Biele zuby

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Re: Biele zuby

Príspevok od používateľa pippo »

grim, chcem sa spytat, oplati sa to za tie peniaze? Ako si spokojny s vybielenim?,ohodnot napr. od 1 do 5 ako v skole :). Prestal si mat citlive zuby po case?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no s tým bielením som to flákal, ale trocha to vybielilo, rozhodne to ale nieje také, ako píšu...moja známka? 3
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

neviete kde dostat zubnu pastu pearl drops hollywood smile..bol som v 3 lekarnach v ke a nemaju
nasiel som ju tu ale postovne 9euri maju drahsie jak cela pasta - http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/204 ... smile-50ml
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

čaute, vidím že v poslednej dobe to tu chrlí osobnými skúsenosťami na kadejaké témy, viete mi napísať vaše skúsenosti s rôznymi trikmi ako na biele zuby? čo sa oplatí čo sa týka zubných pást alebo bieliace prúžky prípadne to také modré svetlo. dik
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kazde bielenie ktore aj realne biely, do ucitej miery poskodzuje sklovinu. A samozrejme to vydrzi iba urrcitu dobu a mozes to opakovat znovu. Ak si to chces urobit sam doma, tak bielacie pasiky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

fildinko napísal: 28 sep 2021, 18:47 čaute, vidím že v poslednej dobe to tu chrlí osobnými skúsenosťami na kadejaké témy, viete mi napísať vaše skúsenosti s rôznymi trikmi ako na biele zuby? čo sa oplatí čo sa týka zubných pást alebo bieliace prúžky prípadne to také modré svetlo. dik
Ja som skusal vela zubnych past, ale vysledok bol vzdy nijaky. To co nejake vysledky malo bola cierna pasta od Curapoxu ale to mozno jeden odtien ale fungovala.

Trochu moze pomoct aj dentalna hygiena, lebo sa daju dole nanosy plaku.
Ale ked chces realne bielnie, tak zabudni na tie somariny s modrym svetlom, alebo veci ako Dental broders (ci bielenie v kozmetickom salone), zubari na to dost nadavaju a funguje to len tak, ze ti to dehydratuje slovinu, takze nielenze sa farba po kratkom case vrati, este si si aj poskodil zuby.

Ked chces skutocne bielenie, tak len u dentalnej hygienicky alebo zubara. Pretoze ti aj skontrolju kazdy na prednych zuboch ci ine problemy, ktore sa mozu bielenim zhorsit.

Davno som na takom bol a vysledok bol fakt vidiet, vydrzal mi cez rok. Keby sa o zuby lepsie staram mal by vydrzat minimalne dva roky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

harrison314 napísal: 28 sep 2021, 23:12 Ja som skusal vela zubnych past, ale vysledok bol vzdy nijaky. To co nejake vysledky malo bola cierna pasta od Cuparpoxu ale to mozno jeden odtien ale fungovala.
myslel si Curaprox?
Clanok k teme
https://www.byrdie.com/best-whitening-t ... es-4582717

Ja som kedysi davno skusal takyto ten nastavec do ust do ktoreho sa dal peroxidovy gel a naozaj to zuby na urcitu dobu zjasnilo ale za cenu zvysenej citlivosti co bolo celkom neprijemne. Teraz ale existuju co som pozeral produkty ktore s peroxidom nepracuju ale nejakou inou latkou.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Myslle som konkretne tuto https://curaprox.sk/shop/zubna-pasta-black-is-white.

(Preklep som opravil.)
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Čo je podľa vás lepšie..Parodontax alebo Sensodyne...
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Striedanie. Minieš jednu. Otvoríš druhú. Nech si baktérie nezvyknú na jednu (resp. na jej zloženie).
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

OKi..dík.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Bokom - mne osobne škodia mentolové pasty (aj cigarety) - zakrátko(pár dní) sa mi zhorší prehĺtanie slín, vody.
Striedanie zubných pást odporúčajú mnohí a tak to je dobre.
Napísať odpoveď