The Darkness II

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

The Darkness II

Príspevok od používateľa rochedo »

O par dni nam vychadza tato zaujimava hra a zatial som nenasiel zalozenu temu. Prva cast vysla len na konzoly. Doteraz to je jedna z najlepsich strielaciek co som hral na X360. Povodna hra mala jedinecny styl a perfektnu temnu atmosferu. Jedna z najbrutalnejsich hier ktore som mal moznost hrat.

Dvojka sa pokusi tazit z uspechu jednotky. Na starosti ju vsak malo uz ine studio. Hra dostala novy engine, cela hra je teraz v komiksovom - kreslenom style co mi velmi nesedi. Hl. postavu tiez dabuje iny herec. A kludne sa mozte vrhnut na hru aj ked ste nehrali jednotku. Kedze sa jedna o hru podla komiksu tak pribeh v podstate nenadvazuje az tak velmi na seba. Z dema mam trochu zmiesane pocity. Na jednotku to uz urcite nebude mat. Z dema sa mi zda ze hratelnost je uz prilis arkadovita. Jednotka mala ten pocit realizmu napriek tomu ze sa tam robili absurdne veci.
Pre viac informacii si mozte precitat dojmy z dema na sectore: http://www.sector.sk/preview/29373/the-darkness-ii.htm
Demo je dostupne na Steame, PSN aj XBL.
Prikladam moje obrazky, vsetko na max. Snazil som sa zachytit brutalnejsie sceny :)
Prílohy
2012-02-04_00001.jpg
2012-02-04_00003.jpg
2012-02-04_00004.jpg
2012-02-04_00005.jpg
2012-02-04_00006.jpg
2012-02-04_00007.jpg
2012-02-04_00008.jpg
2012-02-04_00009.jpg
2012-02-04_00010.jpg
2012-02-04_00011.jpg
2012-02-04_00014.jpg
2012-02-04_00015.jpg
TeaPack
Star
Star

Re: The Darkness II

Príspevok od používateľa TeaPack »

No tak som to teraz hral a je to asi priblizne hre Prototype. Nieste obmedzovani, nicite vsetko a ako krvak je to spracovane dobre ale zda sa mi ze grafika je ako u Borderlands. Na COOP som sa len mrkol ale ten si necham az po dohrati hry :)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

linearnu fps porovnavat s open world hrou tak to uz ano, povies mi prosim ta v com je to podla teba priblizne?
"Nieste obmedzovani, nicite vsetko" mne sa nezda ze by si tam nicil vsetko a obmedzovany si teda riadne, koridorovka jak skoro kazda fps tak absolutne neviem o com tocis

karmako*ot: "imbecil.....tak si hraj super maria...to je hra pre teba" nabuduce sa podpis jebecek, ked mas silne reci, lebo si zrejme nepochopil ze tu hru mam uz davno a len som nesuhlasil s nazorom TeaPack
TeaPack
Star
Star

Tak to ze je tam Open World som nepovedal ale ta hra ma s Prototype mnoho spolocneho. Typ hrdinu, brutalnost atd. To obmedzovanie som asi trochu prehnal ale ako kazda ina FPS to neni. Dost zivota do toho daju tie chapadla. Ta grafika je sice nic moc ale od konzoloveho portu sa neda nic viac cakat
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

TeaPack napísal:Tak to ze je tam Open World som nepovedal ale ta hra ma s Prototype mnoho spolocneho. Typ hrdinu, brutalnost atd. To obmedzovanie som asi trochu prehnal ale ako kazda ina FPS to neni. Dost zivota do toho daju tie chapadla. Ta grafika je sice nic moc ale od konzoloveho portu sa neda nic viac cakat
jaj jasne, asi zabudas na fakt ze ta grafika je taka zamerne. Takze Borderlands a XIII ma tiez taku grafiku lebo su to konzolove porty? :roll: oh cmon -_-
TeaPack
Star
Star

Vlastnim Borderlands a vidim ze ty asi nie. V Borderlands je ta grafika dotiahnuta do konca toto nema ani hrany, ani obluky. Je to take divne.
lekoklatik
VIP
VIP

Darkness som nehral, pozeral som nejaký gameplay a súdim tiež z obrázkov ktoré sem postol rochedo.
Dal som si tú "prácu" a vo photoshope som spojil nejaké obrázky z Darkness a borderlands (i keď to moc nechcem porovnávať), grafika mi príde veľmi, veľmi podobné (dokonca by som si dovolil tvrdiť že funguje na rovnakom princípe, ale ako hovorím, nechcem tie hry moc porovnávať, ostaňme len u grafiky).

Osobne mi grafika v Darkness pride o nieco detailnejsia ako v borderlands, ale to bude mozno tym ze borderlands ma uz nejaky ten piatok a je to predsa len volnejsia vec nez je Darkness.
Pointu si vsak dufam pochopil.

len tak btw, v borderlands mam nahraneho viac nez ty. pravdepodobne + o tom ze to bol chaby "argument" uz ani nehovorim -_-
Prílohy
d3 copy.jpg
d2 copy.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Borderlands je trochu iný. Má viac komixovú grafiku ako toto.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

leko ma pravdu. Musim s nim suhlasit. A ze Borderlands ma viac komiksovu grafiku ? To by som vobec netvrdil. Mam tam nahratych dost vela hodin a podla mna ako to uz bolo povedane XIII, Borderlands aj Darkness maju rovnaky komiksovy styl.

No to nic nemeni na tom ze tato hra je konzolovy port. V nastaveniach sa pri grafike neda nastavit skoro nic. Akurat kvalita textur a vsync. A nizky konzolovy fov tej hre tiez dost nepomaha.
TeaPack
Star
Star

Lenze leko: zahraj si to a sam uvidis. Grafiky podobne mozu mat ale rovnake rozhodne nie. Z gameplay videi to neurcis
lekoklatik
VIP
VIP

Takze mam za sebou dejovu linku prejdenu 2x (2x because of achievements) a je to zabavne. Akurat hram Hit List a tie 4ry charaktery su tiez fajn. Najviac sa mi paci ten troll so sekerou :D
Cele je to pojate zabavne, kruto a aj na priek tejto kreslenej grafike mi to pride velmi prehladne. Hram to na PS3 a maximalna spokojnost.
Dolfo na klinike je proste kral :D

Štalinist :D

ale celkovo cela klinika :D
Napísať odpoveď