prosím poradili by ste mi čo mám urobiť? mám chuť si zas zahrať NFS2 ale keď spustím napíše mi toto: Sorry, the file glide2x.dll must by installed for need for speed II SE for 3 Dfx to run. Please refer to the manual or reference card. keď som našiel o tom niečo na googli bolo tam že to môzem urobiť cez dgvoodoo či čo tak som to skúsil ale po minúte mi hra sekla a musel som reštartovať PC. Mám W7 32bit
grafika: HD 6770
procesor: AMD x4...
ďakujem tomu čo mi poradí
Need for Speed 2 problem
Re: Need for Speed 2 problem
Reinštaluj windows alebo stiahni toto http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?glide2x a vlož to do systémového súbora vo windows. Mne to vždy pomohlo
stále to nejde... teraz nabehne čierna obrazovka ale hra nie. Skúšal som stiahnuť lebo som si myslel že mam poškodené CD ale stale toto iste
Zmen v nastaveniach graficku kartu na Direct 3D ak sa da, pretoze 3Dfx su karty ktore sa uz davno nepouzivaju a nie som si isty, ci su hryv mode pre 3Dfx kompatibilne so sucasnymi kartami.
kde to mám zmeniť? som to hľadal v ovladačoch grafickej karty ale tam nic take nebolo aj v dxdiag a tam bolo ze zrychlenie direct3d: zapnuté