Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Ivan Ivan, medveď sa mi bude klaňať, ale chrbát bude tvoj! 
Seth neide o to že zomrieš, ide o to že aj ty určite raz v živote nie svojou vinou upadneš pre svoje názory do nemilosti a budú sa ti smiať, pritom budeš mať pravdu, no každý deň ťa budú ponižovať, len tak pochopíš v akej situácii bol prop od svojho začiatku až do konca. Prop mnoho ľudí odsudzovalo ešte predtým než sa na jeho hlavnú stránku vôbec dostalo. Propákov označovali za extrémistov, raistov, fašistov, konšpirátorov a iné špiny, pritom to vôbec nebola pravda. Ale psychopati vedia ako dobre klamať a tak presvedčia mnohých.
Tým úprimným zostane nálepka rasista, fašista, xenofób, konšpirátor a pod.
Prop mnohých ohrozoval práve úprimnosťou a slobodou ktorú poskytoval.
Ako sa vraví - proti múdremu sa spoja všetci hlupáci sveta.
Ja nehovorím že na hojku sú hlupáci, ktorí sa z propu smejú, ja len vrvaím že propáci to čo písali, písali úprimne a nie kôli nejakým výhodám, či oceneniam. Propák sa nikdy za nič neskrýval a vždy úprimne hovoril čo si myslí ku každej otázke.
Prop bol taký seriózny ako seriózny boli ľudia ktorí ho písali. Presne taký seriózny je aj každý iný časopis. Prop sa snažil byť seriózny a čestný. Nič nezatajovať, za nič sa neskrývať a rozprávať všetko na plnú hubu, bez toho aby sa človek musel obávať, že ho niekto zavrie. Ako vidíme keď človek rozpráva čo si myslí tak ho naozaj zavrú alebo zničia.
Tu neide o to či prop bol konšpirátorský a či mal vždy pravdu, lebo vždy nemá nikto pravdu ani prop ale akých ľudí združoval. A tí ľudia určite neboli ani klamárski psychopati z politiky, ani skorumpovaní úradníci, ani profesionálni zlodeji a vrahovia.
Tí ľudia boli takí istí ako sú ľudia aj tu na hojku so svojimi kladmi aj zápormi akurát sa debatovalo o veciach za ktoré by nielen tu na hojku bol okamžitý ban.
Diskutovalo sa tam slobodne o všetkom, nie len o tom čo nám schválila vláda o čom sa môžeme rozprávať.
Ale preč od tejto témy, prop zanikol a s ním celá táto kapitola. Kto tam pôsobil a diskutoval, vie o čom to bolo a aké krásne boli časy keď si každý človek bez ohľadu na pol. orientáciu mohol v diskusii, bez pretvárky povedať čo si myslí.
Zo začiatku na prope boli aj ľavičiari, aj pravičiari, dokonca aj anarchisti, nacionalsiti, liberáli, Maďari, Česi. A so všetkými sa nejak dalo výjsť, až neskôr sa to zhoršilo.
Tým úprimným zostane nálepka rasista, fašista, xenofób, konšpirátor a pod.
Prop mnohých ohrozoval práve úprimnosťou a slobodou ktorú poskytoval.
Ako sa vraví - proti múdremu sa spoja všetci hlupáci sveta.
Ja nehovorím že na hojku sú hlupáci, ktorí sa z propu smejú, ja len vrvaím že propáci to čo písali, písali úprimne a nie kôli nejakým výhodám, či oceneniam. Propák sa nikdy za nič neskrýval a vždy úprimne hovoril čo si myslí ku každej otázke.
Prop nikdy nerobil rozhovor s Gotom, ten rozhovor bol pred niekoľkými rokmi na prop.sk len prevzatý z nejakej inej českej stránky.IvanSk takze mi chces povedat, ze prop je seriozny zdroj informacii, ktory ked povie, ze sa robil rozhovor s Gottom na temu konspiracie, tak je to tak az na vecne casy?
Prop bol taký seriózny ako seriózny boli ľudia ktorí ho písali. Presne taký seriózny je aj každý iný časopis. Prop sa snažil byť seriózny a čestný. Nič nezatajovať, za nič sa neskrývať a rozprávať všetko na plnú hubu, bez toho aby sa človek musel obávať, že ho niekto zavrie. Ako vidíme keď človek rozpráva čo si myslí tak ho naozaj zavrú alebo zničia.
Tu neide o to či prop bol konšpirátorský a či mal vždy pravdu, lebo vždy nemá nikto pravdu ani prop ale akých ľudí združoval. A tí ľudia určite neboli ani klamárski psychopati z politiky, ani skorumpovaní úradníci, ani profesionálni zlodeji a vrahovia.
Tí ľudia boli takí istí ako sú ľudia aj tu na hojku so svojimi kladmi aj zápormi akurát sa debatovalo o veciach za ktoré by nielen tu na hojku bol okamžitý ban.
Diskutovalo sa tam slobodne o všetkom, nie len o tom čo nám schválila vláda o čom sa môžeme rozprávať.
Ale preč od tejto témy, prop zanikol a s ním celá táto kapitola. Kto tam pôsobil a diskutoval, vie o čom to bolo a aké krásne boli časy keď si každý človek bez ohľadu na pol. orientáciu mohol v diskusii, bez pretvárky povedať čo si myslí.
Zo začiatku na prope boli aj ľavičiari, aj pravičiari, dokonca aj anarchisti, nacionalsiti, liberáli, Maďari, Česi. A so všetkými sa nejak dalo výjsť, až neskôr sa to zhoršilo.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
IvanSk:
1. Je pekné, že o mne toľko veľa vieš a teda máš dostupnú aj informáciu, že sa mi to už v živote nestalo
Stalo sa. Mimochodom, až k takému extrému, ako opisuješ, určite nedôjde. Okrem toho, prečo ťa trápi, že sa nejakí ľudia z toho smejú a ponižujú skupinku, ktorá daným šíreným veciam verí? Veď vám to môže byť úplne ukradnuté, veď predsa vy ste tí, čo poznáte všetkého pravdu (alebo sa tak aspoň tvárite) a keď vám niekto oponuje, tak tvárite sa ukrivdene. Vy to všetko viete a teda vám môže byť u prdele, či sa vám niekto smeje, veď predsa všetci okrem vás dopadnú nakoniec zle, iba vy sa budete búchať do pŕs s výrazom na tvári I TOLD YOU SO. Tak prečo sa nad tým vôbec rozčuľuješ? Vôbec to nedokážem pochopiť. Srší z teba neprajnosť tak, že ma ňou skoro moja webkamera oprskala...
Ja propákov označujem iba za konšpirátorov, nič iné. Takže zasa zbytočne preháňaš a AJ AK by ich takto niekto označoval, viď predsa bod jedna.
Takže asi toľko k tomu. Pre mňa za mňa si diskutuj aj na derivátoch propu, ja ti tam chodiť nebudem a môžete tam mávať svoje pravidelné vlastné mecheche.
1. Je pekné, že o mne toľko veľa vieš a teda máš dostupnú aj informáciu, že sa mi to už v živote nestalo
Ja propákov označujem iba za konšpirátorov, nič iné. Takže zasa zbytočne preháňaš a AJ AK by ich takto niekto označoval, viď predsa bod jedna.
Takže asi toľko k tomu. Pre mňa za mňa si diskutuj aj na derivátoch propu, ja ti tam chodiť nebudem a môžete tam mávať svoje pravidelné vlastné mecheche.
Proste to nechápeš a nerozumieš tomu, my nemôžeme rozprávať čo chceme, lebo iná skupinka ľudí podobná tebe nás sleduje, buzeruje, a zakazuje nám sa rozprávať o čom chceme. A zakazuje nám to len preto lebo tá "tvoja" skupinka si myslí že má patent na pravdu a právo hovoriť čo sa smie a čo sa už nesmie a to všetko iba preto lebo boli klamstvami zvolení do parlamentu a dnes tvoria zákony JA ti nezakazujem rozprávať to čo rozprávaš aj keď si tiež myslím, že sú to blbosti rovanké za aké ty označuješ prop, a ani ťa kôli tomu nikto nesleduje, nezatvára, a neozančuje za extrémistu, fašistu a pod.Takže asi toľko k tomu. Pre mňa za mňa si diskutuj aj na derivátoch propu, ja ti tam chodiť nebudem a môžete tam mávať svoje pravidelné vlastné mecheche.
To je ten rodziel a síce že v tomto "demokratickom a právnom štáte" má priestor iba jedna skupina ľudí, všetko iné je potlačené a zlikvidované. Ale keď treba tak kažý slay na hojku je bojovník na bielom koni s princípami voltaira.
Toto je tá falošnosť ktorá je medzi ľuďmi bežná. Triesku v cudzom oku vidíš ale brvno vo vlastnom nie.
/..hlboko s Vami nesúhlasím, urobím však všetko pre to, aby ste mohol svoj názor slobodne hlásať" - Voltaire/
Keď ja som zatrpknutý, tak práve kôli tým rokom na prope a neustálym útokom tejto úderky. Ale určite nikomu nič zlé neprajem, totižto verím takej "hlúposti", že kto praje niečo zlé druhému tomu sa to tisícnásobne vráti.
A možno by sa niektorým Slovákom zišlo pochopiť ešte jednu vec a síce že aj keď sa s niekým človek poháda a povie nemiestne veci, ešte to neznamná, že ten dotyčný je jeho nepriateľ a nenávidí ho.
-
seth82
Darca
Trpíš paranojou? Myslíš, že ja (a kopa iných) nemám v živote čo robiť, iba niekoho sledovať na Internetoch, buzerovať a zakazovať vám rozprávať o čom chcete? Asi by si s tým mal niečo robiť, pretože si vymýšľaš, aspoň čo sa týka môjho prípadu. JA nikoho nesledujem, JA nikoho nebuzerujem, JA nikomu nič nezakazujem. Takže ak chceš prirovnávať, tak prirovnávaj poriadne a nespomínaj ma v takýchto spojitostiach, ktoré majú od pravdy strašne ďaleko. TO, že ti tu na fóre oponujem, nespĺňa ani jeden z tvojich opisov a neznamená to zďaleka nič.
Ja si určite nemyslím, že mám patent na pravdu, to tu skôr dokazuješ pravidelne ty. A zopakujem - JA neurčujem, kto má právo na čo a podobne - na to si kde prišiel? Takže asi tak, ja nepovažujem nikoho za fašistu, atď, osobne ľudí z Propu nepoznám a preto tak usudzovať nemôžem. Viem ale, že obsah bol pochybný (prečo, to sme tu už riešili X krát a aj som to niekoľko krát dokázal) a preto som rád, že ho zrušili. Určite ho nezakázali. Prestal fungovať zo začiatku sám a ak by ho fakt chcel niekto udržiavať pri živote, mohol spraviť phpBB fórum, kde by neliezol kadekto. Ibaže niekto sa hrá na obetného baránka a je strašne butthurt. Kto vám bráni vytvoriť si vlastné fórum a šíriť si tam, čo len chcete? Nik. Tak do toho, mňa tam určite neuvidíš.
Ja si určite nemyslím, že mám patent na pravdu, to tu skôr dokazuješ pravidelne ty. A zopakujem - JA neurčujem, kto má právo na čo a podobne - na to si kde prišiel? Takže asi tak, ja nepovažujem nikoho za fašistu, atď, osobne ľudí z Propu nepoznám a preto tak usudzovať nemôžem. Viem ale, že obsah bol pochybný (prečo, to sme tu už riešili X krát a aj som to niekoľko krát dokázal) a preto som rád, že ho zrušili. Určite ho nezakázali. Prestal fungovať zo začiatku sám a ak by ho fakt chcel niekto udržiavať pri živote, mohol spraviť phpBB fórum, kde by neliezol kadekto. Ibaže niekto sa hrá na obetného baránka a je strašne butthurt. Kto vám bráni vytvoriť si vlastné fórum a šíriť si tam, čo len chcete? Nik. Tak do toho, mňa tam určite neuvidíš.
-
Soviet
Darca
Taktiez NWO v dost pravdivom texte.
Ak to povazujete za OT, tak pardon.
Ak to povazujete za OT, tak pardon.
na zamyslenie:
"Stojíme na pokraji celosvetovej reorganizácie. Všetko, čo potrebujeme je poriadna, všetko zasahujúca kríza a národy budú súhlasiť s novým svetovým poriadkom."
Tento záverečný výrok odznel na fóre stretnutia 21. októbra 2001 - autor: Dávid Rockefeller.
"Stojíme na pokraji celosvetovej reorganizácie. Všetko, čo potrebujeme je poriadna, všetko zasahujúca kríza a národy budú súhlasiť s novým svetovým poriadkom."
Tento záverečný výrok odznel na fóre stretnutia 21. októbra 2001 - autor: Dávid Rockefeller.
Zdravim mozno to sem nepatri ale co je to za znak na fotkach v case 2:39 ?
Je to znak, že ľuďom čím ďalej tým viac hrabe a hrabe a že duševne zdravých jedincov rapidne ubúda.
Kdo tedy šéfuje OSN?
Pomatení spiklenečtí teoretici mimo jiné tvrdí, že vlajka OSN má původ ve svobodném zednářstvu a znázorňuje rozdělení světa do 33 republik (analogicky s 33 stupni zednářských zasvěcení skotského ritu).
OSN je však nezávislá organizace, která zastupuje světové národy. Tyto národy v diskusních kroužcích OSN dále reprezentují těmito národy (to jako námi) zvolení zástupci, vyslanci, sekretáři a já nevím kdo ještě. Kdyby tu OSN nebyla, byly by všude války. V OSN se scházejí ti nejmoudřejší a nejhodnější lidé z každého národa na tejto zemeguľi – domnívá se vzoroobčan.
Když abstrahujeme od toho, že si nejsilnější světoví hráči USA, Rusko, Čína, atd. zajistili privilegia, kterými například Togo nedisponuje, funguje OSN na principu , že jsou si všichni rovni a měli by se v zájmu a ku prospěchu všech dohodnout.
Co si mám ale myslet o “The Canadian Intelligence Service, May, 1952”, tedy o zprávě kanadské tajné služby, kterou trápila skutečnost, že všechna rozhodující místa v OSN zastávají příslušníci jen jednoho jistého vyvoleného národa? Uvádí se tam:
“Odhaduje se, že jistá malá skupina lidí, která netvoří ani 1% světové populace zastává více než 60% všech důležitých postů v OSN. V minulém roce (1951) zastávala tato skupina sionistických nacionalistů následující klíčové pozice:
Sekretariat
Dr. H.S. Bloc (Chief of Armaments and Enforcement Section)
Antoine Goldet (Principal Director, Dept. of Economic Affairs)
Ansgar Rosenborg (Special Advisor, Dept. of Economic Affairs)
David Weintraub (Director, Division of Economic Stability and Development)
Karl Lachman (Chief Fiscal Division)
Henri Langier (Asst. General Secretary in charge, Dept. of Social Affairs)
Dr. Leon Steinig (Director of Narcotics Division)
Dr. E. Schwelb (Assistant Director, Human Rights Division)
H. A. Wieschoff (Chief, Analysis and Research Section, Dept. of Trusteeship of Non-self- governing Territories)
Benjamin Cohen (Asst General Secretary in charge of Dept. of Public Information)
J. Benoit-Levy (Director, Film and Visual Information Division)
Dr. Ivan Kerno (Asst. Secretary General in charge of Legal Dept.)
Abraham H. Felle (General Counsel and Principal Director, Legal Dept.)
Marc Schreiber (Legal Counsellor)
G. Sandberg (Legal Counsellor, Division for Development and Codification of International Law)
David Zablodowsky (Director, Printing Division)
George Rabinovitch (Director, Interpreters Division)
Max Abramovitz (Deputy Director of Planning Office)
P.C. J. Kien (Chief, General Accounts Section)
Mercedes Bergmann (Executive Officer, Bureau of Personnel)
Paul Radzianko (Secretary of Appeals Board)
Dr. A. Signer (Medical Officer in charge of Health Clinic)
Information Centres
Jerzy Shapiro (Director UN Information Centre, Geneva)
B. Leitgeber (Director UN Information Centre, New Dehli, India)
Henri Fast (Director UN Information Centre, Shanghai, China)
Dr. Julius Stawinski (Director UN Information Centre, Warsaw)
International Labour Office
David A. Morse (Moscovitch) (Director General ILO, Geneva)
V. Gabriel-Garces (Correspondent for Ecuador attached to ILO office)
Jan Rosner (Correspondent for Poland attached to ILO office)
Food and Agricultural Organization
Andre Mayer (First Vice-Chairman)
A. P. Jacobsen (Representative for Denmark to FAO)
E. De Vries (Representative for Netherlands)
M. M. Libman (Economist, Fertilizer Section)
Gerda Kardos (Chief, Fibres Section)
B. Kardos (Economist, Committee for External Relations)
M. Ezekiel (Chief, Economic Analysis Branch)
M. A. Hubermann (Technical Officer, Law, Policy and Organization Section of Forestry and Forest Products Division)
J. P. Kagan (Technical Officer, Logging and Equipment Section)
J. Mayer (Nutrition Officer, Nutrition Division)
F. Weisel (Director, Administrative Division)
Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)
Alf. Sommerfeldt (Chairman, Committee for External Relations)
J. Eisenhardt (Director, Division of Temporary Intl. Council for Education Reconstruction)
Miss Luffman (Head of Division of Education for International Understanding)
Dr. O. Klineberg (Head of Division of Tensions)
H. Kaplan (Head of Bureau of Public Information UNESCO)
C. H. Weitz (Head of Bureau of Administrative Management and Budget)
S. Samuel Selksy (Head of Bureau of Personnel)
B. Abramski (Head of the Division of Housing and Travel)
B. Wermiel (Head of the Division of Recruitment and Placement)
Dr. A. Welsky (Director, South Asia, Field Science Co-operation Offices)
International Bank for Reconstruction and Development
M. M. Mendels (Secretary)
Leonard B. Rist (Economic Director)
Leopold Chmela (Member, Board of Governers, Rep. of Czechoslovakia)
E. Polak (Member, Board of Governers, Rep. of Czechoslovakia)
P. Mendes-France (Member, Board of Governers, Rep. of France)
A. M. De Jong (Member, Board of Governers, Rep. of Netherlands)
C. M. Bernales (Member, Board of Governers, Rep. of Peru)
D. Abramovic (Member, Board of Governers, Rep. of Yugoslavia)
International Monetary Fund (IMF)
Josef Goldmann (Member, Board of Governers, Rep. of Czechoslovakia)
Camile Gutt (Chairman if the Executive Directors and Managing Director of IMF)
Louis Rasminsky (Executive Director for Canada)
W. Kaster (Alternate, Director for Netherlands)
Louis Altman (Assistant to Managing Director)
E. M. Bernstein (Director of Research)
Joseph Gold (Senior Counsellor)
Leo Levanthal (Senior Counsellor)
International Refugee Organization
Mayer Cohen (Director General, Dept. of Health, Care and Maintenance)
Pierre Jacobsen (Director, Dept. of Repatriation and Resettlement)
R. J. Youdin (Director, Repatriation Division)
World Health Organization (WHO)
Z. Deutschmann (Chief, Technological Section)
G. Mayer (Chief, Translation Section)
Dr. N. Goodman (Director General, Dept. of Operations)
M. Siegel (Director, Administration and Finance)
A. Zarb (Director, Legal Section)
International Trade Organization (ITO)
Max Suetens (Chairman, Interim Commission of ITO)
International Telecommunications Union
F. C. De Wolfe (USA member on Administrative Counsel)
Gerry C. Gross (Assistant Secretary General, Secretariat of ITU)
H. B. Rantzen (Director, Telecommunications Services for UNO)
International Civil Aviation Organization
A. G. Berg (Chief, Airworthiness Section)
Miscellaneous / Ostatní
Col. A. G. Katzin (UNO Representative in Korea)
George Movshon (UNO Information Officer in Korea)
Ernest A. Gross (US Deputy Representative)
Isador Lubin (Economic and Employment Commission)
Julius Katz-Sochy (Permanent Delegate from Poland)
Dr. Alex Bebler (Permanent Delegate for Yugoslavia)”
Nabízí se otázka PROČ jmenovaní Židé nezastupují pouze svůj mikrostát Izrael, ale třičtvrtě světa?
Dále je zajímavé, že ta stejná skupina zastupuje v té době ostře polarizovanou komunistickou i tzv. kapitalistickou část zeměkoule.
Já však nejsem žádný antisemita, jako pracovníci kanadské tajné služby, ale slušný člověk a tak mi to nepřijde vůbec podezřelé, ba ani zamyšlení hodné. Židé nás všechny zastupují, protože to s námi myslí dobře. České, německé, polské, slovenské, ruské, americké zájmy nejlépe zastoupí a srdcem vybojuje Žid. A kdo o tom pochybuje, je zlý člověk.
zdroj: seth82 vam ho urcite za chvilu najde
Pomatení spiklenečtí teoretici mimo jiné tvrdí, že vlajka OSN má původ ve svobodném zednářstvu a znázorňuje rozdělení světa do 33 republik (analogicky s 33 stupni zednářských zasvěcení skotského ritu).
OSN je však nezávislá organizace, která zastupuje světové národy. Tyto národy v diskusních kroužcích OSN dále reprezentují těmito národy (to jako námi) zvolení zástupci, vyslanci, sekretáři a já nevím kdo ještě. Kdyby tu OSN nebyla, byly by všude války. V OSN se scházejí ti nejmoudřejší a nejhodnější lidé z každého národa na tejto zemeguľi – domnívá se vzoroobčan.
Když abstrahujeme od toho, že si nejsilnější světoví hráči USA, Rusko, Čína, atd. zajistili privilegia, kterými například Togo nedisponuje, funguje OSN na principu , že jsou si všichni rovni a měli by se v zájmu a ku prospěchu všech dohodnout.
Co si mám ale myslet o “The Canadian Intelligence Service, May, 1952”, tedy o zprávě kanadské tajné služby, kterou trápila skutečnost, že všechna rozhodující místa v OSN zastávají příslušníci jen jednoho jistého vyvoleného národa? Uvádí se tam:
“Odhaduje se, že jistá malá skupina lidí, která netvoří ani 1% světové populace zastává více než 60% všech důležitých postů v OSN. V minulém roce (1951) zastávala tato skupina sionistických nacionalistů následující klíčové pozice:
Sekretariat
Dr. H.S. Bloc (Chief of Armaments and Enforcement Section)
Antoine Goldet (Principal Director, Dept. of Economic Affairs)
Ansgar Rosenborg (Special Advisor, Dept. of Economic Affairs)
David Weintraub (Director, Division of Economic Stability and Development)
Karl Lachman (Chief Fiscal Division)
Henri Langier (Asst. General Secretary in charge, Dept. of Social Affairs)
Dr. Leon Steinig (Director of Narcotics Division)
Dr. E. Schwelb (Assistant Director, Human Rights Division)
H. A. Wieschoff (Chief, Analysis and Research Section, Dept. of Trusteeship of Non-self- governing Territories)
Benjamin Cohen (Asst General Secretary in charge of Dept. of Public Information)
J. Benoit-Levy (Director, Film and Visual Information Division)
Dr. Ivan Kerno (Asst. Secretary General in charge of Legal Dept.)
Abraham H. Felle (General Counsel and Principal Director, Legal Dept.)
Marc Schreiber (Legal Counsellor)
G. Sandberg (Legal Counsellor, Division for Development and Codification of International Law)
David Zablodowsky (Director, Printing Division)
George Rabinovitch (Director, Interpreters Division)
Max Abramovitz (Deputy Director of Planning Office)
P.C. J. Kien (Chief, General Accounts Section)
Mercedes Bergmann (Executive Officer, Bureau of Personnel)
Paul Radzianko (Secretary of Appeals Board)
Dr. A. Signer (Medical Officer in charge of Health Clinic)
Information Centres
Jerzy Shapiro (Director UN Information Centre, Geneva)
B. Leitgeber (Director UN Information Centre, New Dehli, India)
Henri Fast (Director UN Information Centre, Shanghai, China)
Dr. Julius Stawinski (Director UN Information Centre, Warsaw)
International Labour Office
David A. Morse (Moscovitch) (Director General ILO, Geneva)
V. Gabriel-Garces (Correspondent for Ecuador attached to ILO office)
Jan Rosner (Correspondent for Poland attached to ILO office)
Food and Agricultural Organization
Andre Mayer (First Vice-Chairman)
A. P. Jacobsen (Representative for Denmark to FAO)
E. De Vries (Representative for Netherlands)
M. M. Libman (Economist, Fertilizer Section)
Gerda Kardos (Chief, Fibres Section)
B. Kardos (Economist, Committee for External Relations)
M. Ezekiel (Chief, Economic Analysis Branch)
M. A. Hubermann (Technical Officer, Law, Policy and Organization Section of Forestry and Forest Products Division)
J. P. Kagan (Technical Officer, Logging and Equipment Section)
J. Mayer (Nutrition Officer, Nutrition Division)
F. Weisel (Director, Administrative Division)
Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)
Alf. Sommerfeldt (Chairman, Committee for External Relations)
J. Eisenhardt (Director, Division of Temporary Intl. Council for Education Reconstruction)
Miss Luffman (Head of Division of Education for International Understanding)
Dr. O. Klineberg (Head of Division of Tensions)
H. Kaplan (Head of Bureau of Public Information UNESCO)
C. H. Weitz (Head of Bureau of Administrative Management and Budget)
S. Samuel Selksy (Head of Bureau of Personnel)
B. Abramski (Head of the Division of Housing and Travel)
B. Wermiel (Head of the Division of Recruitment and Placement)
Dr. A. Welsky (Director, South Asia, Field Science Co-operation Offices)
International Bank for Reconstruction and Development
M. M. Mendels (Secretary)
Leonard B. Rist (Economic Director)
Leopold Chmela (Member, Board of Governers, Rep. of Czechoslovakia)
E. Polak (Member, Board of Governers, Rep. of Czechoslovakia)
A. M. De Jong (Member, Board of Governers, Rep. of Netherlands)
C. M. Bernales (Member, Board of Governers, Rep. of Peru)
D. Abramovic (Member, Board of Governers, Rep. of Yugoslavia)
International Monetary Fund (IMF)
Josef Goldmann (Member, Board of Governers, Rep. of Czechoslovakia)
Camile Gutt (Chairman if the Executive Directors and Managing Director of IMF)
Louis Rasminsky (Executive Director for Canada)
W. Kaster (Alternate, Director for Netherlands)
Louis Altman (Assistant to Managing Director)
E. M. Bernstein (Director of Research)
Joseph Gold (Senior Counsellor)
Leo Levanthal (Senior Counsellor)
International Refugee Organization
Mayer Cohen (Director General, Dept. of Health, Care and Maintenance)
Pierre Jacobsen (Director, Dept. of Repatriation and Resettlement)
R. J. Youdin (Director, Repatriation Division)
World Health Organization (WHO)
Z. Deutschmann (Chief, Technological Section)
G. Mayer (Chief, Translation Section)
Dr. N. Goodman (Director General, Dept. of Operations)
M. Siegel (Director, Administration and Finance)
A. Zarb (Director, Legal Section)
International Trade Organization (ITO)
Max Suetens (Chairman, Interim Commission of ITO)
International Telecommunications Union
F. C. De Wolfe (USA member on Administrative Counsel)
Gerry C. Gross (Assistant Secretary General, Secretariat of ITU)
H. B. Rantzen (Director, Telecommunications Services for UNO)
International Civil Aviation Organization
A. G. Berg (Chief, Airworthiness Section)
Miscellaneous / Ostatní
Col. A. G. Katzin (UNO Representative in Korea)
George Movshon (UNO Information Officer in Korea)
Ernest A. Gross (US Deputy Representative)
Isador Lubin (Economic and Employment Commission)
Julius Katz-Sochy (Permanent Delegate from Poland)
Dr. Alex Bebler (Permanent Delegate for Yugoslavia)”
Nabízí se otázka PROČ jmenovaní Židé nezastupují pouze svůj mikrostát Izrael, ale třičtvrtě světa?
Dále je zajímavé, že ta stejná skupina zastupuje v té době ostře polarizovanou komunistickou i tzv. kapitalistickou část zeměkoule.
Já však nejsem žádný antisemita, jako pracovníci kanadské tajné služby, ale slušný člověk a tak mi to nepřijde vůbec podezřelé, ba ani zamyšlení hodné. Židé nás všechny zastupují, protože to s námi myslí dobře. České, německé, polské, slovenské, ruské, americké zájmy nejlépe zastoupí a srdcem vybojuje Žid. A kdo o tom pochybuje, je zlý člověk.
zdroj: seth82 vam ho urcite za chvilu najde
-
seth82
Darca
Sorry, ale aký je zmysel robiť copypastu? Kľudne môžeš byť ironický, kali, nabucúce sem kľudne zašli tie wodpressy, alebo sa hanbíš za zdroj?
Tak mam byt ironicky alebo mam sem poslat tie wordpreessi?seth82 napísal:Sorry, ale aký je zmysel robiť copypastu? Kľudne môžeš byť ironický, kali, nabucúce sem kľudne zašli tie wodpressy, alebo sa hanbíš za zdroj?
Ved vlastne aj naco tam davat wordpress ked povodny zdroj je The Canadian Intelligence Service, May, 1952
-
seth82
Darca
A ty to máš potvrdené od nich. Samozrejme. Už sme tu mali články od "šéfov FBI" a podobne, videli sme, ako dopadli. Nehanbi sa nabudúce.
No nic, asi som este nedosiahol taky level debility aby som dokazal zareagovat na tento neznicitelny argument, na tejto urovni ty proste kralujes.seth82 napísal:A ty to máš potvrdené od nich. Samozrejme. Už sme tu mali články od "šéfov FBI" a podobne, videli sme, ako dopadli. Nehanbi sa nabudúce.
-
seth82
Darca
Ale ako inak, úroveň debility som dosiahol, môžeš pre nás "debilov" dať niečo super okrem blogov? Sorry, kali, teba som považoval za inteligentého diskutéra, ale ak mi ideš nepriamo nadávať do debilov, kľudne sa ti prispôsobim a budem vulgárny.
Ak poviem, že Róbert Fico je slobodomurár, budete mi veriť? 
-
TommyHot
Addict
A preco nie? Slobodomurar je v dnesnej dobe kde kto a vobec nejde len o vplyvnych a bohatych ludi. I ked pochybujem, ze by Fica s jeho komancovskou minulostou chceli v nejakej lozi.
videl niekto ten prejav davida ickeho z prahy rok 2010 dokopy to malo okolo 8 hodin a pocity mam asi take. Troska zmatenost ale na druhej strane to rozsirilo obzor mojho tretieho oko a lev sa prebudza