mariolyon napísal:
Prezradím kto konkrétne vám dá najvätší výnos, ale ako môžeš tvrdit " pri riziku bližiacom sa k nule a vysokej likvidite" odkial vieš aké je riziko a či vôbec je nejaké riziko . Odkial vieš o likvidite ( MIMOCHODOM nepoznám výraz vysoká likvidita) môžeš mi to vysvetlit. Ja osobne poznám výras okamžitá- alebo- rýchla likvidita.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 18:33)
Prezradím kto konkrétne vám dá najvätší výnos, ale ako môžeš tvrdit " pri riziku bližiacom sa k nule a vysokej likvidite" odkial vieš aké je riziko a či vôbec je nejaké riziko . Odkial vieš o likvidite ( MIMOCHODOM nepoznám výraz vysoká likvidita) môžeš mi to vysvetlit. Ja osobne poznám výras okamžitá- alebo- rýchla likvidita.[/quotehttp://
www.es-investments.com/sk/
Len na porovnanie.
VUB TERM. VKLAD 4 ROKY 3,80%
DEXIA TERM. VKLAD 3 ROKY 3,70 - 4,20%
ZUNO 2,65%
SL. SP. 2,50%
CSOB STAV. SPORENIE Z ROČNÉHO VKL. 10,00%
--------------------------------------------------------------------------------------------------
UNI CREDIT TERM. VKLAD 1 ROK 3,30%
POŠTOVÁ BANKA TER. VKLAD 1 ROK 2,70%
TATRA BANKA TERM. VKLAD 1 ROK 2,60%
PRIVAT BANKA FIX KONTO 1 ROK 2,30%
PRIVAT BANKA PROFIT KONTO 1 ROK 2,30%
MBANK MVKLAD 1 ROK 2,20%
VÚB TERM. VKLAD 1 ROK 2,00%
SL. SP. TERM. VKLAD 1 ROK 1,20%
ČSOB TERM. VKLAD 1 ROK 1,00%
Kto dá viac ako 7% p.a.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 18:57)
Bobr napísal:" či vôbec je nejaké riziko "
a ty si odkial ??? Riziko je vzdy, nerozumiem tejto teme a neviem preco zmizol moj prispevok ktory bol v nej ako druhy?!
A likvidita je pomerovym ukazovatelom, takze ano moze byt aj vysoka.

áno súhlasím ale iba pri jednorázovej investícii, to je riziko a velmi vysoké. ale ja celý čas hovorím o tvorbe majetku , o zloženom úroku ktorý používa 10% bohatých ludí. o nulovom riziku.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 19:09)
Curuj napísal: a kto tých 70€ zaplatí?
Ako kto tých 70 e zaplatí , ved to je zisk, ktorý vyplatí spoločnost ktorá spravuje fond. Ty si ešte nikdy nemal svoje peniaze v banke. ked si mal výnos 10% kto ti ich vyplatil no predsa banka.