ZTE Blade
ZTE Blade
Zdravím rozhodol som sa že si na onedlho kúpim nový mobil .Mojím favoritom je zatiaľ ZTE Blade - http://nikita.sk/zte-blade.html .
Pre mňa je to ideálny mobil hlavne kvôli veľkosti displeja.(3,5p) Je ešte nejaký mobil s takou veľkou obrazovkou v tejto cenovej kategorii ,ktorí by bol lepší ?Ďakujem za pomoc k+.
Pre mňa je to ideálny mobil hlavne kvôli veľkosti displeja.(3,5p) Je ešte nejaký mobil s takou veľkou obrazovkou v tejto cenovej kategorii ,ktorí by bol lepší ?Ďakujem za pomoc k+.
Re: ZTE Blade
Ja ho mam uz pol roka a zatial som mobil s podobnym pomerom cena/vykon nenasiel. V rovnakej cenovej kategorii uz vobec nie. Neviem ako u inych telefonov, ale pre Blade existuje dost vela custom ROM, ja momentalne pouzivam tuto: http://android.modaco.com/topic/347215- ... droid-235/
Je to uz android 2.3, vyzera lepsie ako Orangeacky 2.1 a aj telefon mi potom pripada sviznejsi. Na tom fore je uz aj Android 4 ROM, ale zatial je to dost nevyladene.
Co sa tyka spracovania, tak nemam ziadne vyhrady, iba fotak sa mi zda trochu slabsi a nema blesk/svetlo, ale to mi nastastie netreba. Vadil mi iba Android 2.1, ale to sa vyriesilo rootom a preinstalovanim 2 dni po kupe
Je to uz android 2.3, vyzera lepsie ako Orangeacky 2.1 a aj telefon mi potom pripada sviznejsi. Na tom fore je uz aj Android 4 ROM, ale zatial je to dost nevyladene.
Co sa tyka spracovania, tak nemam ziadne vyhrady, iba fotak sa mi zda trochu slabsi a nema blesk/svetlo, ale to mi nastastie netreba. Vadil mi iba Android 2.1, ale to sa vyriesilo rootom a preinstalovanim 2 dni po kupe
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jo, naj volba v tej cenovej kategorii
Ďakujem za info GothaR presne také niečo som chcel počuť
.A to s tím foťákom som si vedomi že to nieje nič moc ,ale naštastie tiež vôbec nefotím takže mi to je jedno.A ešte mohol by si mi vysvetliť ako je to s tím ROM ?Je to niečo ako update na nošiu verziu firmwaru ?
-
guess.whoo
Redeemer
ano ale nie oficialnou cestou, cize je tam riziko straty zaruky
takže to nefunguje tak ako keď vyjde nová verzia softwaru , že ti príde na mobil upozornenie že je dostupný nový software a či ho chceš stiahnuť ?(napríklad otcova N8-čka keď vyšla Belle)
EDIT : GothaR - ako prehráva hudbu ? Hrá hlasno ? Lebo na nete som sa ohladom prehrávania hudby dozvedel iba to že sa vyrovná kvalitou Xperii x10 ...
EDIT : GothaR - ako prehráva hudbu ? Hrá hlasno ? Lebo na nete som sa ohladom prehrávania hudby dozvedel iba to že sa vyrovná kvalitou Xperii x10 ...
No co sa tyka hudby, tak hra primerane, napriklad ked sedim v autobuse vzadu, kde je vacsi hluk motora, tak by som uvital trochu vyssiu hlasitost, ale inak mi to staci. Ak zapojim Koss Porta Pro, tak hraju trochu hlasnejsie, ale s nimi von nechodim. Zvuk je taky isty ako z PC. Mam pocit, ze moj stary mp3 prehravac Creative hral trochu hlasnejsie, ale nie o vela, no je to samozrejme individualne. Faktom ale je, ze pri pohybe vonku je pre mna postacujuca hlasitost kdesi za 3/4 stupnice, ale to je uz uroven kedy su prehlusene vsetky bezne okolite zvuky.
PS: tu je navod na root telefonu pekne krok za krokom: http://sanfranciscoandroid.co.uk/androi ... ra-u-v880/
PS: tu je navod na root telefonu pekne krok za krokom: http://sanfranciscoandroid.co.uk/androi ... ra-u-v880/
-
guess.whoo
Redeemer
ano pride ti aktualizacia priamo na mobil..gothar pisal o custom rom,cize trosku upravenych a zvacsa lepsich romiek
Som už síce rozhodnutý že ho beriem ale aj tak sa spýtam ešte dve veci : 1. ako je na tom s prehrávaním HD videí? Nesekajú ?Dokáže to prehrať aj FullHD ?
2. Gothar - ako často ho musíš nabíjať ? Lebo na nete som už viackrát čítal že sa strašne rýchlo vybíja.
Vraj sa to po update na novú verziu zlepší.
2. Gothar - ako často ho musíš nabíjať ? Lebo na nete som už viackrát čítal že sa strašne rýchlo vybíja.
Vraj sa to po update na novú verziu zlepší.
-
guess.whoo
Redeemer
s tymi videami nepocitaj vobec
1. HD videa som neskusal, ale podla mna ich nezvladne. Skusal som normalny 700 MB divx a vyzeralo to, ze ide o najvyssie rozlisenie ake zvlada, ale to som mal este Android 2.2, no podla mna sa to 2.3kou velmi nezlepsi. Tou hranicou myslim to, ze prehravanie sa pri "miznuti" rozhrania prehravaca trochu spomalilo, ak som nic neprepinal a nechal video prehravat, tak nebol problem.
2. Nabijam ho kazde 2 dni, ale zvladol by aj 3, no s malou rezervou. Cely den su zapnute data cez GSM, ale velmi nevolam, len par minut denne. Skor pocuvam hudbu (1.5h) a popritom obcas internet cez aplikaciu Slovensko spravy, ktora je pre baterku setrnejsia ako browser.
2. Nabijam ho kazde 2 dni, ale zvladol by aj 3, no s malou rezervou. Cely den su zapnute data cez GSM, ale velmi nevolam, len par minut denne. Skor pocuvam hudbu (1.5h) a popritom obcas internet cez aplikaciu Slovensko spravy, ktora je pre baterku setrnejsia ako browser.
Dobre dik za pomoc obom.Hádam videá vo veľkosti 480x800px ako je aj jeho obrazovka bude zvládať.Nemusia byť vo väčšiom ako je jeho obrazovka keď nebudú rozmazané.A tú batériu tiež dáko prežijem.Obaja máte k+.
Mobil mam asi mesiac, kupovany z orange-u, no to vobec nevadi, pretoze hned ako som ho dostal som ho rootol, flashol na GEN2, a dal tam Elitemovil Blade_Rom 2.3.4, je to samozrejme slovenska romka. Android 2.3.4 Gingerbread podporuje kopirovanie aplikacii na SD kartu co stale vyuzivam, je to dobra vec.
Overclock na 672Mhz. Romka je svizna, vydrz baterie je podla mna vyborna, no zalezi co robis. S hudbou a videami som spokojny, na toto nie som extra narocny. Fotak popisali vyssie, no ja ho moc casto nepouzivam, ucel splni - odfoti co potrebujem. Displej je uzasny, no aj ked na slnku to je horsie.
Celkovo som spokojny, mozem odporucit ak nechces ist do vyssej cenovej kategorie.
Kód: Vybrať všetko
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=213&t=13449Celkovo som spokojny, mozem odporucit ak nechces ist do vyssej cenovej kategorie.