Webová stránka
Webová stránka
Zdravím, chcel by som vytvoriť nejakú stránku/web/portál o hocičom, ale nemám nápady, viem robiť stránky v PHP a s databázami, chcel by som spraviť taký web, že ľudia sa naň budú vracať a nie pozrú ho raz a koniec, chce to len nápad, spravil som filmový portál, ale nedal som ho na internet pretože cz-svk filmových webov je dosť a sú už rozbehnuté, ľudí by som naň neprilákal asi nijako, a tak vás prosím napíšte svoj názor, popr. akú stránku by ste chceli na ktorú by ste chodili hocikedy, o čom by mala byť, napr. nejaká online hra, portál o niečom, nejaká fan stránka, proste hocičo, chcem len nápad, ak by ste niekto mali záujem pomôcť mi ju rozbehnúť ako administrátor nieje problém, môžete mi kľudne napísať osobnú správu ak nechcete písať sem, ak by som sa do toho pustil malo by to byť na nete tak o mesiac (možno trocha pozdejšie závisí od stránky) ale bolo by to len jednoduché takmer bez grafiky, postupne by som to vylepšoval len by som to chcel spustiť čo najskôr, ďakujem za nápady 
Re: Webová stránka
Mať takýto nápad, už dávno je na internete 
Vyjadrím sa ale k tomu záveru: Ak aj budeš takýto nápad mať a zrealizuješ ho, veľkú chybu urobíš, ak projekt vydáš nedokončený. Ako sám píšeš o filmových portáloch, tak aj iných webov/portálov je už viac než dosť a ak chceš nejaký prekonať, alebo rozbehnúť niečo nové, musíš to dotiahnuť do najmenších detailov a rozbehnúť aspoň ako takú reklamu.
Každopádne bez nápadu na niečo takéto zabudni. Nemusíš ho ale silou mocou hľadať... no ale o tomto by sa dala napísať kniha
Ešte ma zaujíma ten tvoj filmový portál, mohol by si poslať nejaké demo, alebo popísať funkčnosť/technológie atď? Kľudne do správy
Vyjadrím sa ale k tomu záveru: Ak aj budeš takýto nápad mať a zrealizuješ ho, veľkú chybu urobíš, ak projekt vydáš nedokončený. Ako sám píšeš o filmových portáloch, tak aj iných webov/portálov je už viac než dosť a ak chceš nejaký prekonať, alebo rozbehnúť niečo nové, musíš to dotiahnuť do najmenších detailov a rozbehnúť aspoň ako takú reklamu.
Každopádne bez nápadu na niečo takéto zabudni. Nemusíš ho ale silou mocou hľadať... no ale o tomto by sa dala napísať kniha
Ešte ma zaujíma ten tvoj filmový portál, mohol by si poslať nejaké demo, alebo popísať funkčnosť/technológie atď? Kľudne do správy
-
yoggy
také poznám, budeš admin a rozbehneme to spolu, neskôr zarobíš nejaké € na tom a ja z toho nebudem mať nič
aj keď sme to začínali spolu 
BX: máš správu
yoggy: myslíš si, že admini na tomto fóre majú nejaký plat alebo čo? alebo na iných stránkach (nájdu sa výnimky, ale neviem o žiadnych), ja by som neočakával žeby niekto nad tým sedel celé dni, ale sem tam, nemal by som na to jedného, ale viacerých
yoggy: myslíš si, že admini na tomto fóre majú nejaký plat alebo čo? alebo na iných stránkach (nájdu sa výnimky, ale neviem o žiadnych), ja by som neočakával žeby niekto nad tým sedel celé dni, ale sem tam, nemal by som na to jedného, ale viacerých
WTF, to je čo za tému
"Dobrý deň, nemám nápad, ale rád by som využil ten váš na to, aby som zarobil"
"Dobrý deň, nemám nápad, ale rád by som využil ten váš na to, aby som zarobil"