Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa metthal »

Lenze tu sa rozlisuje aj down na Normal a HC mode, a pokial dobre viem, tak na Normal mode uz padol pocas PTR 4.3 patchu a potom hned jak vyslo 4.3 tak uz aj oficialne padol
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Ako píše wolf asi si to pletieš s normal a hc verziou normal padol takmer okamžite hc trvalo nejakú chvíľu.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ake profesie by ste dali na blood elfa maga?
jozefitko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozefitko »

ja by som isiel herbal+alchem
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Neda sa striktne povedat ake profesie, ak chces farmu goldov tak Herb + Mining, to mas najrychlejsie goldy. Ak vsak nechces az take rychle goldy, ale chces nieco produkovat, ci uz pre svoj alebo cudzi prospech, tak Herb + Inscription alebo Mining + JWC, tu je ten rozdiel, ze Herb + Inscription je rychlo skillovatelne, dostanes sa na max skill behom chvile, kdezte u JWC to trva, kedze okolo 500 musis robit daily questy a potom to ide asi tak ze 1 skill za den. Avsak JWC su rychlejsie goldy, kedze gem potrebuje niekto vzdy ked si kupi novu vec, alebo chce si gem vymenit, kdezte glyphy sa uz teraz tzv. ucia a ludia uz ich nemaju taku potrebu nakupovat ako kedysi. Ale nevravim ze sa neda zarobit aj na Ins. Popripade chod Herb + Alchemy, toto nie je az taky velky zdroj goldov ale ked to skombinujes s Archaelogy, tak mozes si zarobit nehorazne mnozstvo goldov za Sand Draka (ci ako sa presne nazyva). Potom je tu moznost Tailor + Ench co su 2 velmi pekne zdroje goldov, kvoli predaju bagov a enchantov do legov a enchantov vseobecne, ale skillovanie je horsie ako porod. Je to len na tebe co sa ti zapaci, skus na zaciatku ist Herb + Mining ak si neni rozhodnuty, zarob si goldy, doskilluj to na max a potom ked budes mat dost goldov, tak si zrus jednu znich a daj si bud JWC alebo Inscription.
Son-Goku
Darca
Darca

zabudol som poznamenat hrajem wotlk a mining mam na dreinarovi a je to biznis ako svina,cooper ore to sn ad potrebuje kazdy staci mi 20 minut dolovania a mam goldy.na tom magovi mam tailorinch a ench ale mam len 1 skill pretoze pozeram ze tam mi chyba ako keby bavlna a ta sa da len kupit a to mi nepacilo lebo skor dam do toho goldy ako zarobim
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Songoku, ty sa preber a nepytaj sa same hluposti, co si normalny clovek zisti za 5 minut z googlu. BTW, pamätam si na tie tvoje ...cky v generale na Twinstare, si obycajne hlupe decko co sa nevie vyjadrovat a je prilis hlupe na to aby za xyz mesiacov pochopilo nieco aj z hry. Hras na freeservere, tj. WOTLK, takze info co ziadas je riadne outdated a celu temu len zasieras hlupostami. Informuj sa na twinstar fore, pripadne rozbi prasiatko a zaplat za oficialny server.
DarioN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DarioN »

Vedeli by ste mi odporucit nejaky 2.4.3 server?
Najlepsie PvP, snad to nevymyzlo uplne :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

DarioN napísal:Vedeli by ste mi odporucit nejaky 2.4.3 server?
Najlepsie PvP, snad to nevymyzlo uplne :)

http://wow.hellground.pl/
Son-Goku
Darca
Darca

barbaronan napísal:Songoku, ty sa preber a nepytaj sa same hluposti, co si normalny clovek zisti za 5 minut z googlu. BTW, pamätam si na tie tvoje ...cky v generale na Twinstare, si obycajne hlupe decko co sa nevie vyjadrovat a je prilis hlupe na to aby za xyz mesiacov pochopilo nieco aj z hry. Hras na freeservere, tj. WOTLK, takze info co ziadas je riadne outdated a celu temu len zasieras hlupostami. Informuj sa na twinstar fore, pripadne rozbi prasiatko a zaplat za oficialny server.
ake sracky v generale ani neviem o com tocis,zato viem ze si debil co place do karmy nieco o madaroch
Gepeto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Gepeto »

Čauko.

Neviete, či existuje akýkoľvek Neofiko server 4.0.6 - 4.3.0, hoci najlepšie 4.3.0, ktorý je tak povediac normálny (teda, že sa tam dajú normálne robiť questy, expiť a pod.), má čo najmenej bugov a nie je to Instant 85/255, ani moc masívne Funko, že kilnem jednu príšeru a mám lvl 5, ale aby tam boli rýchlejšie expy?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

.. a daj este nejaky vtip ;)

4.3.0 na free..? to si pockaaaaas a pockaaaas. Este veeela divokych snov budes mat ;)
global
Amateur
Amateur

Problem WoW - vyskakuje tabulka s chybou po spusteni

Príspevok od používateľa global »

Dobry mam problem s hrou World of Warcraft stahol som si vsetky datadisky vratane 1 casti
Cize :
WoW - 3,15GB
The Burning Crusade - 2,04GB
Wrath of the Lich King - 7,71GB
Cataclysm - 7,72GB
Problem nastava po nainstalovani vsetkych datadiskov hru mi nespusti len mi vyhodi neaku tabulku ze nieco je zle tak som stahol patche ale niektore z nich su take co musis vlozit manualne do hry. Tak som to spravil ale stale to neslo - ta ista tabulka. Tak som odinstaloval hru a zas ju nainstaloval cize mal som cisto nainstalovanu hru s Cataclysm datadiskom a spustil som launchner kde by mi malo zacat instalovat patche ale ono mi zacne stahovat tusim 14GB cize asi celu hru odznova. To som pozreal na nete a robilo to viacerym.
Cem sa opytat preco je to tak cudne sorry za vyraz ale aj dementne vymyslen. Kolko vlastne krat tu hru treba stiahnut? Inak predtym som to aj stahoval cez launchner 2 dni sel komp a uz aj hra mi sla a ked ostavalo 200MB ja d*bil som to zrusil a ked som na druhy den rano zapol PC a cel spustit hru neslo to tak som spustil launchner a ono to zas chcelo stahovat od zaciatku 14GB clovek by cakal ze ten downloader bude mat nieco ako auto save a bude stahovať len to co je potrebne a nie zacinat zdy odznova preto som pouzil tu nadavku neviete niekto poradit co stym? Aktualne sa hra instaluje uz 5x ale pochybujem ze sa nieco zmeni prosim vas o radu. Po doinstalovani na patch 4.0.6 ma hra okolo 15GB. Odskusal som si to pri instalaciach Wow,TBC,Wotlk ide Wow.exe bezrpoblemu spustit ked dam Cataclysm hned nabieha tato tabulka a nejde to.
http://imageshack.us/photo/my-images/29/wowhug.jpg/
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

Čaute,
koľko má hodnotu nasledovný acc:
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... s/advanced
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ept/simple
A za koľko by sa dal predať, fakt nemám ideu, ako to beží:)
Za odhady dik
//PS: pozrite si aj mountov
Gepeto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Gepeto »

Wishmaster napísal:.. a daj este nejaky vtip ;)

4.3.0 na free..? to si pockaaaaas a pockaaaas. Este veeela divokych snov budes mat ;)
Už mám ten vtip... Našiel som server čo beží na tej verzii.. čosi fritz alebo niečo také a ide to na 4.0.6-4.3.0 :D Teda aspoň písali, že im to automaticky aktualizuje cez ich launcher na 4.3.0, ale že hráči nemajú používať ofiko launcher, pretože ten to hodí na 4.3.2...

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 15:09)
Aha, zrejme to bolo myslené, že aj 4.3.0 bude fungovať, ale tváriť sa to bude ako 4.0.6 :D Moja chyba
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Čo poviete na kúsok prózy?
Zdá sa vám humorná? Viete odhadnúť čo som tým myslel? Viete odhadnúť zámer a pochopiť text?
Mňa zaujíma, či v tom mám pokračovať...

Kód: Vybrať všetko

V dávnych časoch mrazivých, keď ešte kravy neboli rytiermi, ba ani teplí elfovia bojovníkmi, keď sa poľovníci po úspešnom love opíjali do nemoty so šamanmi, len pár mágov vedelo krotiť oheň a vyvolávači démonov nenosili karnevalové čiapočky sa zrodil ten, ktorého meno je skill, ten ktorého nikto neporazí a ten ktorého nikdy nezastihneš v realite sám mocný pokoriteľ critterov, ó mocný (meno).
megamox
Amateur
Amateur

Re: Problem WoW - vyskakuje tabulka s chybou po spusteni

Príspevok od používateľa megamox »

global napísal:Dobry mam problem s hrou World of Warcraft stahol som si vsetky datadisky vratane 1 casti...
...Problem nastava po nainstalovani vsetkych datadiskov hru mi nespusti len mi vyhodi neaku tabulku ze nieco je zle tak som stahol patche ale niektore z nich su take co musis vlozit manualne do hry. Tak som to spravil ale stale to neslo - ta ista tabulka. Tak som odinstaloval hru a zas ju nainstaloval cize mal som cisto nainstalovanu hru s Cataclysm datadiskom a spustil som launchner kde by mi malo zacat instalovat patche ale ono mi zacne stahovat tusim 14GB cize asi celu hru odznova...
...Cem sa opytat preco je to tak cudne sorry za vyraz ale aj dementne vymyslen. Kolko vlastne krat tu hru treba stiahnut? Inak predtym som to aj stahoval cez launchner 2 dni sel komp a uz aj hra mi sla a ked ostavalo 200MB ja d*bil som to zrusil...
global, že ti wowko zaberá 15 GB je normál, mne zaberá nejakých 30GB so všetkými patchmi (+addony). A rýchlosť sťahovania potrebných patchov závisí od rýchlosti tvojho netu a zaťaženia serveru. Ja som pred mesiacom preinštaloval celý systém, a keď som začal inštalovať wow, celé to trvalo nejaké 2-3 hodinky (inštalácia wow+bc+wotlk+cata+patche). Spomínal si, že niektoré patche si musel "vložiť manuálne do hry". Ja som nič nemusel robiť, len som pustil launcher a všetko to spravilo samé...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

caute mam problem mam wowko 3.3.5a enGB a nejde mi pripojit na twinstar v reaalmlistu to mam zapisane spravne len pise ze nech to skusim neskor
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Čo tak screen?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

screen coho vo wowku pise login server down

a v realmlist:set realmlist wow.twinstar.cz
Napísať odpoveď