Je možné,aby sa vrátil vzťah,ktorý skončil?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Anjeliiik20
Novice
Novice

Je možné,aby sa vrátil vzťah,ktorý skončil?

Príspevok od používateľa Anjeliiik20 »

Otázka č.1 :
Pauza vo vzťahu = začiatok konca?
Pauza vo vzťahu... Je to začiatok konca, alebo to niečomu pomôže?
,, Ja si myslim ze to pomoze,ked sa zmeni jeden pre druheho a ked vidia ze sa neico zmenilo tak to klape vo vztahu,a ak sa nic nemenilo tak potom uz len ostava - byt kamaratmi " .

Otázka č.2 :
Dá sa zachrániť rozbitý vzťah a začať úplne odznova,ktorou som príčinou ja sama?
Otázka č.3 :
Môže po vzťahu a neskor z kamarátstva vzniknúť ešte láska?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Potrebujem radu pomôžete mi čo mam robiť bo sa velmi trápim kvoli tomu:
:( :( Najviac kvôli komu sa trápim je moja láska.Ktorú som navždy milovala,aj milujem a za to všetko si môžem iba ja sama,bo iba mojou vinou a chybou sa to všetko stalo,že bol medzi nami dvoma koniec.Môj priateľ ma 29 rokov,a Ja mam 26 rokov.
A tou mojou vinou bolo to,že som sa k nemu nesprávala tak,ako to on odo mňa vyžadoval.A to bolo tou mojou komunikáciou a správanie sa v spoločnosti sa,že sa musel za mňa hanbiť.Chodili sme spolu rok a len nedávno sme sa rozišli,už tomu bude asi tak mesiac čo sme bez seba.Len chcem tým takto povedať,že po našom rozchode som veľmi dlho rozmýšľala a došla som k tomu záveru,že som spravila ozaj veľkú chybou s tou komunikáciou a správaní sa vo spoločnosti,s ktorými som ho urazila,chcela by som tie chyby napraviť a ospravedlniť sa mu za to všetko ako som sa k nemu správala.
Povahovo som sa zmenila a všetko čo bolo zlé som to odstránila,a prestala som zo všetkými blbosťami čo sa jemu nepáčilo.Zo začiatku nášho vzťahu ma mal veľmi rád,či ma dokonca miloval,no neskor sa mu nepáčila ta moja komunikácia a správanie sa vo spoločnosti,a meškanie.Bol taký ku mne odmeraný, a vždy si stal za tým čo povedal,tak to aj tak muselo byť.No po čase ma mal menej rád,prestal ma aj menej milovať.Všetko šlo fajn i na mikuláša , vianoce či silvestra i nový rok pf 2012.I po novom roku to bolo celkom fajn,no neskor po silvestri začal o mne uvažovať - rozmýšľať či to ma ešte budúcnosť somnou .
Po novom roku bol chorý tak potom jak bolo asi tak 9 januára už bol zdravý tak ,prišiel ku mne sme sa kľudne rozprávali o všeličom,aj o svadbe sme sa rozprávali.No potom na dalsi den v stredu mi povedal ze som si mala odpustiť s tou svadbou ze som to nemala rozpravať,pritom plno veci mi vytykoval,čo sa vo vzťahu také vôbec nerobí.Potom prišiel deň ,, D " - veľký zúčtovací deň 15.januára prišiel ku mne celý v hneve a mi vravel,že je uz konec,že budeme iba kamaratmi a nic viac. Snažila som sa mu to vysvetlit,že ma to veľmi mrzi a to vsetko ako som sa k nemu zachovala,a on vravel ze to je uz neskoro,ze som na to mala mysliet v tedy a nie teraz.I som mu priamo do oci povedala ze aj ked je medzi nami koniec,ze ho stale velmi milujem a nedokazem prestat,ze stale k nemu nieco citim viac a nedokazem nan zabudnut a a ni nechcem .
A tiež chcem aby mi odpustil za to všetko,že by sme to spolu skusili ešte raz,aby mi dal druhu sancu ,uz len z toho pohladu,ze ja ho este stale velmi milujem,a velmi mi chyba myslim naň kazdy den vo dne v noci ,kazdy deň nech robim cokolvek a nech som kdekolvek stale nanho myslim.
Nepíšem toto vsetko zo srandy ,ale myslim to naozaj úprimne vážne to čo som to tu napisala. Ja s nim kamoska nechcem byť ,ja chcem byt nieco viac ako predtym .Bo odkedy sme sa rozisli ,mi chyba coraz viac a viac,placem kvoli nemu,nemozem spavat,proste nic,nepiseme si ,nevolame ,nestretavame tak ako kedy si to bolo a to mi velmi chyba. Velmi mi chyba,a velmi sa kvoli tomu trapim ze uz nie sme spolu par ako kedysi sme boli a z toho som cela smutna a nestastna,a velmi ma to boli a ubija ma to strasne .
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Je možné,aby sa vrátil vzťah,ktorý skončil?

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak po prvé: na vzťah treba dvoch. Ak to on ukončil, ty s tým nič nespravíš.
Po druhé, to že prešiel mesiac a stále na neho myslíš je normálne, ja som po rozchode na ňu myslel 3 mesiace kým som sa s tým zmieril.

Osobne si nemyslím že po "pauze" môže vzťah fungovať. Nech si človek poriadne rozmyslí čo chce predtým, ako také zásadné rozhodnutie spraví. Ak sa dvaja rozídu, tak sa nemajú čo dávať zase do kopy. Tá jazva tam bude večne a to nie je dobré.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Je možné,aby sa vrátil vzťah,ktorý skončil?

Príspevok od používateľa uplink »

http://www.hojko.com/odpustit-zabudnut- ... 67481.html

Ako niekto na fóre spomenul, v jednej téme Ti je pritesno?
Zamknuté