky spravy a to veru nechceme. Preto pokial chces mazat, tak po strankach, pripadne si to presun do archivu.
a automatické premazávanie funguje? že akonáhle sa schránka naplní, tak sa vždy po príchode novej správy vymaže tá najstaršia?
-
hojko
Site Admin
Najstarsia sprava sa zmaze.
-
audiotrack
VIP
keď bude viac času, spravím na to userscript. Robiť tému je zbytočné, keď je zmenený iba index a všetko ostatné ostane rovnaké. To by sa tá téma odlišovala v jedinom súbore, a to je hovadina.lekoklatik napísal:ten werorov návrh vyzerá jednoducho dobre. problem?
Pre teba, ako spravcu ci programatora je to jeden subor, pre ludi je to dost zmena..audiotrack napísal: keď bude viac času, spravím na to userscript. Robiť tému je zbytočné, keď je zmenený iba index a všetko ostatné ostane rovnaké. To by sa tá téma odlišovala v jedinom súbore, a to je hovadina.
Ak ho urobis, ja(my) sa len potesim..
Hlavne je, ze mas (Mmartin) ku vsetkemu co povedat, vsetko okomentujes a do vsetkeho sa miesas. Tesim sa na den ked ti zakazu pristup do niektorych tem a este viac na den kedy dostanes ban.
Čo nové by ste privítali na fóre?
Basnik tym chcel co povedat?
ze clovek sa nemoze k niecomu vyjadrit...
-
audiotrack
VIP
ale áno, nech sa vyjadruje. Ale jeho vyjadrenia sú často zbytočné, argumenty hlúpe a snaží sa pôsobiť že všetko vie.
ale to neznamená že neaký test sa môže vyjadrovať o druhých nie? 
Nepoviem keby si to bol ty alebo neaky iný mod, dúfam že vieš očo mi išlo, na uživateľoch je nahlasovať príspevok nie komentovať to nech sa rieši cez SS...
//tak tým padom beriem späť ak to berieš takto
Nepoviem keby si to bol ty alebo neaky iný mod, dúfam že vieš očo mi išlo, na uživateľoch je nahlasovať príspevok nie komentovať to nech sa rieši cez SS...
//tak tým padom beriem späť ak to berieš takto
-
audiotrack
VIP
test je tu registrovaný dlhšie ako ja, a aj keď nemá veľa príspevkov, trávi tu dosť času na to, aby mal rovnako dobrý prehlad o užívateľoch ako ktokoľvek z vedenia. Rovnako by som bral aj tvoj názor a názory iných. To čo hovoríš platí pre niekoho, kto sa registroval pred niekoľkými mesiacmi