Ahoj all cez Weekend sa mi stala taka vec isli sme v Aute 6 a obiehal som pana v drahsiom terennom aute ten zbadal ze nas je vzadu nejak viac pridal a nepustil ma predseba ja slusny vodic som sa nesial nahanat kedze viem ze mam 1.4 motor nic moc tak brzdy a zanho soms a zaradil zrazu zastavil a zacal otvarat dvere ja som sa zlakol ze mi ublizi kedze by som pri takom chlapikovy nemal sancu tak som nevedel oco die bal som sa tak spiatocka a rychlo otocka a skusal som zdrhat on zamnou a ukazuje mi odznak a mava mi ja kukam do spetaku a ze aha policajt tak som zastavil vystupil vinadal mi aj zoz enou a hovori ams stastie ze som neni v sluzbe opisal si moje cislo obcianskeho a vodicaku som este neskuseny vodic a neviem ci mi moze nieco urobit jeho zena povedala ze vsak sa budes cudovat ked ti pride predvolanie a nejak mi to endava spat moze bit stoho sud ??? co stoho moze bit Este ktomu ked nebol v sluzbe a povec me ze hadam ani fotku nema.
PS poucil som sa a uz sa neneham nahovorit aby sme isli viaceri v aute nez je max pocet

sorry za gramatiku napisane rychlo
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2012, 16:38)
Este dodam ze sa mi stalo viacej veci ktore dokazuju to ze ked mna mladsieho vodica vidia ostatny vodici na ceste tak sa spravaju arogantne aj ked si dovolim povedat ze jazdit viem ale robia mi zle kedze vidia ze ja im nic nemozem aspon si to myslia 18 rocny chalan ... ach jo
Napriklad ma nahanal bez dvovodu taky pan po parkovysku podzemnou v nemenovanom obchodnom dome ja som zaparkoval a on vedla mna zaparkoval a nadaval mi ja ze nevystupim elbo ma asi zbioje tak spiatocka piskto gum a rychlo zdrhol som zaparkoval onieco dalej a on presial a nevsimol si ma tak ja von z boxu a rychlo von z podzemneho a zaparkoval som vonku KKS a pritom som mu nci nespravil v krizovatke sme sa stratli a odvteyd isiel zamnou