Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....
Re: Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....
Niekto zrejme videl, aky vplyv financne skupiny a banky maju, tak skusa 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Lol toto je uplne klasicke tlacenie kalerabov do hlavy, vsak uz ten sposob ako pise. Uplne naucene vety z brozurky.
debil, bolo by ho treba zablokovat
Inac neviem, co tym chcel docielit: http://www.hojko.com/ako-zhodnocujete-s ... 67591.html
Inac neviem, co tym chcel docielit: http://www.hojko.com/ako-zhodnocujete-s ... 67591.html
Preco mam taku smolu a takychto imbecilov stretavam len na internete?
Chlapce keby si ma zastavil na ulici a zacal mi trepat tieto sracky tak ti bez slova vypalim. Hyeny ako ty sa zacinaju nebezpecne premnozovat.
Chlapce keby si ma zastavil na ulici a zacal mi trepat tieto sracky tak ti bez slova vypalim. Hyeny ako ty sa zacinaju nebezpecne premnozovat.
myslia si ze sa dokazu skryt za anonymitu na internete
ale takehoto sprosteho chlapika by osm spoznal aj na ulici, tá sprostosť žiari viac ako čokoľvek iné...
Pripomína mi to OVB a ich neskutočné zárobky za "minimum" práce... 
Gangy: bud rad, mne raz taketo kaleraby tlacil dedko vo vlaku z Kysaku do PP, omfg... ale ani za nic mie nechcel povedat co to vlastne mam robit, len ze zarobim blablabla... a ze vsetko mi povie cez skype a len skype a skupinove hovory blablabla... 
110mat110: Si mi pripomenul suseda čo som ho videl po dosť dlhej dobe a sa ma snažil nalákať na nejakú super technológiu čo využíva armáda USA, že mi pošle link kde pôjde naživo prednáška z Prešova o 16:30, povedal som mu že to asi budem ešte v škole a on, nevadí tak o 17:00...
-
mariolyon
Amateur
No ja ti vôbec nerozumiem. Najpr chceš vediet odkial sa berie zisk 7% a ked ti pošlem stránku kde sa o tom píše, kde sa takto zarába , tak potom sa ma zasa opýtaš načo som ti poslal najpr jeden link a potom druhý. Prvý link bola strana môjho zamestnávatela firma ktorá ma platí za dobre vykonanú prácu. Všetci musíme niekde pracovat aby sme mohli zarobit a minút. A TEN druhý link bola moja odpoved nato odkial sa berú peniaze. Pre spoločnost franklin..... pracuje po celom svete tisíce managerov ktorí sa zaoberajú činnostou ako analýza firiem, ich majetok, ich management, ich investície do modernizácie spoločnosti, ich zvyšovanie kvality, a mnoho iných aspektov. IBA tie najlepšie firmy sa dostanú do fondu a drobný investori sa môžu podielat na zisku a podielat sa na raste konkrétneho fondu. Vdaka tomu sa dá pekne zarobit. A skutočne môže zarobit každý kto chce. Nezarobí ten kto nechce. To je predsa logické.beardie napísal:
tak ako, je tam riziko alebo nie je? vies zarucit, ze kazdy bude mat zisk vzdy 7 %?
okrem toho, vcera si posielal link na stranku http://www.es-investments.com/sk/, preco teraz posielas na nejaku uplne inu?
cau zajtra
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:01)
Hej priatel, toto niesu naučené vety z brožúrkyNadeo napísal:Lol toto je uplne klasicke tlacenie kalerabov do hlavy, vsak uz ten sposob ako pise. Uplne naucene vety z brozurky.
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:37)
No nieje tam žiadne riziko, Ty si vytiahol jednu vetu z článku. TAKTO nie. RIZIKO je ale vtedy ak budeme spolu hovorit o jednorázovej investícii, presne tak ako rozmýšla 90% ludí a chce mat zisk za dva roky. Medzi časom padne trh na polovicu a on tam investoval povedzme sumu 10.000 eur. Ak spadol trh o polovicu tak na jeho účte zostane 5.000 eur. No vtedy by si ma asi zabil ak by došlo k takejto situácii, asi aj ja by som vraždil.beardie napísal:
tak ako, je tam riziko alebo nie je? vies zarucit, ze kazdy bude mat zisk vzdy 7 %?
okrem toho, vcera si posielal link na stranku http://www.es-investments.com/sk/, preco teraz posielas na nejaku uplne inu?
cau zajtra
Lenže o tom som ja nehovoril. Ja som spomínal na začiatku, zložený úrok a ten spôsob ako funguje som tiež popisoval na začiatku. Takže ešte ras ja nehovorím o riziku.
Na druhej strane musím povedat že riziko existuje ale to sa dá vyjadrit celkom jednoducho " čím vyšší je zisk, tým vyššie je riziko" Mimochodom, ludia bežne vôbec netušia kde Banky investujú svoje peniaze čiže peniaze svojich sporitelov. No presne tam kde to je najvýnosnejšie . A otom ja celý čas hovorím a popisujem. Predsa do fondov, ale namám na mysli slovenské fondy. To je velmi široká téma aby som to tu vypisoval.
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:48)
a pre teba mám tieš jeden odkaz.... o tej technologii náhodou niečo viem, osobne som ju používal rok do auta a funguje to, volá sa to nano technologia bola vyvinutá v 90-TYCH rokoch minulého storočia a poviem ti dodnes ju používame v domácnosti. je to vynikajúca vec. Takže hovorím o vlastných skúsenostiach ale vy páááááni neveríte ani tomu že máte nos medzi očami a nie nejaké technologie, alebo oblast investícií to je pre vás španielska dedina. Všetci máte plné huby ale skutek utek. Prajem pekný deň.etc. napísal:110mat110: Si mi pripomenul suseda čo som ho videl po dosť dlhej dobe a sa ma snažil nalákať na nejakú super technológiu čo využíva armáda USA, že mi pošle link kde pôjde naživo prednáška z Prešova o 16:30, povedal som mu že to asi budem ešte v škole a on, nevadí tak o 17:00...
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:50)
A skús ty niečo vysvetlit dvoma slovami hej , alebo nie ked si taký chytrý.Lubenečko napísal:marylion: skús odpovedať len na to, na čo sa ťa tu ľudia pýtali. Neobkecávaj tie otázky žvástami, ktoré nás nezaujímajú.
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:56)
Chlapci toto je odkaz pre všetkých...." KÝM JA SI TU SVAMI NA FORE VYPISUJEM A ČAS UTEKÁ MOJE PENIAZE PRACUJÚ A ZARÁBAJÚ NA SEBA, A ČO VAŠE PENIAZE CHYTRÁCI"beardie napísal:
cau zajtra
tak potom nerozumiem tie vaše silné reči, ako reagujete na niečo čo iný má a vy nie. Alebo ste nahnevaný sami na seba že on to má a ja nie. Tak potom poviem áno chcem to mat tiež, môžeš mi poradit ako...
Z ktorej mudrej knihy si vybral tuto vetu? Odkial vies, ze chalan, ktoreho si citoval nic nema? ;D Totiz, da sa zarobit aj poctivo, nez len tym, ze oblbujes ludi.mariolyon napísal: Moja rada pre teba, taký ako ty a tebe podobný nikdy v živote nič nemali, ani mat nebudú.
Kto ti kaze vyjadrovat sa len dvomi slovami?mariolyon napísal:A skús ty niečo vysvetlit dvoma slovami hej , alebo nie ked si taký chytrý.
-
mariolyon
Amateur
Čo sa poplatku týka áno je potrebné si ho zaplatit, ale to je prakticky všade . VŽDY a VŠADE platí " ZA KVALITU SA PLATÍ " ak stým niekto nesúhlasí tak mu odporúčam , kúp si liter vodky a ožer sa.Bobr napísal:a vstupny poplatok je kolko 3.500e?
-
Grim
Darca
...keď som ja nastupoval do zamestnania, nič som neplatil...to je divné...ešte niekto je tu, kto neplatil, keď nastupoval do zamestnania?...
-
mariolyon
Amateur
Tak poprvé priatel. - BMG invest bol subjekt ktorý mal slovenský pôvod a nemusím ti asi vysvetlovat ako to na slovensku funguje už dlhší čas privatizácie za 1 korunu a podobne takto to nikdy dobre nemôže dopadnút.Grim napísal:...spomínam si na jednu spoločnosť, ktorá tiež produkovala istý zisk...volala sa tuším BMG invest...a že to bol slušný zisk...pre jej majiteľov...takže nieje v dnešnej dobe možné garantovať 7% zisk každému...ak ma život niečomu naučil, tak tomu, že ak niečo znie až príliš dobre, aby to bola pravda, tak to asi pravda nebude...
A PODRUHÉ to kde si čítal o tom že garantovaný zisk 7% to som nikdy nenapísal. len teras pri mojej reakcii na tvoje slová.
Vždy som hovoril iba o tom že klient môže mat 7% p.a. ale opakujem nikdy som nespomenul garantovaných 7% to je velký rozdiel, a takto vy všetci uvažujete jedna baba povedala a už sú z toho reči, ktoré sa nezakladajú na pravde alebo niesu skutočné.
No a potretie taký ako ty určite nezbohatnú nieviem čomu ta život naučil ale ešte vela nevieš
-
Grim
Darca
...no to pozerám...poznáš ma tuším lepšie, ako sa poznám sám...čo sa tvojich vyjadrení na moju osobu týka...zaslúžiš si po hube...ale keďže nedočiahnem, tak aspoň K-...
-
mariolyon
Amateur
hej a ty kolko máš rokov 25, 30. takých ako ty je vela, gratulujem. Vymletý si ty a nie jaob3l1x napísal:dalsi z firmy podobnej partners group, OVB, .... vymlete mozgy poniektori ... idete presviedcat ludi ako zarobite majetok a podobne zvasty ...
prezrat mi prosim ako dlho robis v danej spolocnosti, kolko mas rokov, a co ti povedali ze aku mas pracovnu poziciu ? manazer ?prosim uz dost lebo puknem od smiechu ...
V OBLASTI financií sa aktívne pohybujem už viac ako 15 rokov a s konkrétnou spoločnostou spolupracujem 5 mesiac. Stačí. Prajem pekný deň.
Zabudol som poznamenat jedna z mojich firiem má 3500 zamestnaqncov
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 14:27)
Dakujem za ocenenie. Ja sa držím toho že som vytrvalý a preto som aj úspešný, ale to vela z tých čo reagujú na fore nevedia o čom hovorímLubenečko napísal:Stále ma udivuje, že má chuť odpovedať (aj keď mimo našich otázok) .. Ja na jeho mieste by som to tu už zabalil
Prrrr ... ja ťa neoceňujem, mňa to udivuje
... čo za firmičku/spoločnosť to máš, že máš 3500 zamestnancov ?
Koľko je ten vstupný poplatok aby som mohol ďalej existovať v tom systéme ?
-
mariolyon
Amateur
Prepáč ale zarábat peniaze sa dá aj inak. To asi nevie vela zvás.Grim napísal:...keď som ja nastupoval do zamestnania, nič som neplatil...to je divné...ešte niekto je tu, kto neplatil, keď nastupoval do zamestnania?...
PRVÁ SKUPINA - zamestnanec
DRUHÁ SKUPINA - živnostník ( zamestnáva sám seba )
TRETIA SKUPINA - investor
ŠTVRTÁ SKUPINA - majitel
Predpokladám že 90% z vás sa nachádza v skupine PRVEJ.
Zvyšných 10% z vás má na mysli tých ktorí komunikujú tu na fore, môžu byt v skupine DRUHEJ.
Je to skutočne velmi zaujímavé ako by každý chcel patrit bud do TRETEJ alebo dokonca byt v ŠTVRTEJ skupine. Ale nie hocikomu sa to podarí, nato sú potrebné vedomosti, ja ich mám a snažím sa tieto informácie posunút dalej.
Je mi lúto že ste tupci, ktorí rozmýšlate naopak. Nie aby ste si pomohli. Ale naopak vidíte v tom podvod,špekulácie,a čo ja viem čo ešte. To nieje ale môj problém ani môj boj. Tento problém je váš.
-
Grim
Darca
...no to je od teba pekné, že sa nás snažíš vytiahnúť z chudoby z ktorej sme vzišli...budeme ťa volať Spasiteľ a hádzať sa ti pod nohy...
mohol by si ju konkretizovat?mariolyon napísal:Zabudol som poznamenat jedna z mojich firiem má 3500 zamestnaqncov
-
mariolyon
Amateur
Už som to raz spomínal ale zopakujem to ešte ras kôli tebe, dobre.Lubenečko napísal:Prrrr ... ja ťa neoceňujem, mňa to udivuje... čo za firmičku/spoločnosť to máš, že máš 3500 zamestnancov ?
Akú mám firmičku nieje teras pre teba dôležité, ty sa pýtaš kolko je vstupný poplatok aby si mohol dalej existovat v tomto systéme.
TAKŽE. Pre teba je doležité aby si vedel - kolko chceš mat peňazí ( inak povedané aký ma byt tvôj zisk )
dalej - za aký dlhý čas to chceš dosiahnút ( časový horizont je velmi dôležitý pre výnos ) - nakoniec či si TY ochotný preto niečo spravit.