finančnictvo
finančnictvo
PROSIGHT FINANCE je spoločnosť ktorá ako o sebe TVRDI pomáha ľudom vo finančnej vzdelanosti pritom nerobí nič iné len ruší poistenia ostatných spoločností a uzatvára sporenie cez poisťovňu AXA . Týmto netvrdím že AXA nemá dobré poistné produkty ale tvrdiť že ľudom netreba poistenie na prípad nežiaducich udalostí (ako to tvrdili mne) je choré a nezmyselné!!! Mna nahovárali len na šetrenie a rušenie poistiek a potom vytiahli poistenie od AXA kde som mal minimálne krytie ale zato zaujímave šetrenie....ale z čoho budem šetriť keď sa dolámem a nebudem chodiť do prace??? ...(tak tie mesiace nebudete platiť a potom to doplatíte)...BRUT-AL ... to už radšej OFB alebo QNTSK.SK aspoň sa niektorí vyznajú že čo a ako ---môj kolega dostal 900€ za zlomení malíček za mesiac sádry to je pekné podla mňa a to platí sotva 18€ mesačne
Re: finančnictvo
A teraz si na co zalozil takuto temu? Chcel si sa postazovat, vyplakat sa ale chces ponuknut produkty pre nas? Tema o MLM systeme aj OVB a pod. srackach tu uz je dost dlho, takze pokial nevies pouzit vyhladavanie, tak radsej poziadaj o zablokovanie uctu.
Podla mna ho hneva konkurencia... Zalozi konto, zalozi temu...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Teraz mi uniká pointa, mám sa pripoistiť alebo si niečo zlomiť? 
-
johny541
King
Kibo: Aj jedno aj druhé, presne v takom poradí ako si to napísal 
-
tomasito13
Star
tema o prosighte tu uz bola, lock