Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....

Príspevok od používateľa beardie »

S nami sa vďaka školeniam vo Finančnej akadémii E&S stanete vysokokvalifikovanými poradcami. Na našich jedinečných seminároch pre vedúcich pracovníkov sa krok za krokom naučíte posúvať vlastné hranice, aby ste neustále dosahovali špičkové výkony.
http://www.es-investments.com/sk/
fak jea

musim ta sklamat, toto forum je uz voci financnym spekulantom imunne, skus inde
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariolyon »

mariolyon napísal: Prezradím kto konkrétne vám dá najvätší výnos, ale ako môžeš tvrdit " pri riziku bližiacom sa k nule a vysokej likvidite" odkial vieš aké je riziko a či vôbec je nejaké riziko . Odkial vieš o likvidite ( MIMOCHODOM nepoznám výraz vysoká likvidita) môžeš mi to vysvetlit. Ja osobne poznám výras okamžitá- alebo- rýchla likvidita.

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 18:33)

Prezradím kto konkrétne vám dá najvätší výnos, ale ako môžeš tvrdit " pri riziku bližiacom sa k nule a vysokej likvidite" odkial vieš aké je riziko a či vôbec je nejaké riziko . Odkial vieš o likvidite ( MIMOCHODOM nepoznám výraz vysoká likvidita) môžeš mi to vysvetlit. Ja osobne poznám výras okamžitá- alebo- rýchla likvidita.[/quotehttp://www.es-investments.com/sk/
Len na porovnanie.
VUB TERM. VKLAD 4 ROKY 3,80%
DEXIA TERM. VKLAD 3 ROKY 3,70 - 4,20%
ZUNO 2,65%
SL. SP. 2,50%
CSOB STAV. SPORENIE Z ROČNÉHO VKL. 10,00%
--------------------------------------------------------------------------------------------------
UNI CREDIT TERM. VKLAD 1 ROK 3,30%
POŠTOVÁ BANKA TER. VKLAD 1 ROK 2,70%
TATRA BANKA TERM. VKLAD 1 ROK 2,60%
PRIVAT BANKA FIX KONTO 1 ROK 2,30%
PRIVAT BANKA PROFIT KONTO 1 ROK 2,30%
MBANK MVKLAD 1 ROK 2,20%
VÚB TERM. VKLAD 1 ROK 2,00%
SL. SP. TERM. VKLAD 1 ROK 1,20%
ČSOB TERM. VKLAD 1 ROK 1,00%

Kto dá viac ako 7% p.a.

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 18:57)
Bobr napísal:" či vôbec je nejaké riziko "

a ty si odkial ??? Riziko je vzdy, nerozumiem tejto teme a neviem preco zmizol moj prispevok ktory bol v nej ako druhy?!
A likvidita je pomerovym ukazovatelom, takze ano moze byt aj vysoka.

:smt098
áno súhlasím ale iba pri jednorázovej investícii, to je riziko a velmi vysoké. ale ja celý čas hovorím o tvorbe majetku , o zloženom úroku ktorý používa 10% bohatých ludí. o nulovom riziku.

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 19:09)
Curuj napísal: a kto tých 70€ zaplatí?
Ako kto tých 70 e zaplatí , ved to je zisk, ktorý vyplatí spoločnost ktorá spravuje fond. Ty si ešte nikdy nemal svoje peniaze v banke. ked si mal výnos 10% kto ti ich vyplatil no predsa banka.
beardie
Redeemer
Redeemer

ako tych 70 euro ta vasa firma zarobi?
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal: http://www.es-investments.com/sk/
fak jea

musim ta sklamat, toto forum je uz voci financnym spekulantom imunne, skus inde
ha. musím ta sklamat. toto vôbec nieje žiadna finančná špekulácia. Vidím že si úplne vedla, tý vôbec nemáš ani páru čo to je " majetkový účet " . veríš že existuje firma ktorá tento rok 2012 bude mat zisk.
beardie
Redeemer
Redeemer

ak mala byt ta tvoja posledna oznamovacia veta opytovacou, tak ano verim
preto mi povedz, ako ta vasa firma produkuje zisk
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

marylion: skús odpovedať len na to, na čo sa ťa tu ľudia pýtali. Neobkecávaj tie otázky žvástami, ktoré nás nezaujímajú.
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:ak mala byt ta tvoja posledna oznamovacia veta opytovacou, tak ano verim
preto mi povedz, ako ta vasa firma produkuje zisk
Používaš skype ak áno tak môžeme sa o tom porozprávat viac

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 19:33)
Lubenečko napísal:marylion: skús odpovedať len na to, na čo sa ťa tu ľudia pýtali. Neobkecávaj tie otázky žvástami, ktoré nás nezaujímajú.
ak si čítal pozorne, zdôrazňujem pozorne, tak toto by si nenapísal. máš k dispozícii link, tak sa pozri a potom reaguj. a ak ta zaujíma niečo konkrétne tak sa opýtaj ak nie tak čau.
beardie
Redeemer
Redeemer

mariolyon napísal:Používaš skype ak áno tak môžeme sa o tom porozprávat viac
ak chces zakaznikov, tak to napis verejne
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

mariolyon napísal: Používaš skype ak áno tak môžeme sa o tom porozprávat viac
Mna to zaujima tiez. Takze cakam odpoved na otazku, ktoru napisal beardie. :twisted:
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:ak chces zakaznikov, tak to napis verejne
ja som iba vyhlásil to čo robím, z čoho mám radost, teší ma že svojou radou urobím štastných iných, tých čo chcú niečo mat. Kto sa vela pýta vela sa dozvie , vela má, a velá získa pre seba. Tak ako mám ja. NEVIDÍM nič zlé natom že otom hovorím. AK sa hambíš otvorene na fore opýtat sa áno mám záujem o investovanie, zaujíma ma čo všetko viete poradit ako môžem využit vaše poradenstvo.
Hovorí sa a nie nadarmo, " kto sa hanbí má prázdne gamby ". Tak ak sa nehambíš tak sa opýtaj. A ak sa hambíš tak sa dalej nepýtaj nieje to pre teba. O.K.
beardie
Redeemer
Redeemer

mozno zaujem mam, ale od teda zase len zvasty, takze este raz: akym sposobom dosahuje vasa firma zisk?
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:mozno zaujem mam, ale od teda zase len zvasty, takze este raz: akym sposobom dosahuje vasa firma zisk?
Tak dobre. Nepochybujem o tom že poznáš firmy ako napr. Mercedes,Aegon,Boss,BNP PARIBAS,Rolex, sú to firmy skutočne velké , známe, a hlavne prosperujúce a tvoriace zisky. My s takýmito spoločnostami spolupracujeme a mnoho iných ktoré môžeš poznat a nemusíš . Nič ti to nehovorí aj mne niektoré na začiatku neboli vôbec známe. Dám ti teras jeden link a prejdi ho pozorne . Nájdeš tam fondy kde sú dosahované výsledky od založenia fondu. Napr. fond ktorý vyprodukoval mínus - 7%
ale tiež +65%
alebo + 370%, alebo dokonca + 450% a tiež + 600%
Ked to uvidíš budeš to chciet o tom nepochybujem. Práve dnes máme doma rodinnú oslavu, tak dúfam že chápeš ale dnes už nebudem sediet za počítačom. Potom až zajtra, dobre.

http://www.franklintempleton.sk/sk_SK/advisor/home.page
beardie
Redeemer
Redeemer

mariolyon napísal:o zloženom úroku ktorý používa 10% bohatých ludí. o nulovom riziku.
http://www.franklintempleton.sk/sk_SK/advisor/home.page napísal:S investíciou sú spojené riziká, hodnota investície môže klesat alebo rást a investori by si mali uvedomit, že nemusia dostat spät plnú sumu, ktorú investovali
tak ako, je tam riziko alebo nie je? vies zarucit, ze kazdy bude mat zisk vzdy 7 %?

okrem toho, vcera si posielal link na stranku http://www.es-investments.com/sk/, preco teraz posielas na nejaku uplne inu?

cau zajtra
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

a vstupny poplatok je kolko 3.500e? :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...spomínam si na jednu spoločnosť, ktorá tiež produkovala istý zisk...volala sa tuším BMG invest...a že to bol slušný zisk...pre jej majiteľov...takže nieje v dnešnej dobe možné garantovať 7% zisk každému...ak ma život niečomu naučil, tak tomu, že ak niečo znie až príliš dobre, aby to bola pravda, tak to asi pravda nebude...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

dobre ja zacnem celkom z opacneho sudka ,vety aj vyjadrovanie mas na urovni jehovistu ,na kazdu normalnu otazku odpovedas nechutne zvasty,vety ktore dokazes na svet vyplut su vopred naucene oblbovaky na ludi ,pretoze neni nahoda ze vacsina debilkov ako ty ktorych fakt nemusim pozuviaju presne rovnake postupy komunikacie ,nie neboj niesom robotnik ani nic ine ,presne viem o co v tychto pseudo firmach ide a aky trapkovia a luuzri sa tam zdrziavaju ,povacsinou su medzi vami ludia ktory nedokazali najt pracu nikde v normalnych firmach a preto sa pokusaju prerazit na tejto trafenej urovni . gratulujem ,jedinou temou si sa tu zhovadil a uz len cakam kedy bude tvoje konto bloknute ,pretoze tie zvasty podla mna casom niekomu z vedenia zacnu aj vadit :smt006
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

dalsi z firmy podobnej partners group, OVB, .... vymlete mozgy poniektori ... idete presviedcat ludi ako zarobite majetok a podobne zvasty ...
prezrat mi prosim ako dlho robis v danej spolocnosti, kolko mas rokov, a co ti povedali ze aku mas pracovnu poziciu ? manazer ? :D prosim uz dost lebo puknem od smiechu ...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Stále ma udivuje, že má chuť odpovedať (aj keď mimo našich otázok) .. Ja na jeho mieste by som to tu už zabalil :lol:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

neviem preco vas udivuje e vam stale odpoveda ... vo firme mu povedali ze dokaze presvedcit kazdeho len treba davat spravne argumenty ... jeho k tomu vedie vidina penazi ...
totiz cim viac ludi ziska tym viac zarobi ...
on vam napr ponukne ze ste v zlej zdravotnej poistovni (vseobecnej napr) a mali by ste prejst do ine poistovne napr union on z toho bude mat proviziu napr 20 eur ak ziska dalsich 9tich dostane 200 eur celkovo a vlastne za nic ....
jediny problem je ze to uz robi skoro kazdy a dokazu im dost pomotat hlavu a potom ponukaju same hluposti a dokonca im este aj veria ...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na trenovani tychto cvicenych opic sa podielaju aj psychologovia, ktori ucia finty ako zlomit cloveka. Autor temy taketo skolenie zjavne nema a tak moc ludi neukeca.
Napísať odpoveď