Dobrý deň, potrebujem vytlačiť dokument o veľkosti A0, ale naše grafické štúdio ho nekorektne vytlačí, preto by som potreboval urobiť prípravu doma a dať "tlač do súboru" na tlačiarni, ktorú majú v štúdiu, HP K3100 , ale nepodarilo sa mi tento konkrétny plotter nainštalovať. Drivere z netu si vyžadujú fyzicky PRIPOJIŤ tlačiareň do USB, ak nie nenainštalujú sa.
Vďaka za odpoveď.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... EnvOID=228
Ako nainštalovať plotter ak nie je pripojený
Re: Ako nainštalovať plotter ak nie je pripojený
a čo takto vytlačiť do PDF? zožerie akúkoľvek veľkosť. doma si výkres vytlačím do PDF a potom si to nechám v tlačiarni hodiť na papier
Re: Ako nainštalovať plotter ak nie je pripojený
Skúsil som tlačiť do pdf, mám Adobe Acrobat X, ale nie je tam možnosť zadať papier viac ako A0. Potreboval by som zadať voľbu : výška :A nula, šírka : podľa šírky dokumentu. Firemná tlačiareň tlačí až do šírky 20m.
Dokument je široký na tri hárky A0 na šírku . Vytlačili mi to tri kusy A0. To mi nevyhovuje, nechcem to lepiť, lebo lepený spoj tam nesmie byť. Bude to tlačené na autoplachtu, a lepenie neprichádza do úvahy. Zdroj nie je obrázok, je to rodokmeň. prípona *.GNO
Dokument je široký na tri hárky A0 na šírku . Vytlačili mi to tri kusy A0. To mi nevyhovuje, nechcem to lepiť, lebo lepený spoj tam nesmie byť. Bude to tlačené na autoplachtu, a lepenie neprichádza do úvahy. Zdroj nie je obrázok, je to rodokmeň. prípona *.GNO