Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
hladám podmaz k tejto pesničke .. v klipe vytiahnu platňu naughty by nature tak myslím žeto je ono ale neviem najsť pesničku .. je to dosť možne že to neni ono .. kto by vedel prosím 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tinie Tempah ft. Labrynth - Earthquake ...
snopy - je to sampel od Millie Jacksona 
http://90bpmsk.bandcamp.com/track/mobb- ... gaeton-rmx
prosím kto by vedel z akej skladby je znova ten podmaz to nanana-nanana-nanana-na
dakujem
-
D_I_C_K
Light Professional
tak neviem presne nejaky original stary track ci to je ...ale ianc je original toto..i ked to moze byt samozrejme vysamplovany track...
ahoj , takže chvíľu som pátral .. lebo som mal o tú pesničku taktiež veľký záujem , pesnička ma názov Goulamas'k je to od interpretov menom "Flo" & "Angel" , ale bohužiaľ táto pesnička bola vytvorená originál pre toto video , čiže originálnu verziu tejto pesničky nenájdeš .. aspoň tak som z toho vyšiel podľa komentára , ktorý pridal jeden užívateľ YT --citujem:"The music is a new composition created only for this video by Angel and Flo of the band Goulamas' K"--
a videl som to už aj na viacerých miestach , čiže podľa môjho názoru na tom bude niečo pravdy. A hľadal som to asi 2 hodiny , prečítal som možno aj 1 000 komentárov na YT , čo sú pod tým videom a nič , každý sa len pýta na názov songu a žiadna odpoveď . Jedine ten komentár , ktorý som napísal vyššie . Možno časom sa dostane originál tejto pesničky na YT , ale silne o tom pochybujem , škoda no . Dúfam že som ti aspoň trochu pomohol , keď si to náhodou hľadal , tak sa s tým už netráp nemá to cenu .
S pozdravom //PullS1v3R
zdar urcie ste videli reklamu ktora teraz chodi v telke na Hotel Paradise.. neviete niekto ako sa vola pesnicka s ktorej tam hra hudba ? dik
-
D_I_C_K
Light Professional
neviem ci myslis toto?crank139 napísal:zdar urcie ste videli reklamu ktora teraz chodi v telke na Hotel Paradise.. neviete niekto ako sa vola pesnicka s ktorej tam hra hudba ? dik
caute, neviete prosim vas niekto ten zaciatok po 1:05 ze co to je, lebo to z tej pesnicky nie je.
dik
dik
nie mam na mysli hudbu zo spotu na jojke..
-
Ryan Giggs
VIP
Ja tam počujem 2 hudby. Ktoru maš na mysli? Jedno je pravdepodobne soundtrack z nejakeho filmu a druhe je toto:crank139 napísal:zdar urcie ste videli reklamu ktora teraz chodi v telke na Hotel Paradise.. neviete niekto ako sa vola pesnicka s ktorej tam hra hudba ? dik
niee cosi to urcite nie je totoRyan Giggs napísal: Ja tam počujem 2 hudby. Ktoru maš na mysli? Jedno je pravdepodobne soundtrack z nejakeho filmu a druhe je toto:
-
Ryan Giggs
VIP
A čo ine? Je tam jedine už len ten (zrejme) soundtrack. Veď tu maš tu uputavku: http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... vkach.html.
mam na mysli len taky kratky spot na jojke ...Ryan Giggs napísal:A čo ine? Je tam jedine už len ten (zrejme) soundtrack. Veď tu maš tu uputavku: http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... vkach.html.
viem co myslis, nepodarilo sa mi zistit co to je, track id, midomi ani shazam to nerozpoznaju
-
BookEditor
Light Professional
-
HiddenUser
Medium Star
Nazdar, prosím vás ako sa volá song ktorý bol na markíze na začiatku filmu Let's dance? A bol aj pri upútavke keď dávali že ten film bude... A áno myslím film nie súťaž
.. Vďaka moc K+
thecomputerman:
Petey Pablo - Show Me The Money
Petey Pablo - Show Me The Money
-
HiddenUser
Medium Star
Nazdar, hladam este nazov jednej pesnicky ktora hra pri reklame na bueno... Ďakujem za pomoc (K+)
-
Kibo
Hardcore addict
Napadajú ma tieto dve reklamy, pri oboch máš v popise videa uvedený názov