JetBib - letiskovy podbradnik

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

JetBib - letiskovy podbradnik

Príspevok od používateľa Gothar »

Zhanam tuto skvelu vec: http://www.thinkgeek.com/geek-kids/1-3-years/c682/
V januari mali vypredaj a odvtedy je out of stock, bohuzial v januari som este nevedel ako sa to presne vola :? Neviete o nejakom inom obchode, ktory JetBib ponuka, ma ho na sklade a posiela na Slovensko?
Zatial som to nasiel iba na buy.com a 1ks na ebay, ale neposielaju na svk. Teda ani ThinkGeek neposiela, ale myslim, ze v case predaja by sa aj na ebay dali najst predajcovia, ktori by jetbib ponukali. Pomoze mi aj alternativne riesenie - lyzicku v tvare lietadla viem zohnat, ale podbradnik sa mi nepodarilo najst.
Prílohy
c682_plane_bib_combo_anim.gif
(38.54 KiB) 147 stiahnutí
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: JetBib - letiskovy podbradnik

Príspevok od používateľa Kibo »

http://www.lazyboneuk.com/products/Illu ... ystem.html - skladová dostupnosť otázna, ale ak to bude skladom, viem Ti do dovliecť, pôjde mi z UK veľká zásielka, tak to prihodím k tomu :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, ten som akurat nasiel. Len postovne na SVK vychadza 6 libier, co je uz vela, no ak by si to vedel pribalit k svojmu, tak by to bolo idealne :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

£6 je veľa? Veď to je skvelá a férová cena, z ebayu posielajú za drahšie. Ideš sa vyhovárať na to, že si chudobný študent? :D Keď si to však zrátam, v rámcu UK to je £3,49, osobne by som si priplatil a poslal si to rovno domov. Keď to dopadne ako s mojou minulou zásielkou, budeš na to čakať vyše mesiaca :? Ako sa rozhodneš, moja ponuka platí :psssst:
Gothar
Moderátor
Moderátor

No v librach sa mi to zda vela, lebo to uz vychadza na cca 30 €. Ale asi ina moznost nebude :) A ked je to v ramci UK 3.49, tak sa to fakt neoplati komplikovat, cize si to uz budem riesit sam, zatial este hladam alternativu, nasiel som jeden eshop kde robia vlastnu potlac na podbradniky, tak skusim nieco vymysliet :)
Napísať odpoveď