SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
Re: SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
Vidíš, samotný autor sa od filmu dištancuje.
Dal som to sem preto, aby ľudia vedeli, čo nosia na hlave, kto je, aký to má pôvod a pod. Určite si väčšina myslela, že ten nápad vznikol až v danom filme.
To je celé.
Dal som to sem preto, aby ľudia vedeli, čo nosia na hlave, kto je, aký to má pôvod a pod. Určite si väčšina myslela, že ten nápad vznikol až v danom filme.
To je celé.
Denco napísal:Mám sa smiať alebo plakať?
Btw: http://www.zive.sk/acta-podla-europskej ... fault.aspx
hh Uz by som chcel vidiet, kde EU straca 8 miliard EUR, koli piratom.
Ja si myslim, ze ludia, ked uz to nosia (teda aspon ja) vedia povod tej masky, ci uz ako masky alebo ako symbolu...hughito napísal:Vidíš, samotný autor sa od filmu dištancuje.
To je celé.
To je ako mat na tricku hakovy kriz a nevediet, co znamena
Tak tomu až tak never. Dnes je to proste "in" a veľa ľudí si to nacapí na hlavu len kvôli tomu, pričom o tom nechyrujú, max. sa im marí niečo o nejakom filme.
uz o tom pisu na topkach
http://www.topky.sk/cl/11/1298753/Flasi ... hlasovala-
http://www.topky.sk/cl/11/1298753/Flasi ... hlasovala-
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
To je rýchlosť 
mmartin,hughito:
či chcete alebo nie dnes tá maska nesymbolizuje Guya Fawksa a ani tú myšlienku... zrejme ani film V for Vendetta... je teraz známejšia ako symbol Anonymous... pred pár dňami som od niekoho dostal k- za to že som ju pomenoval ako "maska anonymous" (neboli ste to vy?
)
či chcete alebo nie dnes tá maska nesymbolizuje Guya Fawksa a ani tú myšlienku... zrejme ani film V for Vendetta... je teraz známejšia ako symbol Anonymous... pred pár dňami som od niekoho dostal k- za to že som ju pomenoval ako "maska anonymous" (neboli ste to vy?
Oni to počítajú asi tak, že keď ročne stiahneš 50 filmov tak keby sa to nedalo stiahnuť tak by si tie všetky aj určite kúpil na dvd, bluray alebo isiel do kina. Je to ale sprostosť a väčšina ľudí čo stiahne by aj tak nikdy nekúpilo, lebo na to jednoducho nemá alebo by za to peniaze nikdy nedal. A tak keby si kúpil tak by mali príjmy z DPH, zdanili by distribútorov, kina aj všetkých a takto nemajú nič.Pascalwb napísal: hh Uz by som chcel vidiet, kde EU straca 8 miliard EUR, koli piratom.
Keby bola odo mňa, je podpísaná. A to, že sa tak dnes vníma, v poriadku, ja som len niečo dodal k jej histórii.iWin napísal:mmartin,hughito:
či chcete alebo nie dnes tá maska nesymbolizuje Guya Fawksa a ani tú myšlienku... zrejme ani film V for Vendetta... je teraz známejšia ako symbol Anonymous... pred pár dňami som od niekoho dostal k- za to že som ju pomenoval ako "maska anonymous" (neboli ste to vy?![]()
)
Nie, odo mna urcite nie.iWin napísal:mmartin,hughito:
či chcete alebo nie dnes tá maska nesymbolizuje Guya Fawksa a ani tú myšlienku... zrejme ani film V for Vendetta... je teraz známejšia ako symbol Anonymous... pred pár dňami som od niekoho dostal k- za to že som ju pomenoval ako "maska anonymous" (neboli ste to vy?![]()
)
Ale zasluzil si si ju
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Je mi jedno, čo si myslí nejaký autor u nás, alebo v Čechách, čo je napísané TU je sväté a on na tom nič nezmení...Takže nech už sa okolo toho vytvorí akákoľvek legenda a tajnostkárstvo, film mal ešte vždy ultimátny význam pre Anonymous.hughito napísal:Vidíš, samotný autor sa od filmu dištancuje.
To je celé.
Autor tej masky (!), nie autor článku.
popravde som ocakaval ze sa nieco take stane. Nepodpisete? Nevadiii. podpiseme ju za vas
Protipirátska dohoda môže platiť napriek nesúhlasu krajín
http://ekonomika.sme.sk/c/6250488/proti ... rajin.html
Protipirátska dohoda môže platiť napriek nesúhlasu krajín
http://ekonomika.sme.sk/c/6250488/proti ... rajin.html
Potom budeme pozadovat reklamaciu vstupneho, ak sa nam v kine film nebude pacitCesar napísal: Oni to počítajú asi tak, že keď ročne stiahneš 50 filmov tak keby sa to nedalo stiahnuť tak by si tie všetky aj určite kúpil na dvd, bluray alebo isiel do kina. Je to ale sprostosť a väčšina ľudí čo stiahne by aj tak nikdy nekúpilo, lebo na to jednoducho nemá alebo by za to peniaze nikdy nedal. A tak keby si kúpil tak by mali príjmy z DPH, zdanili by distribútorov, kina aj všetkých a takto nemajú nič.
Megaupload je už down ako pozerám práve aj filesonic nefunguje, btjunkie tiež skončil zastrašovanie a schvaľovanie ACTA zabralo naplno. A títo sú len prví budú nasledovať určite nejaké zásahy proti rôznym prevádzkovateľom trackerov a poskytovateľov file hostingov. Čudujem sa ešte, že rapidshare stále funguje.
Cesar: sak MU je down uz pomaly mesiac a nie koli acta.
este mrzne vonku, nejako skoro si sa prebral zo zimneho spankuCesar napísal:Megaupload je už down
No a čo keď je down mesiac? Nebolo toto kvôli porušovaniu autorských práv?? Či už ACTA alebo iný zákon to je jedno, ale ACTA má za cieľ to isté čo dosiahli možno inou žalobou. Alebo keď toho zakladateľa zavreli na x rokov to už je v poriadku, lebo to bola žaloba nie podľa ACTA?Pascalwb napísal:Cesar: sak MU je down uz pomaly mesiac a nie koli acta.
Keď to bol pred mesiacom tak to ani sa spomenúť nemôže alebo ako? Je mi aj jedno presne kedy ale robíte že to s touto témou nemá nič spoločného, a to má.
@Cesar
MU bol hlavne aj o streamovani videa a ignoroval vyzvy na zmazanie nelegalneho obsahu.
rapidshare, share-rapid a podobne prave kvoli absencii tychto dvoch sa VOBEC nedaju porovnavat s MU.
niekto si asi myslel ze zjedol mudru kasu
MU bol hlavne aj o streamovani videa a ignoroval vyzvy na zmazanie nelegalneho obsahu.
rapidshare, share-rapid a podobne prave kvoli absencii tychto dvoch sa VOBEC nedaju porovnavat s MU.
niekto si asi myslel ze zjedol mudru kasu
wladas
MU zrusili hlavne kvoli tomu ze neskakali ako vydavatelstva piskaju a pretoze chceli vytvorit legalny predaj filmov/hudby ktore by odstavili vydavatelstva.
MU zrusili hlavne kvoli tomu ze neskakali ako vydavatelstva piskaju a pretoze chceli vytvorit legalny predaj filmov/hudby ktore by odstavili vydavatelstva.