zrychlenie pc
zrychlenie pc
hladam nieaky soft alebo nieco co mi zrychli pc na zacatku ked som kupoval pc tak mi isiel velmi rychlo teraz mi ide trochu pomalsie mam 3 konta neviem ci je totim alebo nieakymi chibami alebo cim potrebujem poradit co mam spravit aby isiel rychlejsie 
defragmentuj disk
ale ked defragmentujem disk tak sa mi zrusia vsetky veci co tu mam ako zalohujem data?
Kód: Vybrať všetko
http://www.warxtreme.org/index.php/Optimaliz%C3%A1cia_Windows_XP/Vista-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ehm.. ako si zistil ze ti ide pomalsie ? pomalsie sa ti otvaraju zlozky ? alebo pomalsie nabiehaju a pracuju programy ?
neviem teda ci defragmentacia v tomto zohra nejaku rolu.. ale tak ju urob.. nic sa ti nezmaze.. len ti to popresuva subory aby boli veci na HDD poukladane.. (presunu sa len na HDD a nie tak ze ti to presunie do inych zloziek.. vsetko ostane nedotknute, akurat ze ti to bude dlho trvat ta defragmentacia kedze si ju este asi nerobil)
mozno mas nejake spywari alebo viri.. skacu ti nejake okna s kktinami ? alebo take somariny.. prejdi si PC nejakym antivirom a nejakymi antispywarovymi programami...
potom nejakymi cistiacimi programami.. TUNE UP UTILITIES...
na trosku upratanie registrov.. tiez tune up... a registry mechanic, Ccleaner.. reg cleaner..
neviem teda ci defragmentacia v tomto zohra nejaku rolu.. ale tak ju urob.. nic sa ti nezmaze.. len ti to popresuva subory aby boli veci na HDD poukladane.. (presunu sa len na HDD a nie tak ze ti to presunie do inych zloziek.. vsetko ostane nedotknute, akurat ze ti to bude dlho trvat ta defragmentacia kedze si ju este asi nerobil)
mozno mas nejake spywari alebo viri.. skacu ti nejake okna s kktinami ? alebo take somariny.. prejdi si PC nejakym antivirom a nejakymi antispywarovymi programami...
potom nejakymi cistiacimi programami.. TUNE UP UTILITIES...
na trosku upratanie registrov.. tiez tune up... a registry mechanic, Ccleaner.. reg cleaner..
Re: zrychlenie pc
Nemá tu niekto aktivačný kód na zrýchlenie pc?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...tu warez nevedieme...
Stiahni si Ccleaner a Advanced System Care 5 - s nimi mam velmi dobru skusenost ,hlavne s ASC 5 .Ked som s nim docistil sestrin 5 rocny notebook tak bolo zrychlenie dost viditelne.A ak sa ti pomaly spusta pc tak mozes skusit povypinat niektore programi pri zapnuti alebo ich oneskorit.
obycajný ccleaner + Advanced System Care 5
Každý deň pred vypnutím pc spustis program vycistis aj registre cez oba programy a hotovo:-) mne sekal pc a od kedy mam tieto 2 programy fici jak marija
Každý deň pred vypnutím pc spustis program vycistis aj registre cez oba programy a hotovo:-) mne sekal pc a od kedy mam tieto 2 programy fici jak marija
Ja mam, jeden po 5 €.deni252 napísal:Nemá tu niekto aktivačný kód na zrýchlenie pc?
A ked mi povies kam ho chces zadat tak ti ho dam aj zadarmo.