quasimoto napísal:nechce ist niekto z KE autom? mam 2 listky na novinarsky den, ale cesta vlakom je zlozita lebo priame spojenie nie je a za 1 den sa to neda velmi stihnut
Da sa dohodnut...len nepoznam cestu! ale sla by som hned.kedy ze je ten novinarsky den? mozem vziat aj viacerych (pokial autak bude slapat ako sa patri).
haliegro napísal:Da sa dohodnut...len nepoznam cestu! ale sla by som hned.kedy ze je ten novinarsky den? mozem vziat aj viacerych (pokial autak bude slapat ako sa patri).
napis mi na ICQ 291-318-328 a mozme sa dohodnut. novinarsky je v stredu 28.9
Ved vstupne je 50,- alebo 100,- tak co, nezaplatis kazdy den? Les ved ty zarabas v USA ine prachy, ty by si sa nad takymi polozkami nemal ani pozastavovat...
Retsko napísal:Ved vstupne je 50,- alebo 100,- tak co, nezaplatis kazdy den? Les ved ty zarabas v USA ine prachy, ty by si sa nad takymi polozkami nemal ani pozastavovat...
Preco myslis? Poznam jedneho milionara, ktory si kupuje tesco ponozky a vsetko az po zlavach, lebo nechce minat... Netvrdim, ze ja taky som, len si to zober aj z inej strany, ze nie kazdy kto zaraba "viacej" je aj velky minac penazi...
Les: tak je to skoro pravidlom... A ten kto ma miliony na konte a kupuje si tesco ponozky je chory clovek, ktoreho ovladli peniaze a je na nich zavisly... Chce len hrabat a hrabat a hrabat... Na tomto cloveku nevidim nic co by som mal obdivovat... To je akoby som mal sice miliony na konte, ale chodil by som na skode stodvacine lebo ved aj nove auto sa raz znici a stareho nie je skoda, lebo naco sa budem vozit v peknom novom aute, ked ma moze odviest aj 120,...
Retsko napísal:Les: tak je to skoro pravidlom... A ten kto ma miliony na konte a kupuje si tesco ponozky je chory clovek, ktoreho ovladli peniaze a je na nich zavisly... Chce len hrabat a hrabat a hrabat... Na tomto cloveku nevidim nic co by som mal obdivovat... To je akoby som mal sice miliony na konte, ale chodil by som na skode stodvacine lebo ved aj nove auto sa raz znici a stareho nie je skoda, lebo naco sa budem vozit v peknom novom aute, ked ma moze odviest aj 120,...
Ano ja suhlasim. Je to choroba, ale ten clovek za to nemoze, je z tych penazi uz zblbnuty a boji sa, ze ich strati... Moj pripad to nastastie nieje