Certifikat z anglictiny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Certifikat z anglictiny

Príspevok od používateľa h.olub »

Zdravim, rozmyslam ze by som svoju ang. posunul na trocha vyzsiu uroven, otazka teda znie ma vyznam spravit si nejaky certifikat z tohto jazyka alebo nieco podobne ?
Vobec neviem ktorym smerom sa uberat pri hladani info ohladom tejto otazky, tak ma aspon nasmerujte popripade ak mate niekto skusenosti tak piste, vdaka :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Certifikat z anglictiny

Príspevok od používateľa Soviet »

Najlepsie by bolo ak by si spravil test IELTS, ktory je celosvetovo uznavany a dost dolezity, ak by si chcel emigrovat do Ameriky, Kanady..
http://www.ielts.org/
Stoji 185eur ako pozeram a da sa spravit v British Council Bratislava
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Certifikat z anglictiny

Príspevok od používateľa Gothar »

Vyznam to ma iba ak sa chces venovat prekladatelstvu. Ak ide o bezne zamestnanie, tak si ta preveria sami na pohovore alebo jazykovom teste a je im jedno ci mas alebo nemas nejaky certifikat. Najdolezitejsie je vediet plynule rozpravat aj za cenu toho, ze pouzivas jednoduchsie vety, len ide o to, aby si sa nezasekaval na slovickach.
Ale ak chces ist napriklad na nejaky kurz, tak na konci ti mozu zabezpecit skusku na nejaky certifikat a to sa uz podla mna oplati. No ak mas moznost ucit sa anglictinu inak a bez certifikatu (praca v zahranici,...), tak sa tym nemusis zaoberat.
Napísať odpoveď