Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
aha.. a ostatné kola sa daju len kupiť?... hram to na xboxe ... original cd... a mam len kino der toten a five .. to bude asi všetko nie?...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zvysok je v DLC balikoch
diky za odpovede,,, pomohol si .. velmi sa do to nerozumiem takže ta poprosim o jednu radu.. mam xbox360 k tomu som dostal tu hru black ops ... cital som ze sa da hrat online zombie s niekym ku komu sa pripojim alebo tak... Zevraj je to tak ze mam mesiac zadarmo hrania a potom si musim kupiť už niečo.. takze zatial co mam zrobit preto aby som mohol hrať online?.. je tam potrebna len registracia na nete?.. a da sa na xbox chytit wifi? cez ten wifi by som to zrobil..
-
Sphinx
Addict
na Xko potrebujes dadatocnu wifi antenu pokial mas starsi model ak mas novy myslim ze niekde som cital ze ma vstavanu antenu na wifi , potrebujes si vytvorit xbox live konto s gold uctom (umoznuje hranie a dalsi premiove veci) nasledne sa prihlasis a uz vhre vyberies online moznost hrania , xbox sice mam ale LIVE nepouzivam takze neviem presne ako to tam chodi
aha cize sa mozem zaregistrovat a hrat? .. netreba nijake peniaze na to .. mam teraz na mesiac volne nie ?? ten gold ucet..
-
Sphinx
Addict
myslim ze ano potom uz je to platene
Pozerali ste tu cut scenu na konci?? Mam to chapat tak ze postava Masona bola robena podla vraha J.F Kennedyho?
zdravim..chcem sa spytat..da sa hrat mp na neorigo? dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ale niekde som cital, ze aspon combat training..este funguje? nemozem to nejako najst..
caute neviem či ste tu už rozoberali ale mám taký problém že mám aj COD MW3 a tá mi ide bez chýb na najvyšších požiadávkach ale zas Black Ops mi seká keď mám na najväčších tak mi to seká viac ako keby na malých ..neviete čo s tým?? ..prosím poradte mi ...
Aku mas zostavu ? Black Ops ma vyssie poziadavky nez MW3.
Black Ops je dost ubohy xboxacky port na PC, znamena ze to vie vystavit rozne masiny, problemy som cital uz aj na dost high endovych strojoch.
Mne to na starej masine ([email protected], 4GB RAM, 1GB GTX460) na najvyssich tiez lagovalo.
Mne to na starej masine ([email protected], 4GB RAM, 1GB GTX460) na najvyssich tiez lagovalo.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Phenom 2 965BE @ 4,1GHz
8GB DDR3
Gainward GTS450 1GB OC (výkon ako GTX460SE)
Caviar Black 1TB
Windows 7 Professional x64
Išlo mi to na max, 4xAA a pod 60FPS to nikdy nepadlo
8GB DDR3
Gainward GTS450 1GB OC (výkon ako GTX460SE)
Caviar Black 1TB
Windows 7 Professional x64
Išlo mi to na max, 4xAA a pod 60FPS to nikdy nepadlo
Ludia, chcem sa spytat..planujem kupit black ops cisto len na mp..bude mi to sekat na tejto zostave?
Intel Pentium Dual CPU E2180, 2.00GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT..
Intel Pentium Dual CPU E2180, 2.00GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT..
Pre tuto hru je optimalne aspon 4 jadro. Neverim ze ti to pojde normalne. Grafika je tiez zalostne slaba.
skoda, ze to nie je aspon na urovni mw3, co sa tyka poziadavkov..tu mi stiha..
Black Ops bolo jedno obrovske fiasko z hladiska optimalizacie ked to vyslo na PC. Bolo to nehratelne. Patche to casom opravili. Skusit to mozes ale podla mna zbytocne. MW3 hras na akych detailoch ?
mw3 hram len mp a na plne rozlisenie..