Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
ja by som bral to punto, z tych 3ch je najschopnejsie a z mojho pohladu aj najpritazlivejsie
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne punto... overene, najmodernejsie, vacsie, neznicitelny motor a v neposlednom rade najkrajsie a najreprezentativnejsie 
-
Kibo
Hardcore addict
V neposlednom rade asi aj bezpečnejšie ako to Daewoo, teoreticky 
Idem dnes pozriet tu Pandu, viac ma presvedcil rocnik a priestrannost (dokonca ma ABS a klimu). Co mi vsak chyba je posilnovac riadenia. Je to bez neho v meste hardcore? Lebo auto bez posilnovaca som nesoferoval. Co sa tyka mojej kupy, dufam, ze predavajuci bude suhlasit s obhliadkou v servise. Naposledy co som pozeral slubnu Fabiu, ktorej koncila STK a EK tento mesiac predavajuci nesuhlasil s tym, aby sme ich spolu pred kupou absolvovali, i ked mu zaplatim za ne. Ludia su holt rozni.
panda ta zaujala priestrannostou, to ako?
V ramci triedy 
preco uprednostnujes rocnik+priestranstvo pred ovela lepsie skusenosti+lepsi motor? 
hlavne ze to ma klimu, ked nema posilovac
tu klimu mas aby si sa nezapotil v lete bez toho posilnovaca 
-
johny541
King
Ja som šoféroval pandu asi štyri dni a asi mala aj posilovač. Teda, určite mala. Okrem toho, že už od výroby išlo strašne ľahko točiť volantom, tam bol ešte taký knoflík že "CITY" a to si až mal vidieť ten posilňovač
Keď som zaprel iba ukazovák tak som na mieste otočil kolesá
Je to srandovné autíčko a na moje počudovanie sa tam vopchajú aj dosť vysokí ľudia. Ale samozrejme možno pri zvážení aj s tým puntom, by som za tu cenu šiel doňho. Neviem no, mne by stačilo aj jedno aj druhé. Sedel som v oboch a v rámci triedy (čo si tam veľa asi nenavyberáš) som bol spokojný v oboch.
Zdravim , mam jednoduchu otazku....uz predtym som sa pytal na ix35 to sa paci otcovi mne sa zase paci mitsubishi asx 
Mitsubishi ASX
1,6 Benzin
86 kw/117 HP
19 700eur
Hyundai IX35
1,6 GDi 99 KW/135 HP
18 990 eur
Ktory by ste brali....ide o to ze vykonovo a cenovo z toho vychadza lepsie hyundai ale ASX je zase prekrasne auto ktore sa tak skoro neokuka...jazdit sa bude 95% v meste a obe auta maju dobru spotrebu. Takze zaujima ma cisto vas nazor, nie na ceny ani vykon ale co by ste brali vy osobne
Mitsubishi ASX
1,6 Benzin
86 kw/117 HP
19 700eur
Hyundai IX35
1,6 GDi 99 KW/135 HP
18 990 eur
Ktory by ste brali....ide o to ze vykonovo a cenovo z toho vychadza lepsie hyundai ale ASX je zase prekrasne auto ktore sa tak skoro neokuka...jazdit sa bude 95% v meste a obe auta maju dobru spotrebu. Takze zaujima ma cisto vas nazor, nie na ceny ani vykon ale co by ste brali vy osobne
ak ta nic nezaujima, len cisto nazor, kto by co bral, ja za seba hovorim ze IX35 
-
mato951
Star
ja hovorím tiež Hyundai IX35 videl som obi dve naživo previezol som sa tiež v obi dvoch ale to Mitsubishi sa my proste nepáčilo ten dizajn je taký zvláštny.
-
Vitaaa
Expert
v tom mitsu asx som sa viezol ako spolujazdec... udivovalo ma, že napriek veľmi malému nájazdu (okolo 50000) v interiéri všetko nejak divne vŕzgalo. plasty mi prišli dosť lacné. mne to príde ako element ktorý najviac ruší posádku pri cestovaní a to už na malé vzdialenosti. určite viac ako horšie odhlučnenie motora alebo značný aerodynamicky hluk pri vyššej rýchlosti. okrem toho analyzujem potom každý nový vrz a neskutočne ma to začne s*ať.
Ja som ho este nekupil. A ani ho nekupim. Prave som prisiel z prehliadky. Koniec sveta, majitel cigan byvajuci v chalupe. Bachraty. Uz ked som ho videl som sa chcel otocit na mieste, ale tak aspon som pozrel to auto.CheZteR napísal:preco uprednostnujes rocnik+priestranstvo pred ovela lepsie skusenosti+lepsi motor?
Takze dojmy:
1. to pod 200k nema ani nahodou. Vnutri vsetko osuchane, volant vydrane miesta. Brutalne. Chytil som sa ventilatora a zostal mi v ruke.
2. podla predavajuceho su elektrony plechace prestriekane na cierno (tak mi vravel)
3. to auto nemalo ABS
4. obrovsky vystrek oleja na vnutornej kapote. Ako keby nieco vybuchlo vnutri. Motor chytil hned ale volaco vydavalo zvuk ako keby bol zly rozvodovy remen (hnusne pistanie)
5. burane spredu na blatniku, tazko povedat ako silno, kedze som sa na nom ani nesiel povozit
6. navyse sa predavajuci podkecol, ze ho kupil v Rakusku kamarat cez drazbu (asi buranych aut) a ze STKcku mu doniesli (doslova
Takze aspon som sa schuti zasmial na idiotovi. Idem pozriet to Punto teraz.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 18:00)
Aktualizacia k tomuto Puntu:
http://autobazar.autovia.sk/fiat-punto- ... m5-1080805
Buchnuty blatnik vzadu, kompletne spraveny, zevraj bez korozie. Dovoz, 3 plus majitelia.
Vybrus motora, menene tesnenia a hlava (ako pri 90 tisicoch?).
Nefunkcne otvaranie dveri u spolujazdca, zevraj na opravu treba vymenit elektroniku komplet, co ovlada aj soferove dvere (predavajuci si to uz zistoval).
Nieco cuca bateriu permanentne, i ked je nova.
No nic, nejako sa mi nedari najst normalne auto
Chcel by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s automatickou prevodovkou v Oploch.
(Vectra 1.9 diesel r.v.05 87k km) 30%/70% mesto/mimo, ročne max tých 10tis km
(Vectra 1.9 diesel r.v.05 87k km) 30%/70% mesto/mimo, ročne max tých 10tis km
z tych dvoch je "krajsi" hyundai, ale osobne je kia sportage este krajsie auto.chrobak napísal: Mitsubishi ASX
1,6 Benzin
86 kw/117 HP
19 700eur
Hyundai IX35
1,6 GDi 99 KW/135 HP
18 990 eur
@icefiresr: ak sa ti punto pacilo, tak sa poobzeraj po inom, z tych 3 co si sem dal je fakt punto najschopnejsie, inac v podobnej cene a podobne auto ma okrem tica napada este chevy spark
-
Kibo
Hardcore addict
icefiresr, s kúpou auta sa neunáhli, lebo sa môžeš popáliť a budeš ľutovať
Terajšie auto som zohnal po dvoch mesiacoch zúfalého obvolávania a sledovania inzercií, keď som na Slovensku našiel na predaj až 2 kusy a aj to v dezolátnom stave, v ČR až 0ks a v Nemecku 1ks, ktorý som si aj doviezol
Daj tomu čas, ak Ťa to bytostne a existenčne netrápi 
Jasne, vdaka za tip. Vies, ale ja ho uz zhanam od Novembra. A same ***by.
-
Kibo
Hardcore addict
Neverím, že pri takom bežnom aute by si nezohnal za 3 mesiace dobrý kus... Málo sa snažíš alebo hľadáš iba vo svohom okolí?