zablokovany FB obet nejakeho debila???
zablokovany FB obet nejakeho debila???
ahojte, mam jednu otazocku, stalo sa niekomu z vas toto: behom mesiaca a pol mi bol cca trikrat naburany ucet na FB, s tym ze mi vyhodilo hlasku ze som menial heslo, aj ked ja som to nerobil.prvy krat mi to slo zmenit v pohode..druhy krat som sa nemohla nalogovat na ucet vyse troch tyzdnov, nakolko mi bolo zmenene heslo aj na mail..navstivila som zoznam.sk osobne, tam mi povedali ze to nema ziadny suvis s tym ze mi nesiel FB. ked som konecne sa dostala na maily, tak som sa dostala aj na FB, zmenila si meno heslo..zistila aom ze v mojom mene boli rosposielane ziadosti o priatelstva, a rozne urazajuce maily..musela som kazdemu napisat, ze ten ucet bol hakcnuty, bolo to trapne az sa mi chcelo plakat..vymazane vsetky fotky, hudba, koplmet cely profil..a po 4 dnoch uziavnai, mi heslo zmemnil/li znova!!!! uz som chcela aby ma dali vsetci kamosi zablokovat, aby sa nestalo to co predtym..lenze nakoniec som sa dostala na ten hnusny FB znova...znova som zmenila heslo, vsetko...ale vcera vecer po rpihlaseni mi vypisalo ze moj ucet je zablokovany, ako ochrana pred napadnutim..tak som znova pisala na ten ich uzasny helpdesk, alebo co to je a ich odpoved je ze mam poslat kopiu OP, alebo ineho dokladu, ako dokaz ze som to ja!!!!! to je vrchol nakolko su tam osobne udaje na OP ako datum a i. a pride mi to nezakonne posielat taketo veci len tak hocikde...lenze bez toho mi to nevedia spojazdnit..aj som rozmyslala ze pojdem na policiu ohalod zistenia IP adresy, nakolko hesla boli menene z inej adresy aku mam ja..stretli ste sa s tym niekedy??co dalej ?? kaslem na fuckbook, ide mi len o to aby sa niekto zasa nehral s mojim uctom a neposielal kadejake maliy, neznamym ludom... dakujem VAM velmi za odpovede 
-
yoggy
Re: zablokovany FB obet nejakeho debila???
bežná vec, to nieje debil to je spasiteľ, ktorý ťa zbavil tej závislosti 
nejde o zavislost, nechodila som tak ako podaktori ze cely den v prdeli..mala som to ako schranku na moje oblubene pesnicky..a kontak s ludmi ktory niesu zo SR..preto ma to hneva..a neviem ze ked si psravim novy, tak ci sa to nestane znova..ale diky za komentyoggy napísal:bežná vec, to nieje debil to je spasiteľ, ktorý ťa zbavil tej závislosti
Používaš slabé heslo. Sprav si nejaké 10-15 znakové s kombináciou písmen,čísel a znakov. Ďalšia dobrá rada,neprihlasuj sa na verejných miestach do svojích účtov (kaviarne,školské pc atď) , keyloggeri na takých miestach sú dosť bežná vec.
nic take som nerobila, prihlasovala som s len z domu, predvcerom mi to islo este normlane..mam aj naistalovany terminator, aj dobry antivirak..vsetko..mne to pride akoby FB zablokoval moj ucet..ale nemam chut sa dokazovat OP, alebo hocijakym inym dokladom..mr.joda napísal:Používaš slabé heslo. Sprav si nejaké 10-15 znakové s kombináciou písmen,čísel a znakov. Ďalšia dobrá rada,neprihlasuj sa na verejných miestach do svojích účtov (kaviarne,školské pc atď) , keyloggeri na takých miestach sú dosť bežná vec.
a este zakladna vec: utocnik si moze v pohode cez verejne proxy zmenit IP adresu, takže IP ti bude dosť nanič.
skade mate router? vlastny v rodine? alebo je to router v robote? alebo je to router ktory pouziva cela bytovka? Okrem toho mam taky tusak ze utocnik to robil cez tvoj comp pomocou keyloggeru.
//ak len z domu, mam velky tusak ze to musel byt nejaky spolubyvajuci, kedze mam podozrenie na keylogger
skade mate router? vlastny v rodine? alebo je to router v robote? alebo je to router ktory pouziva cela bytovka? Okrem toho mam taky tusak ze utocnik to robil cez tvoj comp pomocou keyloggeru.
//ak len z domu, mam velky tusak ze to musel byt nejaky spolubyvajuci, kedze mam podozrenie na keylogger
-
yoggy
to je aký anti....? skús ho prejsť Malware Bytes programom, a antivírus by som dal Aviru
yoggy - tie tvoje antiviraky nepoznam, ale vedia odhalit aj keylogger?
Ak sa pripajas cez wifi, tak si tam zmen heslo, pripadne si v nastaveniach facebooku zapni sifrovanie.
som napojena na kablovy net, mam len jedneho spolubyvajuceho, a nemyslim ze to je on, nakolko je to postarsi pan..nikdy som nedala nikomu laptop ani moje heslo..bolo dobre vaj velke aj male a aj cisla..ten terminatos by mal fungovat ako antivirak, a zaroven aj anispyrevare...kazdy den mi spusta aktualizaciu ,a kontroluje comp..nic tam nieje..ide o to ze neviem z akeho dovodu ma zablokovali..Imadden napísal:a este zakladna vec: utocnik si moze v pohode cez verejne proxy zmenit IP adresu, takže IP ti bude dosť nanič.
zaklad dobreho hesla je: 8-10 znakov dlhé, veľké malé písmená, číslice, špeciálne znaky...
odporucam toto: http://www.heslo.sk/
ako uz bolo povedane nepripajaj sa na verejnych miestach, ako antivirak odporucam skor eset NOD32 alebo avast. V kazdom pripade, bolo by dobre si tm hodiť linux/FreeBSD namiesto Winu. Na Win sa vyraba najviac virusov
ako uz bolo povedane nepripajaj sa na verejnych miestach, ako antivirak odporucam skor eset NOD32 alebo avast. V kazdom pripade, bolo by dobre si tm hodiť linux/FreeBSD namiesto Winu. Na Win sa vyraba najviac virusov
Keď máš dobré heslo a neprihlasuješ sa na verejných miestach všetko by malo byť v poho.
Mne antivirus keylogger ani nespustí.
Inak keby ťa niekto hackol je to možné, poznám jedného osobne čo zistil že mu tam nabúrali
Mne antivirus keylogger ani nespustí.
Inak keby ťa niekto hackol je to možné, poznám jedného osobne čo zistil že mu tam nabúrali
Imadden napísal:zaklad dobreho hesla je: 8-10 znakov dlhé, veľké malé písmená, číslice, špeciálne znaky...
v hesle som mala aj velke aj male pismena, a aj cisla..uz som to pisala, a nikdy som sa nerpihlasovala z inych pocitacov, nechodim ani do kaviarni..niesom tela..a tento probloem som mala aj predtym ako mi preinstalovali comp, z Linux Ubunto na novy Windows 7..ako pises ten uzasny linux bolo to predtym este horsie, ked som mala ten linux tak ma tam trikrat hackli na FB..cize asi tak...
Coho sa bojis s obcianskym? Vacsina si na FB aj tak vyplna darum narodenia, akurat si tak rodne cislo zamaluj.
Suzzana napísal:
v hesle som mala aj velke aj male pismena, a aj cisla..uz som to pisala, a nikdy som sa nerpihlasovala z inych pocitacov, nechodim ani do kaviarni..niesom tela..a tento probloem som mala aj predtym ako mi preinstalovali comp, z Linux Ubunto na novy Windows 7..ako pises ten uzasny linux bolo to predtym este horsie, ked som mala ten linux tak ma tam trikrat hackli na FB..cize asi tak...
a skus tam dat do hesla aj specialne znaky atd. Ale na tvojom mieste sa na to vyse*rem, nech ma utocnik radost a zabudnem na FB. su aj dolezitejsie veci ako priatelia a kontakty. On ked chcel, tak si ich kontakty zistil a uz im robi zle (aj ked na tvojom mieste postihnute osoby kontaktujem) a ked nei tak ti to mize byt jedno, nijako ti uskodit uz nemoze.
karmista pozri si zvyraznenu vetu a vsetko za tym. Ak to nepomoze, precitaj si znova. Ak ani potom, chod sa liecit
nepripajas sa kablom na wifi router ktory je pristupny aj inym osobam? kazdopadne si na FB zapni HTTPS, bud ti niekto odchytava hesla po sieti alebo mas v pocitaci hardwarovy keylogger (predradene USB do kt. mas strcenu klavesnicu)
ako zapnut na FB - https?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Žeby Account Settings - Security - Secure browsing - Browse Facebook on a secure connection (https) when possible = Save Changes...