Stopol ma policajt co nebol v sluzbe moze To mat nasledky ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
bikso
Novice
Novice

Stopol ma policajt co nebol v sluzbe moze To mat nasledky ?

Príspevok od používateľa bikso »

Ahoj all cez Weekend sa mi stala taka vec isli sme v Aute 6 a obiehal som pana v drahsiom terennom aute ten zbadal ze nas je vzadu nejak viac pridal a nepustil ma predseba ja slusny vodic som sa nesial nahanat kedze viem ze mam 1.4 motor nic moc tak brzdy a zanho soms a zaradil zrazu zastavil a zacal otvarat dvere ja som sa zlakol ze mi ublizi kedze by som pri takom chlapikovy nemal sancu tak som nevedel oco die bal som sa tak spiatocka a rychlo otocka a skusal som zdrhat on zamnou a ukazuje mi odznak a mava mi ja kukam do spetaku a ze aha policajt tak som zastavil vystupil vinadal mi aj zoz enou a hovori ams stastie ze som neni v sluzbe opisal si moje cislo obcianskeho a vodicaku som este neskuseny vodic a neviem ci mi moze nieco urobit jeho zena povedala ze vsak sa budes cudovat ked ti pride predvolanie a nejak mi to endava spat moze bit stoho sud ??? co stoho moze bit Este ktomu ked nebol v sluzbe a povec me ze hadam ani fotku nema.

PS poucil som sa a uz sa neneham nahovorit aby sme isli viaceri v aute nez je max pocet :/ sorry za gramatiku napisane rychlo

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2012, 16:38)
Este dodam ze sa mi stalo viacej veci ktore dokazuju to ze ked mna mladsieho vodica vidia ostatny vodici na ceste tak sa spravaju arogantne aj ked si dovolim povedat ze jazdit viem ale robia mi zle kedze vidia ze ja im nic nemozem aspon si to myslia 18 rocny chalan ... ach jo

Napriklad ma nahanal bez dvovodu taky pan po parkovysku podzemnou v nemenovanom obchodnom dome ja som zaparkoval a on vedla mna zaparkoval a nadaval mi ja ze nevystupim elbo ma asi zbioje tak spiatocka piskto gum a rychlo zdrhol som zaparkoval onieco dalej a on presial a nevsimol si ma tak ja von z boxu a rychlo von z podzemneho a zaparkoval som vonku KKS a pritom som mu nci nespravil v krizovatke sme sa stratli a odvteyd isiel zamnou :/
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Stopol ma policajt co nebol v sluzbe moze To mat nasledk

Príspevok od používateľa ob3l1x »

to myslis vazne ? ...
akoze ked nie je policajt v sluzbe a nema ciapku ta by mi mohol tak na nieco skocit a nic by som mu do ruk nedal ...
bud si robil nejake hluposti a preto ta ten prenasledoval na parkovisku alebo boh vie ....
bikso
Novice
Novice

ob3l1x napísal:to myslis vazne ? ...
akoze ked nie je policajt v sluzbe a nema ciapku ta by mi mohol tak na nieco skocit a nic by som mu do ruk nedal ...
bud si robil nejake hluposti a preto ta ten prenasledoval na parkovisku alebo boh vie ....
Som este neskuseny a bal som sa ho jak hovado vyhrazal sa mi aj ze ma zoberie na stanicu kks

Ten keby mi prije*** tak odletim do jarku
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

bikso napísal:Este dodam ze sa mi stalo viacej veci ktore dokazuju to ze ked mna mladsieho vodica vidia ostatny vodici na ceste tak sa spravaju arogantne aj ked si dovolim povedat ze jazdit viem ale robia mi zle kedze vidia ze ja im nic nemozem aspon si to myslia 18 rocny chalan ... ach jo
nic v zlom ale s tymto nemozem suhlasit mam 19 rokov (v skutocnosti vypadam este mladsie) vodicak mam od 18-tich a nabehanych nieco cez 11 000km a zatial som nemal ziaden problem na ceste ak sa spravas normalne jazdis ako clovek tak neverim ze niekto ta bude len tak bezdovodne nahanat a prenasledovat a robit ti zle..
bikso
Novice
Novice

Suffel napísal: nic v zlom ale s tymto nemozem suhlasit mam 19 rokov (v skutocnosti vypadam este mladsie) vodicak mam od 18-tich a nabehanych nieco cez 11 000km a zatial som nemal ziaden problem na ceste ak sa spravas normalne jazdis ako clovek tak neverim ze niekto ta bude len tak bezdovodne nahanat a prenasledovat a robit ti zle..
Suhlasim Niesom psicholog ale ten typek vyzeral ze ma nejaky problem z nervamy mozno ho nasralo ze som sa zaradil predneho aj ked mal prednost bol este daleko fakt som ho neobmedzil ale asi ho to nasralo ...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja som to nedokázal prečítať do konca, ak jazdíš tak, ako píšeš, tak dúfam, že žiješ niekde veľmi ďaleko.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Hlavny dovod je, ze pisal v rychlosti a tak tam ma chyby. Na tejto vyhovorke sa vzdy pobavim. Keby tam dal bodky a ciarky aspon, tak by sa to dalo suvisle precitat a porozumiet tomu, ale teraz to nejde.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ak sa ozve, tak ho mozes obvinit, ze od teba vymahal doklady.
Na to nema pravo. Mozes byt kludny. Neodfotil si ta, nema dokaz. Ty mas viac svedkov.
Len nedoved vsetkych 5 :-D.
Dalsia vec je, ze pouzil odznak mimo sluzbu. Mal si si odpisat sluzobne cislo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja som bol tiež mladý, jazdím aktívne už od 18 rokov...narobil som veľa kixov, za mnohé sa dodnes hanbím...ale nikdy sa mi nestalo, že by ma niekto naháňal...maximálne ma vytrúbili...až teraz pár mesiacov dozadu som sa ponáhaňal s jedným chlapíkom na starom hrdzavom passate...išiel som po hlavnej a on mi zboku behol do cesty...pritom mal stáť na stopke...keby som neubrzdil, tak mi zabije frajerku pako...tak som ho vytrúbil a začal som ho naháňať...keď bola príležitosť, tak som ho obehol, pribrzdil som ho a hodil som blinker na krajnicu...zastavil som a on buď nepochopil alebo sa zľakol...obehol ma a pokračoval ďalej...na kruháči mu to asi došlo, tak sa otočil a išiel tadiaľ, kadiaľ prišiel...odstavil to na krajnici a ja som mal v pláne zastaviť za ním...keďže som viezol priateľku, ktorá bola na smrť z toho vyplašená, tak som sa na to vykašľal a tentoraz som ho obehol ja...rozbehol sa za mnou a chvíľu sme sa naháňali po bočných uličkách, potom niekde odbočil...mohol sa s nami previezť do vedľajšej dediny...škoda...už som bol skoro na výjazde z mesta...takže to tvoje správanie sa mi nejak nezdá...tam muselo byť ešte niečo daľšie...niečo čím na seba pútaš pozornosť...možno je to auto v tuzzyngu od "the horny lopašov tunyng crew"...
bikso
Novice
Novice

whisper napísal:Ja som to nedokázal prečítať do konca, ak jazdíš tak, ako píšeš, tak dúfam, že žiješ niekde veľmi ďaleko.
Fuu a ako jazdim ??? Ja jazdim podla predpisov nic neporusujem a ani nejazdima ko psychopat uplne zapadam do premavky Ja som opisal len tu chvilu ekd som sa uz zlakol a videl som ze je zle ze ten typek ide zamnou tak som jednal v panike.

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 0:11)
Grim napísal:...ja som bol tiež mladý, jazdím aktívne už od 18 rokov...narobil som veľa kixov, za mnohé sa dodnes hanbím...ale nikdy sa mi nestalo, že by ma niekto naháňal...maximálne ma vytrúbili...až teraz pár mesiacov dozadu som sa ponáhaňal s jedným chlapíkom na starom hrdzavom passate...išiel som po hlavnej a on mi zboku behol do cesty...pritom mal stáť na stopke...keby som neubrzdil, tak mi zabije frajerku pako...tak som ho vytrúbil a začal som ho naháňať...keď bola príležitosť, tak som ho obehol, pribrzdil som ho a hodil som blinker na krajnicu...zastavil som a on buď nepochopil alebo sa zľakol...obehol ma a pokračoval ďalej...na kruháči mu to asi došlo, tak sa otočil a išiel tadiaľ, kadiaľ prišiel...odstavil to na krajnici a ja som mal v pláne zastaviť za ním...keďže som viezol priateľku, ktorá bola na smrť z toho vyplašená, tak som sa na to vykašľal a tentoraz som ho obehol ja...rozbehol sa za mnou a chvíľu sme sa naháňali po bočných uličkách, potom niekde odbočil...mohol sa s nami previezť do vedľajšej dediny...škoda...už som bol skoro na výjazde z mesta...takže to tvoje správanie sa mi nejak nezdá...tam muselo byť ešte niečo daľšie...niečo čím na seba pútaš pozornosť...možno je to auto v tuzzyngu od "the horny lopašov tunyng crew"...
Mam Peugot 206 6 Dverovi 1.4 Benzin ziadny tuning Jazdim ako som napisal uz hore uplne normalne zapadam do premavky obcas ale to nie v meste ale skorej niekde kde niesu ludia trosku zagumujem ale pritom ma nikto nikdy nevidel ani sa nestazoval

Mozno to bola len nahoda ale fakt neviem co by som mohol na tom kusku cesty spravit zle :/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

bikso: Ak je 6 ludi v aute v osobnom vozidle pre (4/5 ludi) podla teba v podla predpisov, tak potom je zbytocne o niecom bavit. Gumuju male deti na BMX na chodnikoch, nie vodici v premavke na autach. Jedneho dna aj ty dospejes, stane sa z teba muz a pochpis. Mimochodom, vies kedy sa z chlapca stane muz??? Ked obide kaluz, miesto toho, aby ju preskocil.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

bikso napísal:Mam Peugot 206 6 Dverovi
ach :D

...no mam podozrenie, ze nejako extra slusne nejazdis, lebo toto sa beznym soferom nestava...

// hojko: ved pise, ze ma 6-dverovI, tam sa podla mna vojde viac osob :hmm:
bikso
Novice
Novice

RATZINGER666 napísal: ach :D

...no mam podozrenie, ze nejako extra slusne nejazdis, lebo toto sa beznym soferom nestava...

// hojko: ved pise, ze ma 6-dverovI, tam sa podla mna vojde viac osob :hmm:
V technickej evidencii je udane pre 5 osob

Ano ja viem Este som nedospel priznam sa ze sa rad stym autom hram ALE TO JE MIMO TEMY nerobil som to tam natom mieste

Raz dospejem a nebude to dlho trvat pomali ma to prestane bavit ako sa poznam

Zniem ako cestny pirat ale s autom blbnem len ked som na ceste sam a v aute deto
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

S Peugeotom 206 nemozem byt cestny pirat. S tym mozem byt akurat tak adolescent za volantom, ktory nepozna slusnosti.
bikso
Novice
Novice

hojko napísal:S Peugeotom 206 nemozem byt cestny pirat. S tym mozem byt akurat tak adolescent za volantom, ktory nepozna slusnosti.
Asi tak !! A Slusny som
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nieje hrdinské zagumovať na križovatke...stlačiť pedál na podlahu vie každý, aj ten čo robí autoškolu...umenie je odlepiť sa z križovatky svižne a zároveň bez zbytočného prešmykovania kolies...umenie je nebyť brzdou premávky, ale zároveň ani neriadenou strelou...umenie je pustiť vodiča z pripájacieho pruhu v zhustenej premávke, nie sa všade pchať za každú cenu...umenie je vedieť s autom jazdiť plynule a ekonomicky, nie prudko sa rozbehnúť (pokiaľ možno s gumovaním kolies) a potom si otlačiť guľu auta pred tebou na svoj nárazník...ak aspoň polovicu týchto vecí budeš dodržiavať, uznám ťa za dospelého vodiča...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

neverim, ze tuto kolega ma vobec vodicak...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

beardie napísal:neverim, ze tuto kolega ma vobec vodicak...
pretože dovolil aby išli v aute šiesti?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skor z celkoveho posobenia jeho postov, tipol bych 13 rokov, maximalne 14
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Ono stretol somsa už s takými ľuďmi čo mali 18-19 a boli trocha ustráchaní a podobne.aj celkovo nevzrete chovanie v tomto veku by som povedal že je celkom normálne nie každý je hne´d od 18stich vyspelý tak že sa chová ako dospelý..Každý sme rozdielny a ja som bol taký istý ako je on ke´d som začínal.dnes keď am napríklad niekto vytrubi že som spravil nejaku blbosť seriem na neho uvedomím si chybu a snažím sa to neopakovať a hotovo a nestresujem..Tie časy su preč.On do toho dôjde len musí jazdiť a prestať sa báť.Ale ako vravím chce to len prax.
Napísať odpoveď