Andorid - dátová sieť - poplatky?
-
Dildogripak
Medium Professional
Andorid - dátová sieť - poplatky?
Ahojte,
som vlastníkom Samsungu Galaxy S2 na ktorom keď vypnem dátovú sieť tak sa mi nedajú prijímať ani odosielať MMS správy. Je to pravidlo - niekde som to už čítal.
Existuje aplikácia ktorá dokáže zakázať dátovú sieť pre prehliadače a iné aplikácie no dá výnimku na MMS správy. Volá sa APN Droid. Je spoplatnená sumou 1,5 eura cca. Nebolo by na tom nič zlé keby čoskoro nevyšiel nový android Ice cream či jak sa ma volať a ten už nemá podporu v aplikáciach ktoré zakazujú tieto dátové čachre machre.
Preto sa chcem spýtať:
Poznáte aplikáciu/widget ktorý by dokázal zakázať dátové toky a dať výnimky určitým aplikáciam? Napr. správy - počasie atď.
Sú nejakou sumou spoplatnené informácie ktoré sťahujú widgety /počasie napríklad/ zo siete? Samozrejme pri zapnutom dátovom toku.
Ďakujem
som vlastníkom Samsungu Galaxy S2 na ktorom keď vypnem dátovú sieť tak sa mi nedajú prijímať ani odosielať MMS správy. Je to pravidlo - niekde som to už čítal.
Existuje aplikácia ktorá dokáže zakázať dátovú sieť pre prehliadače a iné aplikácie no dá výnimku na MMS správy. Volá sa APN Droid. Je spoplatnená sumou 1,5 eura cca. Nebolo by na tom nič zlé keby čoskoro nevyšiel nový android Ice cream či jak sa ma volať a ten už nemá podporu v aplikáciach ktoré zakazujú tieto dátové čachre machre.
Preto sa chcem spýtať:
Poznáte aplikáciu/widget ktorý by dokázal zakázať dátové toky a dať výnimky určitým aplikáciam? Napr. správy - počasie atď.
Sú nejakou sumou spoplatnené informácie ktoré sťahujú widgety /počasie napríklad/ zo siete? Samozrejme pri zapnutom dátovom toku.
Ďakujem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Andorid - dátová sieť - poplatky?
a potrebujes vobec intenet cez siet? skusal som par aplikacii no nefungovali, tak som nakoniec zmenil nastavenia profilu pre internet a je to. mms funguju ako maju a ziadne ine datove prenosy nefunguju
-
Dildogripak
Medium Professional
a ako to mám na galaxy s2 nastaviť?
-
guess.whoo
Redeemer
nastavenia-mobilne siete-nazvy pristupovych bodov- mal by si tam mat O2 internet - v tomto uprav nejaky udaj a net by ti nemal ist
-
Dildogripak
Medium Professional
to nieje nastavenie ale "oje*" 
Ale ok, môžem to riešiť takto v prípade ak:
mi pôjdu MMS
mi pôjdu Widgety (aktualizácia počasia hlavne)
to ti ide?
Ale ok, môžem to riešiť takto v prípade ak:
mi pôjdu MMS
mi pôjdu Widgety (aktualizácia počasia hlavne)
to ti ide?
-
guess.whoo
Redeemer
no pocasie nie, cisto iba mms.
-
Dildogripak
Medium Professional
to nieje riešenie
Ten APN Droid to vedel riešiť, ale je zbytočné ho už kupovať keď je predodvermi Ice Cream aj so Sandwichom
Alebo sa mýlim?
Ten APN Droid to vedel riešiť, ale je zbytočné ho už kupovať keď je predodvermi Ice Cream aj so Sandwichom
Alebo sa mýlim?
-
guess.whoo
Redeemer
ved aplikacie ti ostanu ked robis update cez aktualizacie v telefone alebo cez kies
-
Dildogripak
Medium Professional
Ide o to že ICe cream sandwich nepovoľuje externým aplikáciam manipulovať s nastaveniami dátovej siete. Dá sa to len priamo v nastaveniach mobilu...... (teda bude sa dať ak víde ICS)
Ako chces mat pocasie bez datovych prenosoch?
-
Dildogripak
Medium Professional
keby sa v tom vyznám nepíšem sem. Nemôžem predsa vedieť všetko. Ty napríklad vieš podľa akého vzorca sa prepočítajú wathodiny na miliampérhodiny??? Keď nemáš niečo čo by pomohlo mne alebo iným majiteľom SGG2 tak prosím nespamuj.
Jednoducho som potreboval poradiť nejaký podobný softvér ako APN Droid ktorý je bohužiaľ spoplatnený. Softvér ktorý by dokázal zakázať pripojenie na internet z mobilu a dokázal by umožniť výnimky /nielen na MMS, ale napríklad aj na widget počasia/.
Ďakujem
Jednoducho som potreboval poradiť nejaký podobný softvér ako APN Droid ktorý je bohužiaľ spoplatnený. Softvér ktorý by dokázal zakázať pripojenie na internet z mobilu a dokázal by umožniť výnimky /nielen na MMS, ale napríklad aj na widget počasia/.
Ďakujem
Ano, viem prepocitat Wh na mAh.
MMS idu posielat aj bez dat, treba mat spravny profil. Nastavenia su na internete a konfiguracne sms spravy s nastavenim sa daju bezplatne poslat zo stranok operatorov. Pocasie ti nepojde, zrejme to nechapes, ale bez moznosti dat stiahnutych zo servera ti nema ako aktualizovat pocasie, takze jedine datove prenosy alebo wifi. Okrem toho si myslim, ze mat takyto telefon bez internetu v nom je ako mat krasne BMW s prazdnou nadrzou.
Stiahnut ten plateny program z internetu zadarmo nie je problem. Dokonca za tu smiesnu sumu si to mozes aj zaplatit alebo len cakat na ICS.
MMS idu posielat aj bez dat, treba mat spravny profil. Nastavenia su na internete a konfiguracne sms spravy s nastavenim sa daju bezplatne poslat zo stranok operatorov. Pocasie ti nepojde, zrejme to nechapes, ale bez moznosti dat stiahnutych zo servera ti nema ako aktualizovat pocasie, takze jedine datove prenosy alebo wifi. Okrem toho si myslim, ze mat takyto telefon bez internetu v nom je ako mat krasne BMW s prazdnou nadrzou.
Stiahnut ten plateny program z internetu zadarmo nie je problem. Dokonca za tu smiesnu sumu si to mozes aj zaplatit alebo len cakat na ICS.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak sms od operatora sotva na nove telefony. spravny profil nenajdes. je profil na mms a na internet.
dildogripak - nic s tym nenarobis, taky softver nie je a ICS az tak skoro nepride, cize tych par korun ta nezabije
dildogripak - nic s tym nenarobis, taky softver nie je a ICS az tak skoro nepride, cize tych par korun ta nezabije
-
Dildogripak
Medium Professional
zakl.balík od orangeu bude stačiť? 1 gb dát. nemate skusenosti??? nebude to na nejake extra browsovanie ale len obcasne veci....
na počasie a občasné browsovanie ti to bohato postačí
-
guess.whoo
Redeemer
to ano,na obycajne veci a obcasny surf mi staci 100mb od 02
-
Dildogripak
Medium Professional