IBM - Brno

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nemarek
Amateur
Amateur

IBM - Brno

Príspevok od používateľa nemarek »

Zdravim,

Chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenoti s pracou, pripadne pohovorom v IBM. Idem tam na pohovor (Junior IT positions - 1st level support) a rad by som vedel vase nazory, rady, skusenosti. Vopred dik.
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: IBM - Brno

Príspevok od používateľa Soviet »

Tiez mi volali, ze potrebuju cloveka, kedze otvaraju nove pozicie v Brne. Najprv sa mi ozvala agentura, potom samotne IBM a potom dalsia agentura. A aj ked im clovek povedal, ze by mal zaujem, aspon prist na pohovor a tak, tak su uz ticho. Tak asi tolko o serioznosti a moj pohlad nanich. Moc dobre reci na IBM vsak celkovo nepocujes, takze uvidis ;)
nemarek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nemarek »

Mne volali priamo s IBM. A je jedno ci ty ma niekto zaujem prist na pohovor, alebo nema. U nich je vzdy prvy telefonat o tom, na akej urovni ma AJ. A ked kocka s personalneho uzna, ze by si zvladol pohovor v AJ tak nasleduje pozvanie na pohovor. Aspon toto je moja doterajsia skusenost.
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

ja som tam bol na pohovore asi pred 2 rokmi, pohovor uplna klasika ako v inych IT firmach, lenze mna vtedy nezobrali lebo sa ta konretna pozicia neuvolnila. ozvali sa asi po pol roku, ale to som uz bol v inej praci... ale chcel by som niekedy po lete skusit znova to IBM ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No momentalne naotvarali dost vela junior pozicii. Vcera pocas spanku mi zavolal stadial chlapik a pozeram, ze nemaju ani v Nedelu zlutovanie. Poslal mi aj dake volne pozicie, ze si mam vybrat. Vsetko strasne narychlo, takze ich styl sa mi 2x nepaci.

Mne napriklad ponukli tieto:
- Windows administrator - 1,5 level - Junior position - English language
- Application Hosting and Data Management - 1,5 level - Junior position - English language
- Backup and Recovery Administrator - 1,5 level - Junior position - English language

Ak by dakto chcel blizsie specifikacie mozem poslat.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

low level pozicie sa stahuju do Polska takze preto neotvaraju nic nove.
Napísať odpoveď