BattleField 3
Re: BattleField 3
HC ma 60% hp. Ano vadi mi tam vela veci. Malo to byt pokracovanie dvojky a nie bad company + cod.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dobre dobre ale uz to preboha prestan tolko omielat, nikoho to tu nezaujima, do tejto temy prispievaju hlavne ludia ktorych hra bavi 
-
->slavo<-
Addict
Po poslednom update mi ide hra uplne skvelo a som rád ,že hru stále optimalizuju a nezabudaju ani na staré graficke karty .Konečne som si zahral aj velké mapy bez občasneho sekania na mojej dôchodkyni 8800GT

Lol, posledny patch bol tak pred 2 mesiacmi
A neviem preco by tu mali prispievat len ludia ktorych hra bavi. Ked ma hra nedostatky tak ich sem napisem a niekto kto si ju este nekupil a caka "true successor" k BF2 tak si ju aspon nekupi ked vie co vsetko tam je domrvene.
A neviem preco by tu mali prispievat len ludia ktorych hra bavi. Ked ma hra nedostatky tak ich sem napisem a niekto kto si ju este nekupil a caka "true successor" k BF2 tak si ju aspon nekupi ked vie co vsetko tam je domrvene.
-
xH4wK
Ach niekedy prajem haterom bf3 nech si zahraju BF2 vo verzii hned po vydani a par mesiacov po nom..
BF3 je gold oproti tomu ako to bolo s BF2.
Ale ludi co si to kupili to nema co zaujimat. Zaplatil som za to plnu sumu, tak som cakal ze tem chyby nebudu. Neni to ich prva hra, mali dat viacej penazi na vyvoj. Samozrejme takto to dopadne ked marketing stoji viac ako vyvoj.
Kedy to bude fixnute ? Ked vyjde Bad Company 3 ? Lebo vtedy uz aj kazdy zabudne ze nejaky BF3 vobec bol.
Kedy to bude fixnute ? Ked vyjde Bad Company 3 ? Lebo vtedy uz aj kazdy zabudne ze nejaky BF3 vobec bol.
V com je BF3 gold vs BF2 lol? V grafike mozno....a random deviation. Nic viac ma nenapadaxH4wK napísal:Ach niekedy prajem haterom bf3 nech si zahraju BF2 vo verzii hned po vydani a par mesiacov po nom..BF3 je gold oproti tomu ako to bolo s BF2.
Presne stale tie iste staznosti, kebyze sa to povie raz, ale nie uz sa to opakuje po neviem kolkaty krat... hru prezentujete ako keby to bol odpad a vobec si nezasluzila byt tam kde je, faktom ale ostava ze sa predalo viac ako 10 milionov kusov, v Europe je to top multiplayer hra, v sucasnej dobe v podstate nema ani konkurenta na urovni. Jedine co by som hre osobne vycital je ta uzasna ''destrukcia'', ktoru seriozne dosrali, oproti BC2, kde siel znicit v podstate kazdy barak a kazda konstrukcia tu sa da znicit tak bocne steny preddefinovanych budov a je ich sakramentsky malo a samozrejme bugy, ktorych s vydanim hry bolo viac, nez ako sme boli zvyknuti, tak ale ktora hra takto rozsiahlych map to nema? Napr. taky Skyrim aj ked je SP hra mi pripada ze je viac zabugovana nez BF3 a na nom chyby nevidite?
-
xH4wK
za prve nechapem ako mozte porovnavat BC2 s BF3 ohladom destrukcie, kedze v BF3 je podstatne viac objektov a je jasne ze vsetky sa znicit nemozu/nedaju.. ale dost ich proste znicit ide a drviva vacsina sa poskodit taktiez da.
za dalsie, vymenujte mi su supis chyb ktore vam tak moc vadia a ja vam vypisem desatnasobne viac este z cias bf2, a jednu ktora ostala od zaciatku do konca - hitreg, niekto mal reg niekto nie a tak pro teamy boli zlozene len z regerov, vdaka skvelemu netkodu.
v bf3 je netkod PODSTATNE lepsi a 'reg' ma kazdy, len treba vediet strielat.. pouzivat cover, suppres atd.
ja hram bf3 a nevadi mi tam viacmenej nic pretoze na vsetko sa da zvyknut a prisposobit sa, len treba chciet a nie len QQ.
edit: teda jedna vec mi chyba, battlerecorder.
za dalsie, vymenujte mi su supis chyb ktore vam tak moc vadia a ja vam vypisem desatnasobne viac este z cias bf2, a jednu ktora ostala od zaciatku do konca - hitreg, niekto mal reg niekto nie a tak pro teamy boli zlozene len z regerov, vdaka skvelemu netkodu.
v bf3 je netkod PODSTATNE lepsi a 'reg' ma kazdy, len treba vediet strielat.. pouzivat cover, suppres atd.
ja hram bf3 a nevadi mi tam viacmenej nic pretoze na vsetko sa da zvyknut a prisposobit sa, len treba chciet a nie len QQ.
z toho isteho dovodu ako ked sa porovnava napr. hratelnostna stranka BF3 vs BF2, predsa porovnavam predchodcu BF3 t.j. BC2, co je na tom cudne? A ano je tam viac objektov a celkovo tie mapy posobia ''plnsie'' oproti BC2, ale ved v tom je vyvoj nie? To co bolo pred dvoma rokmi nemozne alebo aspon tazko dosiahnutelne sa da teraz ovela lahsie zrealizovat a toho by si mali byt vedomi aj DICE. Proste ta destrukcia z BC2 mi pripadala o dost viac prakticky vyuzivana ako je to teraz z BF3, dalo sa tam pekne s tym pohrat, taktizovat, destruction v BF3 mi pripada len ako keby tam bola, pretoze tam musi byt, na ''okrasu''.za prve nechapem ako mozte porovnavat BC2 s BF3 ohladom destrukcie
Zas nechapem naco to stale porovnavas s BF2. Ta hra vysla v roku 2005. BF3 mal omnoho vacsi rozpocet. V roku 2011 uz je neakceptovatelne aby nejaka AAA hra mala tolko chyb pri vydani. Mna nezaujima kolko chyb mal BF2. DICE sa malo poucit z vlastnych chyb. Ked vedeli ze to nestihnu vydat v normalnom stave, tak to mali odlozit (ups, nemozne kvoli MW3) alebo si mali najat viacej ludi na vyvoj.xH4wK napísal:za prve nechapem ako mozte porovnavat BC2 s BF3 ohladom destrukcie, kedze v BF3 je podstatne viac objektov a je jasne ze vsetky sa znicit nemozu/nedaju.. ale dost ich proste znicit ide a drviva vacsina sa poskodit taktiez da.
-
xH4wK
Nikto vas nenutil kupovat to hned po vydani.
Kludne ste si mohli pockat na par patchov kym to vyladia a kupit neskor.
Vy ste si zvolili to kupit hned s tym, ze ako pri kazdom BF to nebude na zaciatku dokonale..
Nebavi ? Vadi ? Odlozte si BF3 na par mesiacov a nehrajte, tvarte sa ako keby to este vydane nebolo a potom sa k tomu vratte, ale preco teraz ovplyvnovat ostatnych a pisat nezmysly na fora, just trollin' ?
Vy ste si zvolili to kupit hned s tym, ze ako pri kazdom BF to nebude na zaciatku dokonale..
Nebavi ? Vadi ? Odlozte si BF3 na par mesiacov a nehrajte, tvarte sa ako keby to este vydane nebolo a potom sa k tomu vratte, ale preco teraz ovplyvnovat ostatnych a pisat nezmysly na fora, just trollin' ?
hawk: napis mi v com je BF3 gold oproti BF2. Ja osobne som to sem uz pisal kolko veci mi tam chyba z BF2 no tak cakam co je v BF3 gold. Par stranok dozadu bol ten "flame". Nikto nas nenutil kupovat po vydani ano...ale ked nieco vychadza tak cakam ze to bude aspon bez "major" bugov a nie cakat este rok na dokoncenu hru. Je rok 2012 a taka velka firma ako EA/DICE hadam vie a ma prostriedky ako urobit hru aby netrpela rovnakymi chybami ako kazda BF hra pri vydani... napr chybajuci ping... v kazdej hre to skoro museli pridavat na ziadost hracov... to sa nepoucili ze to tam proste patri? A ani teraz to proste neni dorobene, neukazuje to tvoj.
Obhajovat hru a vobec cokolvek stylom = nepaci, nehraj, nepouzivaj je detinske. Som zaplatil plnu cenu. Ked je to nedorobeny produkt a treba 50 patchov tak preco som nezaplatil len polovicu 25€ a druhu zaplatim jak to dokoncia?
K destrukcii: co ma pocet objektov spolocne s neznicitelnymi plotmi/blokmi? Preco nemozem prestrelit cez mriezku a zabit nepriatela? Preco je nepriestrelna? Preco mozem znicit niektore steny a ine(rovnake) su neznicitelne. Jasne...server by to nezvladol
korag: BF3 nieje pokracovatel BC2...mal to byt pokracovatel BF2 lenze ani to nieje. Aj BC2 malo menej chyb v dobe vydania ako tento bug fest + oslepujuce slnko.
ked sa chcete hrat pesnicku ze haters gonna hate tak defenders gonna defend....nehatujem tu hru len ukazujem velke nedostatky a mindfuck veci co su uplne odveci(auto spotting je uz moc).
Tak si to zhrnme:
pokracovatel BF2 - BF3:
hmm vlastne tam nieje nic z BF2 ked nepocitam vozidla, 64 slotov co nieje nic prevratne z featur BF2.
kde je battlerecorder, kde je com rose(nemyslim ten nefunkcny piece of shyt co tam je teraz), kde je commander, kde su squad leader rozkazy, kde je ......
nikde to nieje. ano true successor k BF2. presne. len neviem v com, v mene mozno.
Obhajovat hru a vobec cokolvek stylom = nepaci, nehraj, nepouzivaj je detinske. Som zaplatil plnu cenu. Ked je to nedorobeny produkt a treba 50 patchov tak preco som nezaplatil len polovicu 25€ a druhu zaplatim jak to dokoncia?
K destrukcii: co ma pocet objektov spolocne s neznicitelnymi plotmi/blokmi? Preco nemozem prestrelit cez mriezku a zabit nepriatela? Preco je nepriestrelna? Preco mozem znicit niektore steny a ine(rovnake) su neznicitelne. Jasne...server by to nezvladol
korag: BF3 nieje pokracovatel BC2...mal to byt pokracovatel BF2 lenze ani to nieje. Aj BC2 malo menej chyb v dobe vydania ako tento bug fest + oslepujuce slnko.
ked sa chcete hrat pesnicku ze haters gonna hate tak defenders gonna defend....nehatujem tu hru len ukazujem velke nedostatky a mindfuck veci co su uplne odveci(auto spotting je uz moc).
Tak si to zhrnme:
pokracovatel BF2 - BF3:
hmm vlastne tam nieje nic z BF2 ked nepocitam vozidla, 64 slotov co nieje nic prevratne z featur BF2.
kde je battlerecorder, kde je com rose(nemyslim ten nefunkcny piece of shyt co tam je teraz), kde je commander, kde su squad leader rozkazy, kde je ......
nikde to nieje. ano true successor k BF2. presne. len neviem v com, v mene mozno.
-
xH4wK
.
xH4wK napísal:Nikto vas nenutil kupovat to hned po vydani.
-
hojko
Site Admin
Hadam prvykrat suhlasim s Hawkom, kedze ma uplne pravdu. Pamatam si este BF1942, to bolo tusim v roku 2001 alebo 2002, ked vysla hra. Ked sa hra dostala ku mne, tak uz boli na CD2 medzi crackom aj tri patche, ktore riesili neskutocne mnozstvo problemov. Tak isto to bolo aj s BF2, vsak Hawk si spomina, ze sme spolu hravali na serveroch Antiku, hraval aj Mystique a fakticky az patch 1.61b bol ten, ktory to dotiahol do finalnej hratelnej polohy, pretoze predtym bolo tiez mnoho problemov. Ak to bolo s Bad Company 2 neviem povedat, preto som si hru kupil len toto leto ked bola v akcii a vela som si nezahral, navyse to bolo dost dlho po vydani hry a uz tam chyby neboli alebo som ich nespozoroval. To, ze BF3 presiel beta testom je velke plus, pretoze sa velmi vela veci doladili, ale ten test nebol dostatocny. Navyse sa testovala len jedna mapa a tak je logicke, ze chyby v ostatnym mapach su, budu a este potrva urcity cas, kym sa to doladi. Aj ine hry sprevadzaju problemy a vyladovanie, co je vsak horsie, pri BF3 treba vyhoviet kazdemu z toho velkeho poctu hracov a rozdielnosti v hardware, hra vyuziva vsetky hluposti, ktore dnes ponuka vykonny hardware, trebalo cakat na ovladace ATI aj nVidia, kym doladia urcite veci... Verim, ze ked si o pol roka zapneme BF3, tak budu dalsie dva patche na svete, ktore opravia velke mnozstvo toho co ludom vadi a hra bude hratelna. Aj tak sa vsak najdu ludia, ktori si stale nieco najdu a budu citit frustraciu z hry.
-
Michaelo
Hardcore addict
Poviem to asi takto:
Áno. Každá hra má chyby no už bolo BF 1942, BF2, BF BC2. Všade mali problémy z ktorých sa už sakra mohli poučiť a spraviť toto poriadne (chyby by boli ale nemuselo by ich byť ako číňanov). Hru mám rád no tie chyby ma naozaj štvú a viac ako nejakú hodinu to hrať nevydržím.
Tiež verím že väčšinu opravia ale predsa len 1 rok po vydaní hry? To je dosť neskoro a ani tých pár vecí v preorder verzii mi ten rok nevynahradí.
Ak by v reklamách a ich vyhláseniach povedali čestne: "Hra bude mať milión bugov lebo nestíhame a neskôr to vydať nemôžme kvôli CoD MW3." namiesto "Toto bude pravý a úspešný nástupca BF2 ktorý si zamilujete a užijete od prvej chvíle." tak by som nič nepovedal (možno áno ale vedel by som že aspoň neklamali a nedali na reklamu viac ako na vývoj hry).
Áno. Každá hra má chyby no už bolo BF 1942, BF2, BF BC2. Všade mali problémy z ktorých sa už sakra mohli poučiť a spraviť toto poriadne (chyby by boli ale nemuselo by ich byť ako číňanov). Hru mám rád no tie chyby ma naozaj štvú a viac ako nejakú hodinu to hrať nevydržím.
Tiež verím že väčšinu opravia ale predsa len 1 rok po vydaní hry? To je dosť neskoro a ani tých pár vecí v preorder verzii mi ten rok nevynahradí.
Ak by v reklamách a ich vyhláseniach povedali čestne: "Hra bude mať milión bugov lebo nestíhame a neskôr to vydať nemôžme kvôli CoD MW3." namiesto "Toto bude pravý a úspešný nástupca BF2 ktorý si zamilujete a užijete od prvej chvíle." tak by som nič nepovedal (možno áno ale vedel by som že aspoň neklamali a nedali na reklamu viac ako na vývoj hry).
-
xH4wK
Ale Michaelo tie svoje tvrdenia snad ani nemyslis vazne, precitaj si to po sebe o par rokov.. ja som si po sebe uz par postov precital a clovek ma na to hned iny pohlad, aj ked je uz neskoro.
GL
GL
-
Michaelo
Hardcore addict
Uvidime o par rokov
Momentalne si za tym stojim.
Vazne ta hra ma viac bugov ako je cinanov. Aj veci z BF2 v nej chybaju. Podla mna to pokazili. Aj ta destrukcia je hrozna. Dokonca ani blby strom neznicim AAckom ale musim na to zobrat tank.
Vazne ta hra ma viac bugov ako je cinanov. Aj veci z BF2 v nej chybaju. Podla mna to pokazili. Aj ta destrukcia je hrozna. Dokonca ani blby strom neznicim AAckom ale musim na to zobrat tank.
Ked uz sme pri hateovani. Tak kde do frasa trci battlelog pre mobilne zariadenia ? Jednoducha aplikacia na prezeranie statistik a nedokazu to vydat.
-
Michaelo
Hardcore addict
Uz to par ludi spravilo
Ziaden nie je oficialny bohuzial.